Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 35 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Баба Стефи заспа ли в това Чикаго,нещо зе да ми липсва   smile3558 Grinning А иначе това което Бриджит каза на Тейлър беше доста гадно  Confused Само не мога да разбера,защо сценаристите вкараха Фелиша,айде беше болна,айде умря,айде съживи се след това...айде това беше УЖ интересно...ама сега ко..обикаля като кокошка нищо съществено не прави(заплата само й дават на актрисата    tooth)

# 661
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug За много години на дръзките и красивите от една Геджеманка! Ако харесвате Рон Мос ,довечера по италианския канал Раи уно ще танцува във  "Да танцуваш със звездите" от 22 часа! Приятно гледане!

# 662
Ако харесвате Рон Мос ,довечера по италианския канал Раи уно ще танцува във  "Да танцуваш със звездите" от 22 часа! Приятно гледане!

Първа съм  пред телевизора! Heart Eyes Heart Eyes  Благодаря!  bouquet

Какъвто съм карък него сигурно ще го изтеглят последен да танцува. Ама ще чакам. Crossing Arms Heart Eyes

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 23:58 от Logan

# 663
  • somewhere near the sea
Ехей, къде се загубихте, хора? Не ви ли вали дъжд, че да си стоите у дома?
Логан, гледа ли Рон Мос? Разкажи.
Аз намерих това: http://www.facebook.com/home.php?#/notes/ronn-moss/italian-danci … tars/265912104401

Намерих: http://www.youtube.com/watch?v=nFoD19vacII

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:10 от Marsia

# 664
Аха, гледах, друг път Rolling Eyes...Чаках до 00,20 ч., така и не го изтеглиха, и после излизах. Grinning
Клипчето, което си намерила, не е от снощи. Снощи водещата беше с разкошна червена рокля.

Съпругата на Монти е пуснала в блога си клип на каста:

http://www.youtube.com/watch?v=1AL24YpRFi8

В You tube има клип от тренировката, много е сладък: Heart Eyes
Песента, когато се появява пред изумената си партьорка ми е.... ммм.... емблематична, да речем.

http://www.youtube.com/watch?v=ZzxsxMAs7Dc
Ама тя как се облещи, а? Joy

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:33 от Logan

# 665
  • somewhere near the sea
Не бих казала, че има умения в танца. Даже партньорката му го нарича Квазимодо.
И с прошарена коса се състарява с 20 години.

# 666
Не бих казала, че има умения в танца.

Съгласна съм. Голямо дърво е  smile3560 /пепел ми на клавиатурата    angel008 /. 
 Ама на мен пак ми е сладък. Heart Eyes

# 667
Хайде сега веднага да се възмутите, че Рик помага на НичУ  Crazy Laughing
Anastasja, сега като се замисля, и на мен ми се струва, че Фелиша само се мотае безцелно из сериала  Thinking
Да вземат да я махат, че да освободят парички за нещо по-лицеприятно и свежо  Mr. Green
Данте май вече няма да се завърне в сериала, някой знае ли  Thinking
А НичУ съвсем ще фалира от злоба да съсипе Форестър зарад една мома дет го не ще   ooooh!

# 668
Добър ден и успешна седмица на всички!   bouquet

Аз защо си мисля, че Рик се беше върнал за делото на Тейлър  newsm78 Защо тогава се изненадва,че иби толкова е пораснала ?

Много мъчно ми стана за Сали  Cry И ние тъжим за нея  Sad Велика актриса и забавен образ!   bouquet

# 669
  • В средата на времето
Хайде сега веднага да се възмутите, че Рик помага на НичУ  Crazy Laughing
.....
Да вземат да я махат, че да освободят парички за нещо по-лицеприятно и свежо  Mr. Green

Рик си има проблеми с Ричко и предполгам, че за това взима тази страна.. Crazy Дай подробности Simple Smile
А Фелиша още дъъъълги години ще си я гледаме Crazy

# 670
Рик си има проблеми с Ричко и предполгам, че за това взима тази страна.. Crazy Дай подробности Simple Smile

Ами че той Рик си го каза: Имал е 200 служители, които са му били като семейство и които сега излиза, че е излъгал.
И в Европа били потресени от публичното унижение на ДкакитУ, която видиш ли била уважавана бизнес дама  hahaha
Иначе си има лични мотиви срещу РичУ, но определено не са само те. И той харесва НичУ и му помага. Моля да се възмутите публично, както се възмутихте при Тейлър  Wink

Аз защо си мисля, че Рик се беше върнал за делото на Тейлър  newsm78 Защо тогава се изненадва,че иби толкова е пораснала ?

Зори, и аз това се зачудих  Thinking
Стори ми се, че Рик беше на делото, което не беше толкоз отдавана  Thinking
Ама май ние помним повече от сценариститИ  Joy

# 671
  • somewhere near the sea
Момичетааа, хайде, идвайте да гледаме
Във "Форестър ориджиналс" цари въодушевление, всички се готвят за новото ревю.
При Ник е същото. Една от асистентките забелязва медальона му и той си спомня как е обещал на Брук никога да не го сваля от врата си. В това време Брук е в скута на Ридж, целуват се и тя по своя си начин също го вдъхновява.
Ридж казва на Брук, че е чул Рик да говори снощи за тях и че е скептичен за тяхната връзка. Той й обещава да докаже на Рик обратното.
Фийби е облякла рокля за предстоящото ревю.
Семейството се събира за среща с Ерик. Той им напомня, че Ник няма да се спре пред нищо, за да ги унищожи.
Ридж иска разводът на Брук и Ник да приключи бързо, за да могат да се оженят.
Ник казва на Джаки, че той е говорил с повечето дистрибутори на  „Forrester Originals”и им е предложил да ги откупи. Джаки смята, че това е твърде рисковано и могат да загубят много пари. Ник е убеден, че унищожаването на  „Forrester Originals” ще доведе Брук обратно при него. Рик посещава Ник и му казва, че съжалява за това, че бракът с майка му се е разпаднал. Ник е доста учуден, когато Рик му казва, че на негово място би постъпил по същия начин. Дава му списък с хора, които могат да бъдат лоялни към Ник, който още не може да повярва, че Рик предава семейството си.
Сторм споделя с Дона, че не е сигурен дали тази операция на Ник – изкупуването на дистрибуторските фирми е оправдана. Дава й съвети да не се държи свойски с журналистите, сега те ще бъдат особено настървени. Дона е доста лекомислено настроена, за разлика от брат си. Тя казва на Джаки и Ник, че предварителното ревю на новата компания е след две седмици.
Докато Форестър творят модели, Ник продължава да купува като замаян. Дава много пари, колкото му поискат, която съвсем потърсва майка му. Тя го дърпа настрана и ужасено прошепва, че ще се разорят.
Сторм и Джаки изразяват своята загриженост за парите на Ник, за това че иска да купи всички дистрибуторски фирми. Мистър Чен се съгласява да продаде компанията си на Ник, въпреки че изпитва угризения за това, че предава Ерик. Знае, че мотивът му няма нищо общо с дистрибуторския бизнес.
Ерик съобщава за смъртта на Дарлийн Конъли.
Брук и Ридж са в напрежение(но междувременно са като сиамски близнаци в устата). Тишината около „Фрестър криейшънс” ги напряга. Ник почти се скарва с Ридж, че е объркал всичко заради случилото се с Джаки. Обвинява за всичко Ридж. Говори настървено, грубо, бракът на майка му с Ник бил много хубав, но нали Ридж не можел да губи, ето, провалил цялото семейство. Ридж му казва да не се държи като дете, а да се впрегне да работи. Рик му казва да не се опияняват толкова, да мислят, че Ник не стои ссъс скръстени ръце, а да помислят за това. Ридж обаче е на мнение, че конкурентът му се е самозабравил, щом видят колекцията им, дистрибуторите ще полудеят. Те няма за какво да се притесняват - и отново залепва за устните на Брук.
Брук предлага на Фийби да стане лице на „Форестър ориджиналс”, когато сметне, че е готова.
Ник казва на Сторм за плана си да изкупи всички дистрибутори на новата фирма на Форестърови.
Рик признава на Ридж, че го държи отговорен за загубата на фирмата, а също и за провалянето на брака на Брук с Ник. Той предупреждава Ридж да не подценява Ник.
Рик вижда Фийби, облечена в модел на баща му и
Брук отива във "Форестър криейшънс", за да говори с Ник, но става подозрителна, когато Джаки  отказва да я срещне с него. Джаки й казва, че истинското щастие е с Ник. В това време той влиза триумфално от срещата си с Чен и Брук го пита какъв план има сега той, който ще извади от ръкава си. Каква е тази сделко, за която толкова се радва.

# 672
С тоя новия Рик с обратната захапка ще ме откажат от сериала  Mr. Green Още една такава смяна и ще престана да го гледам завинаги   Grinning

Марси, страхотни емотикони и благодаря за преразказа!   bouquet

На снимката сиамските близнаци са много сладки

# 673
# 674
  • В средата на времето
След малко ще се върна да чета преразказа, но да си кажа, че и на мен новия Рик не ми харесва като външност Crazy, но пък доста добре ще си играе ролята Grinning

Общи условия

Активация на акаунт