Спамо- чат (14-20.12`09) Леле, станало ми е киселото зеле!

• 36 383
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 755
Доре Hugседим и мислим, ма повече седим Laughing
аз на 31 съм на бачкане, мамка му значи ooooh!
кога ще се прибера, кога ще пътувам ,и как ще ги догонвам, другите сътрапезници Thinking
в дерт съм

# 1 756
Пали - не. Как да кажа - направи ме по-добър, по-съвършен. Изградих си имунитет  Joy

Дором - чисто хипотетично, ако говорим... каквото и да я попитам, докато спи, отговора й винаги е "да"  Flutter

# 1 757
Добро утро, банда Heart Eyes   smile3507

Пали- е нали уж неработен ден е 31ви! Или ти си нещо на смени? newsm78

# 1 758
  • някъде ... тук ...
Добър ден!

Аз пък гледам навън и се притеснявам за прибирането на Златото. Пътува към София в момента.

# 1 759
Вълчо ще запозная с моя мъж , има какво да ти сподели Mr. Green Laughing
Мечоне, кой хранителен магазин не работи на 31? дано поне сме до 2-3 часа, иначе не знам как ще се пътува до София

# 1 760
Добър ден!

Аз пък гледам навън и се притеснявам за прибирането на Златото. Пътува към София в момента.
от къде се прибира?при нас вали дъжд, снощи натрупа 1 см сняг колкото за беля.Иван се качи с децата до свеки, да свалят елхи и сурвачки,що ли им трябваше ooooh!Дано ги остави в Пещера

# 1 761
Палке- ще стискам палци да ви пуснат навреме Hug

Ние най-вероятно ще сме си вкъщи. Миналата година беше весело. Нещо нямам настроение за разни вили и дълги пътувания. Заведението отпада тотално като вариант- нито финансово сме подготвени, нито ми се влачи детето по кръчми.  

ЕлиТке- всичко ще е наред с прибирането Hug

# 1 762
  • В голямото море...Живот
Тука от снощи вали дъжд - развали прекрасната снежна картина с 10 сантиметра покривка.

# 1 763
Нас ни каниха на Италия, как ми се ходеше Tired
После едни познати, не знам що решиха че ми се ходи на вила в Сърница, и там ни поканиха
Обаче половината от компанията не са ми по сърце.Макар че вероятноста са се засечем, щото компанията е от около 40 човека, е малка.Мен ми е гузно за Ади, ако не отиде при свеки с братовчедка си, ще си е с майка в къщи.Вярно батко и ще правят купон у нас, ма ще го изшиткат детето

# 1 764
  • някъде ... тук ...
От Дряново, Пали. Сутринта каза, че вали суграшица там.

Ние сме в Рибарица за НГ+РД на приятел. Покана, на която нямаше как да откажем. Винаги сме си в комплект - децата са с нас. Дано времето е що-годе добро за зимни условия.
Обмисляме и пътуване до бабите преди това, ама да видим...

# 1 765
Дряново къде беше в Стара планина ли?Ще се прибере ОК , но притеснение си е Confused
В  Родопите имало сняг, обаче пътя бил почистен, до  свекитата имам предвид.Макар че тя като излезе и мерне шосето пред тях, смята че навсякъде е така

# 1 766
# 1 767
Смарти- добро утро Hug Grinning

# 1 768
Значи ентусиазъм имам,сили немам ooooh! Sad
Боядисва ми се,лепи ми се фолио,ремонт ми се прави бе Crazy
Детето в 13.00 тръгва за насам,дано да е леко пътуването Praynig
С Бачо си говорихме следващите ни легла да са по поръчка....от траурна агенция Crazy Mr. Green

# 1 769
Значи ентусиазъм имам,сили немам ooooh! Sad
Боядисва ми се,лепи ми се фолио,ремонт ми се прави бе Crazy
Детето в 13.00 тръгва за насам,дано да е леко пътуването Praynig
С Бачо си говорихме следващите ни легла да са по поръчка....от траурна агенция Crazy Mr. Green

за сетен път се убеждавам, че не сте за нас ooooh! Laughing Mr. Green Heart Eyes Joy hahaha
изчерпах си емотите за цяла година напред
Мацко , споко бе, Иван се качи с децата на Розово, а то е 4 км. над Брацигово-пътя е чист, няма поледица

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 11:28 от Пали

Общи условия

Активация на акаунт