Спамо- чат (14-20.12`09) Леле, станало ми е киселото зеле!

• 36 005
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 815
  • някъде ... тук ...
Смарт, то и аз, че и децата, ама с клавиатурата. Питах за педали и волан Crazy

Нуц, кво му е. Честно казано по ми харесва от софийските, поне като обстановка.

# 1 816
Точно за волан и педали говорех. Много по-готино е с тях. И Колин-а е добър Peace
Нуцо Heart Eyes

# 1 817
  • някъде ... тук ...
благодаря Hug а има ли значение на кое нфс?
никога не сме ползвали таково чудо

# 1 818
На всички...  Hug

... няма да обиждате моловете... и Плевенския е малък, но си е готинко...  Whistling

# 1 819
 Joy
Ма молвиса.Не мога с тия молове...кое па му е молското на търсновския,особено.Иначе Търново о дааааа Mr. Green
Все пак съм изкарала една голяяма част от съзнателния си ( и не до там съзнателен Mr. Green)живот там.Ама мола...по-добре да идат да се пошматкат у некоя кръчма в Харбанаси Joy
А,и на нас у село ни напрайха мол Joy Joyи кауфладн даже...потресох са Crazy

# 1 820
Елитко, в Замундата мисля, има качени доста.. Последната версия не е лоша, пробвайте я. Grinning

# 1 821
  • някъде ... тук ...
На нас ни е мястото за раздвижване по дългия път Сф-бабите и обратно. За 400км това ни е спирането. Не е въпроса даже за магазините. Особено зимата едва ли е по-подходящо да спрем на някоя бензиностанция.

10х, Смарт Hug

# 1 822
Тук е като в зимна приказка Heart Eyes После ше пробвам малко да снимам красоти.

# 1 823
Е,то бензиностанции...у Габрово по ги бива. Mr. Green
Не ме разбра,ама както и да е.
Нямах за цел да засегна нито теб,нито мола Hug

# 1 824
Joy
Ма молвиса.Не мога с тия молове...кое па му е молското на търсновския,особено.Иначе Търново о дааааа Mr. Green
Все пак съм изкарала една голяяма част от съзнателния си ( и не до там съзнателен Mr. Green)живот там.Ама мола...по-добре да идат да се пошматкат у некоя кръчма в Харбанаси Joy

Аз като съм в Казанлък най-обичам да се моткам в розариума... след розариума ода да пия кафе в синьото на ъгъла срещу площада, след това минавам в оная дървената кръчма Кумчо Вълчо ли се казваше, после правя разходка до панайра, а вечерта съм в дискотеката под хотела на центъра...  Mr. Green

# 1 825
Joy

Аз като съм в Казанлък най-обичам да се моткам в розариума... след розариума ода да пия кафе в синьото на ъгъла срещу площада, след това минавам в оная дървената кръчма Кумчо Вълчо ли се казваше, после правя разходка до панайра, а вечерта съм в дискотеката под хотела на центъра...  Mr. Green

Пълна програма,бате Joy Joy Joy

# 1 826
# 1 827
баси, как ще пътуваме по тъмно примерно, гумите са гола вода ooooh!

"Разболей" се бре, аз ли да те уча  Naughty

# 1 828
# 1 829
някой да играе пс-игри с волан и педали?
коя да сваля?
волана и педалите са под елхата, не може да се пробват сега.
поне да имам готовност на лаптопа.
засега намерих НФС и Колин Макрий - ОК ли са?

Перфектен избор

Общи условия

Активация на акаунт