Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Последните преводи, от снощи и от днес.

http://vbox7.com/play:da58160e

# 616
  • Варна
ако Сите сме на леглото, а Чили под леглото, да не земеме да изтърбушиме спалнята  и са спльоскаме Чилито Joy Joy Joy Joy

А аааа она изскача като нинджа отдолу,размета ви кат' лайняни вестници из драки , метам Сару на рамо и го закеркенечвам у кенефа(оти там му иде музата явно) и тогаз' да видите как се Кръстоносец навървя Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Че ние си знаем как се навървя, с дрехите, обувките и двата пищова. Добре поне, че шапка не носеше.

има шапка ЕТО:

# 617
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чшшшшш......добра вечер.... smile3540 smile3540
Гледам добре се забавлявате докъде язе спим...прегърнала книгата...."Проекта Борисов..." Sleeping
Що не свиркяте че сте тукя... Whistling Whistling Whistling....аааааа..... newsm66

Чилииии...искам само да ме светнеш...как бе джанъм мислиш да се измъкнеш кат нинджа из под креватя...да къде сите сме на креватя... newsm78 newsm78 newsm78...нема ли да ти е малце трудоемко... newsm78 newsm78 newsm78....па ча да го отнесеш на гръб у кенефа...а ние къде че сме през тва време.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 17:44 от zizu_70

# 618
Е тва е.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out.....аз дойдох....балкона че се срути от народ....писах ...и вие избегахте.... smile3512 smile3512....многооо хубаво.... #Cussing out #Cussing out

# 619
....Побууууууут.....пак и отново...

# 620
ако Сите сме на леглото, а Чили под леглото, да не земеме да изтърбушиме спалнята  и са спльоскаме Чилито Joy Joy Joy Joy

А аааа она изскача като нинджа отдолу,размета ви кат' лайняни вестници из драки , метам Сару на рамо и го закеркенечвам у кенефа(оти там му иде музата явно) и тогаз' да видите как се Кръстоносец навървя Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Че ние си знаем как се навървя, с дрехите, обувките и двата пищова. Добре поне, че шапка не носеше.

има шапка ЕТО:

Вярно, има си и шапка и пушка  Joy Joy Joy Ама добре, че Доу малко време стоя така дигизиран. После поне си ляга само с риза, панталон и чорапи.  Joy Joy Joy Има напредък

# 621
Тука съм бе Зизуууу ама докат' се приберем от бач ooooh!
А как къде че сте кат' отнеса Сару, че дращите с нЕкти и че виете кат' вълчици пред вратата на кенефа Joy Joy Joy Joy

# 622
  • Варна
Е аз пък като дойда все няма никой нито на балкона нито в темата

# 623
Бризче,   love001  love001 Я кажи няма ли нещо интересно по турските форуми? Не пише ли нешо за Ново начало?

# 624

Ай Бризкеее недей рони таквиз сълци горчиви Hug
Сега докат сички гътмен поколението и причината за него (демек Гаргамелите(Зизууу  bouquet)) нема как да седим на компа ooooh!
След 22.30....'сички сме на балконя и у темата Mr. Green

# 625
  • София

Ай Бризкеее недей рони таквиз сълци горчиви Hug
Сега докат сички гътмен поколението и причината за него (демек Гаргамелите(Зизууу  bouquet)) нема как да седим на компа ooooh!
След 22.30....'сички сме на балконя и у темата Mr. Green

ееее, некои днес са на аванта-Гаргамеля на работа, довечера на банкет/служебен, без половинки #Cussing out/ и компа е свободен за развихряне Joy Joy
само да гътнем домочадието и сме на линия bowuu bowuu

# 626
  • Варна
Бризче,   love001  love001 Я кажи няма ли нещо интересно по турските форуми? Не пише ли нешо за Ново начало?
нищо интересно- гледах само за Деря или Дерйя- не зная как се пише. Била много известна театрална актриса и май това е първо участие във филми, но вече не смея да давам такова инфо докато не съм сигурна на 100% да не взема пак да ви подведа като за Башак Пърлак- Врабчето.

# 627
Чшшшш....я пак съм тукя.... Mr. Green
И са ,...ако избегате пак.......ви ОТЕПАХ.....ааааааааааа.....

# 628
  • Варна

няма- аз съм тук- даже не ходих да спя- само , и  ,

# 629

няма- аз съм тук- даже не ходих да спя- само , и  ,
Бризкееее....добре че сме ние двете....  love001  love001  love001  love001...май ние сме най верните фенки....и ЗАРАДИ това ....Ние двете и Али ...сме първи у списъка..... newsm08 smile3508

Общи условия

Активация на акаунт