Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво представлява "подсилването" на бебето?
Кога се взема проба от вагинален секрет по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво представлява "подсилването" на бебето?
-
Кога се взема проба от вагинален секрет по време на бременност?
-
Какво представляват пелените за еднократна употреба?
-
Кой прах за пране е подходящ за пране на бебешки дрехи?

Тези ми струваха доста пари, но диоптърът ми се е качил оттогава и се чувствам като в небрано лозе с тях- много ми падат, малката като беше бебе ги беше поогънала (те нали са без рамка дефакто)...и от оптиката ми казват,че не можели да се затегнат и поправят, чудя се дали поне мога да им сложа нова рамка, но сигурно ще ми излезе по-скъпо отколкото да си взема направо нови стъкла с рамка. 2004 г. тези ми струваха 500 и кусур лева, сега не ми се мисли какви са цените....пък и офталмоложката каза,че няма смисъл сега да ми измерва диоптъра, чак СЛЕД МЕСЕЦ-ДВА СЛЕД РАЖДАНЕТО...Въобще толкова съм си свикнала с лещи,че....ми е много терсене, както се казва, даже този път тъкмо бях решила, че с новата си марка лещи, с които дори може да се спи, ще изкарам секциото и поне ще мога да видя бебчето като го извадят докато съм на операционната маса и да не ангажирам лекари и акушерки да ми размъкват цайсите, иначе съм толкова кьорава с тези -8,5
Може би не ми е много за тази тема питането, но някак предпочитам вас да си ви питам, нали си се знаем вече