Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 765
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
                                          ВРАБЧЕ 5 СЕРИЯ
Доу откарва Мине в болницата,оказва се че няма нищо сериозно.Докато са там звъни Первин и съобщава,че е убила Тарък.Майката на Доу говори с нея и тя за първи път и се опълчва.Мухсин бей пита Первин какво иска ,защото каквото и да е то ще го изпълнят и тогава тя шокирва всички с решението си, като казва,че мястото и е до Тарък(тя ще му стане втора жена)
Доу и Мине правят отчаяни опити да стоят далеч един от друг.Доу заплашва Джем до стои далеч от любимата му.Бабата поема дело срещу Мухсин бей и дергяха.Продължава шантажирането на Доу и той е принуден да заплати.Майката съобщава искането на Первин и Доу побеснява,че не могат да причинят това на снахата.Сломена от новината снахата прави опит да си тръгне,но майката не я пуска,тогава казва на Тарък да се разведат,че заслужава поне това и той е длъжен да и даде и децата.

newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

# 541
                                           ВРАБЧЕ 5 СЕРИЯ
Доу откарва Мине в болницата,оказва се че няма нищо сериозно.Докато са там звъни Первин и съобщава,че е убила Тарък.Майката на Доу говори с нея и тя за първи път и се опълчва.Мухсин бей пита Первин какво иска ,защото каквото и да е то ще го изпълнят и тогава тя шокирва всички с решението си, като казва,че мястото и е до Тарък(тя ще му стане втора жена)
Доу и Мине правят отчаяни опити да стоят далеч един от друг.Доу заплашва Джем до стои далеч от любимата му.Бабата поема дело срещу Мухсин бей и дергяха.Продължава шантажирането на Доу и той е принуден да заплати.Майката съобщава искането на Первин и Доу побеснява,че не могат да причинят това на снахата.Сломена от новината снахата прави опит да си тръгне,но майката не я пуска,тогава казва на Тарък да се разведат,че заслужава поне това и той е длъжен да и даде и децата.

newsm51  newsm51  newsm51

# 542
  • Варна
                                          ВРАБЧЕ 5 СЕРИЯ

# 543
Чшшшшш.....пак ли ме сложихте наряд..... #Cussing out
Балкона че се срути.....слезте па се разпишете....посетете и другата тема....на мене ми замина транспорта.... #Crazy #Crazy #Crazy

# 544
аз вече съм на линия  newsm12 newsm12 мятайте темата за днес
отговарям и на въпроси Hug

# 545
Тъй като Тити по-нагоре подхвана темата за играта на Сару, ще се възползвам и аз да споделя едно мое наблюдение. Преди малко гледах едно клипче, което се оказа част от един епизод от Годините на турски. Серията, когато Есмер, Езел и Али получават по един плик с късчета от миналото си. Пликовете им ги носят три деца. Когато преди гледах филма не го забелязах, но сега ми направи силно впечатление начина, по който за секунди се променя изражението на Есмер при вида на рошавото хлапе. Както си седи замислен в колата, изведнъж погледът му омеква и става ласкав. Акцентът в този епизод изобщо не е върху децата и Езел и Али не им обръщат внимание. Не знам дали това е режисьорско решение и търсен ефект, но ми хареса как го изигра Сарухан и това, че във всеки един момент, дори и с толкова дребни неща, гради образа на Есмер.   

# 546
  • Варна
Али, може ли преводче: http://www.youtube.com/watch?v=pBmRiYleeQk&feature=PlayList& … playnext_from=PL- от 4.00 до 6.15  и после от 8.17 до 9.10- че даже е до края там 10.00- то почти няма реплики след 9.00 Praynig

# 547
Ето клипче за Врабче епизод 2

http://vbox7.com/play:1764eab7

Обаче ги излових, имат гаф. Вижте на 04:44 с коя ръка посяга Доу към лицето на Врабчето, а после вижте на 04:45 коя ръка му е на лицето и на 04:48 пак сменя ръцете.  newsm78

# 548
Тъй като Тити по-нагоре подхвана темата за играта на Сару, ще се възползвам и аз да споделя едно мое наблюдение. Преди малко гледах едно клипче, което се оказа част от един епизод от Годините на турски. Серията, когато Есмер, Езел и Али получават по един плик с късчета от миналото си. Пликовете им ги носят три деца. Когато преди гледах филма не го забелязах, но сега ми направи силно впечатление начина, по който за секунди се променя изражението на Есмер при вида на рошавото хлапе. Както си седи замислен в колата, изведнъж погледът му омеква и става ласкав. Акцентът в този епизод изобщо не е върху децата и Езел и Али не им обръщат внимание. Не знам дали това е режисьорско решение и търсен ефект, но ми хареса как го изигра Сарухан и това, че във всеки един момент, дори и с толкова дребни неща, гради образа на Есмер.   
Как не....Ма Вени .....той кат актьор ....си е уникат....на моменти си мисля ....че много водещи Холивудски звезди могат само да му дишат прахта.... Heart Eyes
Даже за мене ....показването по принцип на турски филми....ми отвори очите за качествената актьорска игра....За който и актьор да се сетя ...секи си е по своему уникален с играта си...независимо дали е полужителен или отрицателен....Тези емоции...които предават на зрителя...незнам дали тез от Холивуд са ми въздействали така...мъча се да се сетя...но немога.. newsm78
Но за Сару немам думи.... Blush Heart Eyes Flutter
Значи ако мога да споделя нещо с вас....кат започна Кайболана...Есмер не ме кефеше ...ама грам...разцъках аз ТУБА...и умрех от яд че Есмер а не Алито минава в главна роля.... Mr. Green
Даже си мислех да не го гледам...обаче нещо ми беше тъпо и си викам ...айде и 2 серия...тъпо ама ...иначе скука...
Ееее, вервай брат....как си бех легнала и си гледах...накрая на серията вече кат видех Есмер и тупах у възглавницата.... hahaha hahaha hahaha
Офффф....пак станах ДЪЛБОКА....СОРИ за дългия пост.... bowuu bowuu bowuu

# 549
Да си призная на мен Холивудските актьори не ми правят впечатление, но Сару е друга работа  Crazy
А Изгубените години, понеже го бях изтървала по Нова, го гледах в нета. И ако не беше Есмер едва ли щях да го изгледам за една седмица, мъжа ми даже почна да се подиграва с мен  ooooh! вика ми "да си навивам ли часовника за сутринта или ти ще ме събудиш"  #Crazy

# 550
  • Варна
Да си призная на мен Холивудските актьори не ми правят впечатление, но Сару е друга работа  Crazy
А Изгубените години, понеже го бях изтървала по Нова, го гледах в нета. И ако не беше Есмер едва ли щях да го изгледам за една седмица, мъжа ми даже почна да се подиграва с мен  ooooh! вика ми "да си навивам ли часовника за сутринта или ти ще ме събудиш"  #Crazy

newsm78 newsm78 newsm78 Брей, само аз ли съм го почнала тоя филм още от рекламите, дето ги даваха в началото на септември  newsm78 newsm78 newsm78

# 551
При мен има информационно затъмнение. Аз националните ни телевизии ги гледам само когато дават някой сериал или филм, през останалото време съм по кабеларките. Та, може би затова не съм го гледала когато са го давали

# 552
Да си призная на мен Холивудските актьори не ми правят впечатление, но Сару е друга работа  Crazy
А Изгубените години, понеже го бях изтървала по Нова, го гледах в нета. И ако не беше Есмер едва ли щях да го изгледам за една седмица, мъжа ми даже почна да се подиграва с мен  ooooh! вика ми "да си навивам ли часовника за сутринта или ти ще ме събудиш"  #Crazy

newsm78 newsm78 newsm78 Брей, само аз ли съм го почнала тоя филм още от рекламите, дето ги даваха в началото на септември  newsm78 newsm78 newsm78
И аз ...и аз...гледам го от самото начало по НОВА...ако Бризке ми беше прочела дълбокия пост ....щеше да разбереш че имаш дружка в тва... hahaha hahaha hahaha

# 553
  • Варна
аз вече съм на линия  newsm12 newsm12 мятайте темата за днес
отговарям и на въпроси Hug

Али, имам въпросителна-каква е разликата между ефенди и бей- кога се използва едното и кога другото. Забелязах че във Врабчето е Доу ефенди, а не Доу бей, както вече сме свикнали #Crazy

# 554
Али, може ли преводче: http://www.youtube.com/watch?v=pBmRiYleeQk&feature=PlayList& … playnext_from=PL- от 4.00 до 6.15  и после от 8.17 до 9.10- че даже е до края там 10.00- то почти няма реплики след 9.00 Praynig

4.00-6.15
Д-Не можеш да влезеш на лекция без учебници.Забравила си ги в колата
П-А-а благодаря ти.       Аз щях да ги взема
............................
Джем-"И да дойдеш на погребението ми,само...."Пак ли този мъж?
М-Трябва да влизам на лекция,после ще се видим.
Д-Здравей

Джем-Предполагам тази до вас бе годеницата ви?Честито!
Д-Теб не искам да те виждам около Мине,разбра ли,даже не си и го помисляй?!?
Джем-Мисля,че вие сте последния човек,който ще ми го каже
Д-Напротив!Знаеш ли, аз съм единствения на света, който може да говори за нея.Втълпи си го в малкия мозък
Джем-Точно както очаквах от вас-заплахи и....
Д-Тц,тц,тц не заплаха само затвръждаване

Общи условия

Активация на акаунт