14 г. ромка от Сливен роди сиамски близнаци след кръвосмешение!

• 12 383
  • 144
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Точно така, затова ми е чудно защо дремят социалните.
Точно това щях да кажа. Къде са социалните, къде е полицията, къде е съдът, за да се прекратят веднъж завинаги тези истории?

# 31
На мен ми е интересно кой ще плати за свикването на този лекарски консилиум, за да уточняват как да спасяват сиамските близнаци на 14 годишната мама?
Просто така, питам си  newsm78

# 32
Само на мен ли ми стана жал за бебенцата?

# 33
Социалните работят по сигнал, а не с рентгенов поглед в къщите на хората. Девойчето щом и на лекар не е ходило, кой да подаде сигнал, 30-годишната му майка ли? Rolling Eyes
Културни особености. Проявете търпимост, не бъдете расисти.
 И се радвайте, че не сте се родили циганки.
Може да направиш кампания за тяхното спасяване. Но се зареди с търпение-след 9 месеца ще има още едни.

# 34
  • Пловдив
Масата 14-годишни "омъжени" циганки обаче раждат здрави деца.
Излиза, че тогава няма проблем, предполагам? Wink

# 35
Статията в пресата може да се брои за сигнал. Да не говорим, че когато се ражда дете в риск, каквото е почти всяко циганско дете, тутакси в болницата още трябва да цъфне един социален, за да провери в какви условия ще се гледа това бебе и да се вземат мерки преди да почнат да го насилват дъртите мъже от родата. Адски са лицемерни и не мога да ги оправдая, че работели само по сигнал. А ако аз си оставя детето само за два часа и някой пусне сигнал, ще ми стъжнят живота, скспаняци със скапаняците  Twisted Evil

# 36
Масата 14-годишни "омъжени" циганки обаче раждат здрави деца.
Излиза, че тогава няма проблем, предполагам? Wink

Циганките на 14 раждат деца, колкото да се каже че тези деца са здрави. Хич не са здрави. Болнави, криви, недохранени, с проблеми, които влачат през живота си. Виждала съм ги с очите си в циганското си село. Нищо общо нямат с гледаните българчета.
Здрави само като ги видиш отдалеч, че стоят на двата си крака все още. Много от тях са родени от алкохолизирани родителки, от деца дишали лепило.
 Масата били здрави, дрън дрън....та пляс

# 37
Явно на болшинството не им е жал.
Може би техните деца са ги пуснали от космоса някакви свръхинтелигентни същества и не са същите като циганските бебета.
Защо да ми е жал за циганката? Както аз мога да работя и да си плащам всички осигуровки така и циганката може да се хване на работа, а не да виси на социалните помощи и на врата на съвестните данъкоплатци.

И пак ще питам кой ще плати за целия болничен престой на 14 годишната мама?

# 38

И пак ще питам кой ще плати за целия болничен престой на 14 годишната мама?
Ние, кой? И догодина пак и пак и пак.
И трябва да ни е жал. Само че не знам вече за кого да ми е жал. За нас си или за тези разможаващите се....

# 39
  • Пловдив
Ходила съм в дом, и в циганска махала съм ходила. Работила съм го това.

Питам ако тая не беше родила сиамски близнаци и си следяха бременностите на ехограф, щеше ли да е решен проблемът, щото темата така звучи.

Темата, да напомня, не е: Х процента от циганчетата страдат от еди-какви си заболявания (инфекциозни доста често), щото живеят мърляво в гетото. Темата е: 14-годишна след кръвосмешение роди сиамски близнаци. Толкова. Очевидно в този контекст казах "раждат здрави деца".

# 40
Какво има да ми е жал за сиамските близнаци? Кой ще има полза от тази жал? По принцип всички цигански деца, които живят в мизерия и безпросветност, са за ожалване, но щом политиците не ги жалят и не им помогнат да изпълзят от гетата, а нарочно ги държат там, каква полза от моята жал? Я не ставайте смешни - жал им било! Тези сиамски близнаци изобщо нямаше да съществуват ако майката беше отишла поне веднъж на ехограф.

# 41
Здрави, ама друг път! Повечето до 35 г. са гушнали букета. Малцина от тях доживяват преклонната за тях възраст 60-65 г.

# 42
Ходила съм в дом, и в циганска махала съм ходила. Работила съм го това.

Като си го работила знаеш много добре колко "здрави" са циганските поколения. Влачат си наследствените и придобитите болести, а много от тях са плод на кръвосмешения.
 Не случайно кръвосмешението е забранено та няма смисъл да говорим за вероятности.
 А много цигани даже се радват когато имат дете инвалид, защото вземат повече пари. Даже има случаи нарочно да инвалидизират децата си, за да им изплащат помощи.

# 43
14-годишното си е дете отвсякъде. Принудително държано незнам си къде, принуждавано да прави секс и т.н.  ooooh! Не отишло на преглед. Вашите деца на 13 години /щото на толкова е била, когато са я забременили/ сами ли ходят по лекари, по собствено желание и инициатива?
Е нали ако отиде сама на лекар, ще я изведат веднага от семейството. Най-малкото е забранено, това, което й е било направено. И отива в сиропиталището, където бог знае какво друго ще й се случи. Предполагам това е страха, а пък и нали родата след това ще я намерят. Ще има следствие, ще се открие кой е бащата, ще бъде затворен, ами ако има още 13 деца за гледане /негови, на сестрите му самотни майки и т.н./, цялата рода ще рипне срещу 14-годишната, задето още амнайсе души остават гладни. Най-вероятно престъпникът е някой, от когото зависи голяма част от клана. Разследването ще покаже много скоро. Кланът го е страх, че ще остане без препитание, малката е принудена /чрез заплаха/ да не обявява бременността никъде /с надеждата, че няма да роди, понеже много малка, ще абортира в течение на месеците/ или /ще го даде след това за осиновяване и нещата ще бъдат потулени/. Тарторът на групата - спасен. Например. И много други постановки може да има, при които да й е била запушена устата. Говорим за 13 годишно момиче.

# 44
Говорим за 13 годишно момиче.
За 13 годишна циганка говорим. Правете разлика.
Тази 13 годишна циганска девойка има майка, баба, леля. Не е като да живее само с мъже.
Което ме навежда на мисълта че циганите се държат по един и същи начин независимо от пола си.

Общи условия

Активация на акаунт