Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 159
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
Пълни глупости..Аз съм повече от година с вежди, правени от Еми..Съвсем малко са избледнели и им давам още година, ако не и повече, докато се наложи ново попълване.Сестра ми също си ги прави при нея и е доволна. Еми  е много търпелива, обръща внимание на всяка клиентка и се съобразява напълно с желанието и. То си е и до кожа...моята е комбинирана към суха и явно по-дълго се задържа боята. Всеки си има право на избор, но..мнения на новорегистрирали се потребители, които го правят само за да наплюят някой е.. меко казано....съмнително.Не мислите ли? Thinking Ребека, защо не покажеш снимки? Нали сме тук, за да си помагаме..Подплати си думите със снимков материал... Tired

Какво значение има кой кога се е регистрирал - нали всеки тук започва от ден първи и мнение първо. Аз се регистрирах, за да изразя личния си негативен опит с дамата Еми от Джуъл Скин. Стисках се, сдържах се и честно казано хич не ми се занимаваше да се регистрирам, но в крайна сметка реших, че трябва да споделя мнението си и горчивия си опит. Иначе какво - значи тя може да ми лепне потресаващи вежди и да си ходя поживо-поздраво, а аз да не мога да изразя разочарованието и въмущението си, така ли? Просто вие сте имали добрия шанс при вас да се получат нещата, но я да видим как бихте се чувствали, ако бяхте на мое място. Така, че не виждам нищо съмнително. Аз може от години да съм регистрирана тук, за да събирам мнения преди да се реша на перманентни вежди и накрая пак да не ми се получат, след което да си напиша негативния опит - значи ли това, че съм тук, само за да оплюя някой? Не мисля. Всеки има право да изкаже мнението и сподели опита си, а изборът си е личен за всеки. Аз разказвам какво се е получило в моят случай, иначе всеки решава сам за себе си. Просто всеки да си има едно наум и да знае, че явно всичко е строго специфично и относително, но аз лично не мога да си кривя душата. Не мога да дам положително мнение за човек, който не се е справил и от който не съм доволна. И защо моята обективна оценка да е вид оплюване? Как да кажа за някой, че е добър, като лично при мен не е бил. И не разбирам защо някои тук веднага скачат като се изпише нещо недобро за въпросната Еми?! Все пак темата е за перманентните вежди, кой при кого ходил, какво се е получило, доволни, недоволни, за да може всеки да си реши сам за себе си. Това не е форум или лична страница за величаене  на Еми. Освен това не съм единствената тук, която изразява недоволството си от нея, така че не виждам какво се захванахте с мен. Някой ден, когато отида за втори път при някой друг, пак ще напиша мнението си как се е получило и дали съм доволна. Ето примерно, преди да се насоча към Джуъл Скин бях на консултация при Денис и понеже той изобщо не ме грабна с отношение и вътрешно усетих, че не бих могла да му поверя лицето си, затова заложих Еми. Така, че напълно разбирам Трън в Очите какво има предвид за него и защо му дава минус. Макар, че аз мога да говоря само за отношение, а относно работата му нямам наблюдения.

А относно снимките вече отговорих, че не бих се подложила на такова нещо, защото и без това се опитвам да живея с тези вежди в момента, камо ли да ги кача тук и да слушам критики, че не са станали и не изглеждат добре. Не, мерси.

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 12:49 от REBECCA

# 481
  • София
Да, права си! Всеки може да изрази мнението си тук. Нали за това е форума Hug  Аз нищо лошо не мога да кажа, наистина. Доволна съм както от трайността, така и от формата на веждите си. И действително е до кожа...При мен дори си мисля че ще изкарат повече от максимума време, което Еми ми каза. Simple Smile Защо така се е получило при теб..не знам Rolling Eyes . Еми беше много мила и търпелива с мен.Рисува, три, променяхме формата и така докато улучим подходящата..Нямам разлика, еднакви са..

# 482
Да, права си! Всеки може да изрази мнението си тук. Нали за това е форума Hug  Аз нищо лошо не мога да кажа, наистина. Доволна съм както от трайността, така и от формата на веждите си. И действително е до кожа...При мен дори си мисля че ще изкарат повече от максимума време, което Еми ми каза. Simple Smile Защо така се е получило при теб..не знам Rolling Eyes . Еми беше много мила и търпелива с мен.Рисува, три, променяхме формата и така докато улучим подходящата..Нямам разлика, еднакви са..

Радвам се за теб, затова им се наслаждавай и със здраве си ги носи! Peace
А аз сега събирам мнения при кого бих могла да отида за корекция, по-скоро total make-over ooooh!

Tака, че момичета нека пораздвижим темата към днешна дата Simple Smile.
Моля, разказвайте, споделяйте скорошен опит, мнения... Благодаря.

# 483
  • София
Аз съм следващата с вежди, правени от Еми, които просто изчезнаха след година Confused Не ми се обвинява момичето, защото според мен е до кожа и до избран цвят. Знае се от всички, че едно е да си сложиш черно, друго е светло кафяво Wink Моите бяха кафяви, след година станаха червеникави, вече съвсем ги няма и пак съм всяка сутрин художник Confused Ужасно ми липсват хубавите ми вежди, които винаги си бяха на мястото и сигурно скоро пак ще си направя, с по-тъмен пигмент обаче, за да издържат по-дълго, че нещо 240 лв. на година за едните вежди си идват множко!
А цената все още ли е горе-долу такава?

# 484
  • Враца
.... 240 лв. на година за едните вежди си идват множко...
точно така!

аз също вярвам, че зависи и от кожата, и от избраният цвят.
при това Еми е възможно да използва най-качествените бои, най-натурални и т.н., които по тази причина да издържат толкова малко, ОБАЧЕ цената е много солена за толкова краткотраен резултат Peace

# 485
  • София
REBECCA, а обади ли се на Еми след това? опита ли се да се срещнеш с нея, да й покажеш какъв е резултата, при ретуша не обясни ли какъв ти е проблема?

Трън в очите, да кажеш, че цената е висока е едно, а че качеството не е добро е съвсем друго. радвам се, че все пак "проблемът" се изясни.

за мен веждите са супер важни и комфортът да се събуждам с перфектни такива е преди всичко, за мен тези пари са напълно оправдани. като си помисля преди да ползвам перманентния грим какви смотани вежди имах и как ако не са ми оформени с молив не можех да си ги понасям, а нямаше начин като се събудя от сън или след душ да са ок...бррр. да не говорим, че малкия редовно ми "забърсваше" някоя вежда с ръчичка Laughing

вчера бях в новия салон на Еми и съм като чисто нова. много, много съм доволна от резултата, както винаги всичко беше перфектно! направих снимки веднага след процедурата, като паднат коричките ще направя пак и ще ги пусна наведнъж.

белинда е права за цвета - първия път имах по-наситено кафяви вежди и избеляха повече от втория път, когато боята беше черна с капка кафяво. а вчера като отидох след почти две години нямах промяна в цвета, а просто леко избледняване и липса на наситеност (първия наистина кафявото беше започнало да червенее и това ме дразнеше).
сега пак съм с черно с капка кафяво, но на мен и косата ми е черна, така че мисля, че това е моята комбинация. осмелих се и на мааалко по-дебели вежди, всеки път се престрашавам на малко повече уплътняване Simple Smile
накрая ще покажа резултата bowuu

# 486
  • София
Aurora, много ще ми е интересно да видя новите ти вежди! Честити да са ти! Flutter  Аз също се замислям следващият път за по-плътни, както ме съветваше и Еми, но аз с молива нещо не можах да се възприема.. Confused А ти имаш ли косъмчета или са оскубани? Защото аз се притеснявам как ще изглежда, особено в началото на веждите, където си имам косъмчета, но от многото скубане са останали тънки чертички и дали няма да е грозно като се очертае и под окосмяването...Дано ми разбра въпроса, че както го обясниииих ooooh!  Ще чакам снимките с нетърпение, за да видя резултата при теб!

П.С.  Къде се намира новият салон на Еми?

# 487
  • Враца

Трън в очите, да кажеш, че цената е висока е едно, а че качеството не е добро е съвсем друго. радвам се, че все пак "проблемът" се изясни.

ами, аз не съм се правила при еми, само приятелката ми, и наистина не е добре като форма. а това с избледняването е другият проблем, така че, и двете Mr. Green

# 488
  • София
сега пак съм с черно с капка кафяво, но на мен и косата ми е черна, така че мисля, че това е моята комбинация. осмелих се и на мааалко по-дебели вежди, всеки път се престрашавам на малко повече уплътняване Simple Smile
Може би и аз ще си направя такива с надеждата да избледнеят по-малко и да издържат по-дълго. Сега и аз съм с по-тъмна коса от преди, но все пак не е 4ерна и се притеснявам да не съм като клоун с тъмни вежди Rolling Eyes Освен това, то4но на линията на едната вежда има бенка, върху и около която не бива да се пипа и ще стане много грозно - 4ерна вежда и в нея светла бенка Confused
Абе и мойта не е лесна hahaha

# 489
  • Враца
и аз имам бенка върху дясната вежда Simple Smile

# 490
здравейте момичета    Simple Smile  Имам белег на дясната вежда от много малка и там не ми растат косъмчета    ooooh!   и колкото и да я запълвам с молив, винаги е крива и седи ужасно....
Събирам инфо за перманентен грим и ще видя дали ще събера парички и да си направя..щото 240 са си доста пари да му се невиди..
много ме е стах от резултата, иска ми се да са максимално естествени и ЕДНАКВИ    Laughing

# 491
 Ужасно ми липсват хубавите ми вежди, които винаги си бяха на мястото и сигурно скоро пак ще си направя, с по-тъмен пигмент обаче, за да издържат по-дълго, че нещо 240 лв. на година за едните вежди си идват множко!
А цената все още ли е горе-долу такава?
[/quote]

момичета, моите вежди си ги направих миналата година юни месец и са ми станали малко бледички. Но като заговорихте за цени......тази ли цена ще трябва да заплатя (като за нови) или просто за ретуш....колкото и да е тя..?!?
п.с. моите вежди също са правени от Еми

# 492
Момичета,а дали някоя от вас не си е свалила перманентния грим? Ако да, доволни ли сте от резултата?
Аз съм доста недоволна от моите веждички и се замислям да премахна пигмента? Не съм си правила ретуш и се чудя дали да се подлагам пак на тая история с корички и прочие или да чакам да избледнее....Едната е доста по-светла вече , но пък другата си стои и е малко смешничко Simple Smile

# 493
REBECCA, а обади ли се на Еми след това? опита ли се да се срещнеш с нея, да й покажеш какъв е резултата, при ретуша не обясни ли какъв ти е проблема?

Привет!
Да, говорихме, срещахме се, правихме се, но... нищо не стана. То, ако беше станало нямаше да изразявам негативно мнение във форума. Просто аз обяснявам детайлно и т.н., уж сме се разбрали, правим се и нищо. Затова смятам, че при всеки е строго индивидуално, в смисъл че при едни се получава, а при други не. Лично при мен не можа изобщо да се справи със задачката - нито първият път, нито на ретуша. Както и да е...

A на теб честити нови вежди! Радвам се, че ти се е получавало винаги досега.  Peace

# 494
Може ли някой,който си е правил перманентен грим на веждите в салоните ''Сиси'' и ''Deja Vu'' да сподели мнение.Мисля да си взема ваучер от тези сайтове за намаления и не ми вдъхват много доверие,от друга страна и те си имат далавера от тези намаления,но не съм чула много отзиви за тях.От няколко години се чудя дали да си направя вежди и като слушам хора като REBECCA се отказвам Laughing .Също преди 4-5 месеца получих алергия,явно от солариумите.. и ми казаха,че уж не е проблем за перманентен грим,но..Хайде,ако и някой друг има проблеми с алергия на кожата (слънчева и определено не е тежка форма) или знае нещо от нагледен пример да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт