14 г. ромка от Сливен роди сиамски близнаци след кръвосмешение!

• 12 374
  • 144
  •   1
Отговори
  • ВАРНА
© www.24chasa.bg

Пловдивски лекари се борят за живота на сиамски близнаци. Малчуганите са родени в Сливен, но веднага след проплакването си са преместени в Детската хирургия на УМБАЛ „Свети Георги”. Случаят е много тежък от медицинска гледна точка. Новородените имат самостоятелни вътрешни органи, но са с общ таз. Едното от бебчетата обаче е без мозъчна дейност, предаде "Марица". Вчера в отделението бе свикан консилиум по случая. Специалистите се запознаха със състоянието на новородените и ще преценят дали е възможно да бъде извършена уникалната операция по разделянето им, така че да се опитат да спасят поне едното от децата. Според медиата майката на сиамските близнаци е на 14 години. Тя живее на семейни начала със свой роднина, който най-вероятно е баща на новородените. Абсурдно е, че при раждането на бебчетата са дадени две отделни ЕГН-та, въпреки че едното няма мозъчна дейност.

Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/5736256
© www.24chasa.bg

# 1
  • Варна
Много мога да изкоментирам по темата, но правилата на форума май забраняват изказването на повечето неща, които ми минават през ума.

# 2
И каква е ползата от тази статия във форума???

# 3
  • Пловдив
И със, и без тоя случай 14-годишните циганки си раждат не от вчера, не виждам случката какво променя.

Освен ако не намекваш, че само на 14-годишна циганска кръвосмесителка може да и се случи подобно нещо, в който случай обаче ти самият би проявил подчертано невежество.

# 4
Нищо де, догодина по това време ша си роди нову чаве, живу и здраву.

# 5
 Те са като котките - инцест и после уродливо поколение. Човек вижда и по улиците резултатите от техните непросветени действия.

# 6
  • където ми е най-добре
Много мога да изкоментирам по темата, но правилата на форума май забраняват изказването на повечето неща, които ми минават през ума.
Казвай тези "неща", а ако има пропуск обещавам да допълвам.
Поне това е дочакало 14 години, все пак семейният живот започва много по-рано. newsm61

# 7
  • Пловдив
Така, а ако 25-годишна българска роди такива сиамски близнаци без кръвосмешение, тогава кво?

# 8
Така, а ако 25-годишна българска роди такива сиамски близнаци без кръвосмешение, тогава кво?

И как точно ще ги роди? Българката ражда по едно, дава мило и драго, трепери, то не са фетални морфологии и други. Как изобщо ще стигнат до раждане сиамски близнаци?

Не че 14-годишната циганка щеше да роди следващия Моцарт по принцип...ама тук има и безхаберие и медицинска неграмотност. Ходила ли е въобще на консултация?

# 9

Да... Това, че са сиамски близнаци, каква връзка има с възрастта, етноса и инцеста?

По-скоро не е следена бременността.

# 10
Тогава ще е случайност, а не търсен ефект.
14 годишна мама родила от роднина означава търсене на беля и в случая намирането и. Не че няма да си продължи с инцеста де. Догодина, до амина тризнаци. Само Господ да им помага на тия...
Но в случая не Господ, а ние помагаме с нашите данъци да се създават подобни поколения.
Не само помагаме, но и трябва вина да ни се вменява, че видите ли-нормално било. Същото като да роди българка на 25 години от нормален брак
 Същото, мда-точно същото е*******
 Не ви ли писнА толерастията М?

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 13:26 от weissbier

# 11
  • където ми е най-добре
Ходила е при племенния вожд да се консултира по медицинските въпроси!

# 12
Искам да кажа нещо важно - цялата злоба в такъв случай обикновено се излива върху майката ромка. Но не се знае как е забременяла - чувала съм как ги карат да правят секс, пазят ли ги? Момичето знае ли на тази възраст нещо по въпроса....Кой знае какъв изрод може  да е бащата...
Едва ли е искала да забременява ромката, нещата може да не са такива, каквито изглеждат.

# 13
Едва ли е искала, но и едва ли "не е искала". В смисъл- можеше да опищи всичко, учители, социални, дори Фейсбука ако ще- край, изнасилват ме, ще ме забременят!

Това би направило нормално момиче на 14.

Сега, това че и мъжете са за бой- вярно си е. Ама малко ги бият.

# 14
Като не е искала да забременява, пък е забременяла, за аборт не е ли чувала? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт