Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 130
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • Добрич
Аз като реша да си ги правя пак предварително ще си ги оскубя и ще се рисувам в къщи докато реша каква форма искам и да свикна с нея. Предния път отидох направо така и в рамките на 15-30мин трябваше да реша как ще изглеждам. Обърнаха ми достатъчно внимание,но пък после докато свикна визуално ми отне доста време. Мисля че по-добре е предварително да се "нарисуваш",а те оскубаните косъмчета пак ще пораснат.

# 556
  • русе
Виждам че се коментира направата на вежди предимно за София ,извинявайте ако вече е обсъждано но мен ме интересува за Русе къде е най добре да се направят и друго да питам как е при направата на устни че мен това повече ми се иска ,дали боли много newsm78

# 557
Здравейте отново,

Благодаря за контактите на Еми в Jewel skin. Някъде прочетох, че тя вече работи и в друг салон. Има ли разлика в цените за вежди на двете места?

И каква е цената на Денис за вежди (помня, че при него нямаше ретуш?)

Благодаря ви   bouquet

200 лева е цената при денис

# 558
mypi1975, моят съвет е да не си закачаш устните. Аз по принцип отидох за грим на устните, добре че не ми направиха на устните и ме отказаха! Като се знам сега как не ми харесва този грим и вероятно ще стои цял живот. Колкото и да избледнява, никога няма да се махне напълно.  Confused Ако беше на устните, направо трябваше да се обеся. Много момичета правим грешки, за които после съжаляваме. Дано да ти направят хубав контур, но все пак имай едно наум, че ще е за цял живот после. Иначе болката не е нещо особено, за устните доколкото знам слагат упойка.  Rolling Eyes
Заличаването обаче е на двойна цена от слагането и пак не се знае дали ще изглеждат добре след заличаване и дали няма да останат някакви петна или белези. Сега не бих си пипала нищо по лицето. Дори вече ме е страх и пластична операция да си правя като остарея! ЧОВЕК никога не знае какъв ще е крайния резултат.

# 559
  • русе
Да така е и аз по принцип съм от страхливите не съм решила окончателно в процес на узряване е тази идея но при мен желанието не е толкова от суета а за корекция\прикриване на дребен дефект е и така съм си добре но си ме човърка от време на време

# 560
  • София
Еми ми беше казала преди време, че за устни може да не се прави само контур, а и преливане към устната. Ако това е възможно, според мен ще стои добре. Но не съм виждала готови такива, за да преценя  Peace

# 561
Каквото и да се прави си  личи, че е нарисувано.

# 562
  • русе
 newsm78
Еми ми беше казала преди време, че за устни може да не се прави само контур, а и преливане към устната. Ако това е възможно, според мен ще стои добре. Но не съм виждала готови такива, за да преценя  Peace

за нещо такова и аз си мисля но запълване на цялата устна с цвят близък до моя...знам ли newsm78

# 563
Някой може ли да ми каже дали мога да си направя парманентен грим при положение, че кърмя?Дали ще се отрази на кърмата и може ли да повлияе на бебето по този начин, когато го кърмя?Благодаря ви предварително момичета.

# 564
  • София
Някой може ли да ми каже дали мога да си направя парманентен грим при положение, че кърмя?Дали ще се отрази на кърмата и може ли да повлияе на бебето по този начин, когато го кърмя?Благодаря ви предварително момичета.

Аз кърмех когато си направих веждите. Не съм имала проблеми. Но все пак е важно да отидеш някъде където ползват хубави растителни бои, а не от тези за татуировки защото знам, че татуирането е противопоказно при кърмачки. Да не говорим, че и боята за татуировки не пада след 1-2 години както специализираните за перманентен грим, което за мен е голям минус... Все пак лицето се променя за това време, модата също... една форма няма да седи еднакво добре за цял живот  Tired

# 565
  • гр.София
Аз си направих перманентен грим на устните и стана много хубаво.Освен очертание имам и запълване,цвета е един-два тона по тъмен от моя.Сега си слагам само балсам и стои перфектно.Но болеше много.Докато ми ги правеше ми се стичакаха сълзи от очите.Мога да кача и снимки..

# 566
  • русе
Аз си направих перманентен грим на устните и стана много хубаво.Освен очертание имам и запълване,цвета е един-два тона по тъмен от моя.Сега си слагам само балсам и стои перфектно.Но болеше много.Докато ми ги правеше ми се стичакаха сълзи от очите.Мога да кача и снимки..

Честито,упойка имаше ли?
 каква цена е цената на устните и може да ни ги покажеш

# 567
  • гр.София
Да,пръскате с упойка но въпреки това боли.А колкото до цената не съм плащала ,тъй като бях модел на една приятелка,която караше курса за перманентен грим.Направиха ми и очна линия.Сега ще се опитам да кача снимка.

# 568
  • гр.София
нещо не мога да кача снимката може ли някой да ми помогне

# 569
  • русе
до колкото знам снимката трябва да е качена някъде в интернет пространството ако е в твоя комп.мисля че няма да стане
да кажат по компетентните че  и аз много не разбирам
а само такава упойка ли се ползва не може ли нещо да ти инжектират newsm78

Общи условия

Активация на акаунт