Спамо- чат (14-20.12`09) Леле, станало ми е киселото зеле!

• 36 003
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 830
Извинете... Blush
...ще ида да мигам при красавиците....  Crossing Arms

# 1 831
# 1 832
# 1 833

Аз като съм в Казанлък най-обичам да се моткам в розариума... след розариума ода да пия кафе в синьото на ъгъла срещу площада, след това минавам в оная дървената кръчма Кумчо Вълчо ли се казваше, после правя разходка до панайра, а вечерта съм в дискотеката под хотела на центъра...  Mr. Green
Е как може...на всики места на които аз не стъпвам.Кумчо Вълчо е особено привлелкателна за"чужденците" Joy

# 1 834
  • В голямото море...Живот
 Hug Heart Eyes
да споделя - 2ри ден сме без тоалетна чиния,а днес вече и без нито една работеща мивка  ooooh! ooooh!
Отивам на мама на гости  Twisted Evil
докато се опрай положението.
За НГ май ще съм по Медвен - поне така се очертава.
ако и сняг завали няма излизане от там  Crazy
намрънках се.няма ме.

# 1 835
Понеже идва края на годината Миленка да изложи отчет за фермерството си... бъдещите квоти и подготовката за зимния период...  Whistling

# 1 836

Аз като съм в Казанлък най-обичам да се моткам в розариума... след розариума ода да пия кафе в синьото на ъгъла срещу площада, след това минавам в оная дървената кръчма Кумчо Вълчо ли се казваше, после правя разходка до панайра, а вечерта съм в дискотеката под хотела на центъра...  Mr. Green
Е как може...на всики места на които аз не стъпвам.Кумчо Вълчо е особено привлелкателна за"чужденците" Joy

Знам, че не стъпваш там... затова и начертах този маршрут... няма да си мешаме капите, я...  Mr. Green

# 1 837
Hug Heart Eyes
да споделя - 2ри ден сме без тоалетна чиния,а днес вече и без нито една работеща мивка  ooooh! ooooh!
Отивам на мама на гости  Twisted Evil
докато се опрай положението.
За НГ май ще съм по Медвен - поне така се очертава.
ако и сняг завали няма излизане от там  Crazy
намрънках се.няма ме.
Heart Eyes

# 1 838
не знам за вас,но аз като видна пияница на темата (според "идеално" запознати личности) на 1 ще съм с този аватар Mr. Green bowuu Joy

# 1 839

Знам, че не стъпваш там... затова и начертах този маршрут... няма да си мешаме капите, я...  Mr. Green
Е шо па да не ги омеши...по пияндурски само. Joy

# 1 840
Руско,хай Hug Heart Eyes
Неплачещ,халоу Hug Hug
Доромси Hug Heart Eyes,ще стискаш сестро,па на Медвен ще муаш луканка до спукване- там кенефи поне ще има Joy Joy Joy

# 1 841
  • някъде ... тук ...
ай, изчезвам Simple Smile Златото се прибра...

# 1 842
Е шо па да не ги омеши...по пияндурски само. Joy

... не обичам да се събуждам на непознати места...  Mr. Green

Нуке... слагай го още от сега този аватар... хората вече празнуват...  Whistling

# 1 843
ай, изчезвам Simple Smile Златото се прибра...
а мойто още не ooooh!ей ку не ме е жал за кучетата ще ги гръмна.мога да гръмна него, ма в затвор не ми се ходи

# 1 844
не знам за вас,но аз като видна пияница на темата (според "идеално" запознати личности) на 1 ще съм с този аватар Mr. Green bowuu Joy http://modelmayhm-5.vo.llnwd.net/d1/photos/070313/22/45f762233e99a_m.jpg
аз таквоз не пия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт