Дързост и красота- 55 ..."Каквото има да става- ще става!"

• 34 966
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Брукатака,сбъркала си деня нещо Naughty Naughty

Ти явно си по-запознат от мен  Crazy Сигурно черпиш инфо от извора  Mr. Green

Няма я лентичката на Нена, но по мои спомени трябва да е днес  Peace

# 91
Естествено Naughty
Просто така ми се дава
Смяташ ли,че щеше иначе да си първата аджеба ooooh!

# 92
е последно - да поздравяваме ли или  да поизчакаме?  Laughing

# 93
Естествено Naughty
Просто така ми се дава
Смяташ ли,че щеше иначе да си първата аджеба ooooh!

Не знаех, че сме на състезание  Crazy

Освен майсторката на тортата да каже  newsm78

# 94
е последно - да поздравяваме ли или  да поизчакаме?  Laughing
Шъ чакаш Crazy Ти ако тръгнеш от АТАКА да се ръководиш.......... Mr. Green

# 95
  • Sofia
Утре е, престанете да се ядете!

# 96

И аз  Peace

Днес Тейлърчето направо блестеше от красота , божествено тяло има тази жена !
Доня Коня и доня Брукля пасти да ядат  Mr. Green
И на мен не ми харесва , че се хваща с Торн  ooooh! Но след креватните изпълнения на златната медалистка Шаври, случващото се край Тейлър е някак позамазано  Peace

Логан, весели празници !
Marsia
, мерсажки за червеничкото   bouquet

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 15:28 от Djindjari

# 97
РД на принцеса Криси е утре!    Peace

Ама повече поздрави не е лошо...    Grinning

Нямам против Ненна да пуска темата!    Hug   

# 98
Мис Лоугън, весели празници и на теб, добре да си изкараш!  bouquet
Аз нямам против Ненна или който и да е друг да пуска темата.

# 99
  • София
Logan, толкова много ли ще липсваш  Cry...като гледам не се движим с голяма скорост  newsm78

Абе к'во и е станало днес на Тейлър - много беше смешна, с това костюмче ...и с това размахване на ръцете - имам чувството, че всеки момент ще ме прасне през екрана, да не говорим за безочливото ́и поведение - как пък веднъж не се сети, че се държи непрофесионално - първо бившата свекърва, сега бившия девер...и то само напоследък.

Бриджит е много красива напоследък!

Олеееее, роклята на Али  Sick

Ооооо, семейство Макароне се страхуват от фалит  smile3508

Тейлър и Торн в леглото - гадост! Sick Дали ще и е неудобно, ако застане в една стая с двамата братя, а - как мислите?

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 14:49 от Lana

# 100
Logan, толкова много ли ще липсваш  Cry...като гледам не се движим с голяма скорост  newsm78

Ако на 6-7 страници се трият по 2-3, мисля че Лоуган ще се върне до новата тема  Thinking

# 101
Абе к'во и е станало днес на Тейлър - много беше смешна, с това костюмче ...и с това размахване на ръцете - имам чувството, че всеки момент ще ме прасне през екрана, да не говорим за безочливото ́и поведение - как пък веднъж не се сети, че се държи непрофесионално - първо бившата свекърва, сега бившия девер...и то само напоследък.

Тейлър и Торн в леглото - гадост! Sick Дали ще и е неудобно, ако застане в една стая с двамата братя, а - как мислите?
Кое му е непрофесионалното......вижда че определени хора имат нужда от помощ и тя се опитва да им помотне.....какво лошо има..... Rolling Eyes
И да..... смятам че ще е неудобно да застане в една стая с двамата братя......за мен да,но ще видим и за Тейлър как ще е.....както казах в предния си поста никак не одобрявам тази връзка по ред причини....една от които е че Торн е брат на бившия и съпруг.Не знам на мен тези връзки ми идват като кръвосмешение.... Naughty

# 102
  • somewhere near the sea
Дали ще и е неудобно, ако застане в една стая с двамата братя, а - как мислите?
Не, разбира се. Нали е човек -  ще се осъзнае, ще си признае и...чиста като сълза в лявото око на Бруки. Трябва да е луда да не се понаучи на нещо Crazy

# 103
Djindj, наистина Тейлър остава в сянката на Брук по креватни изпълнения  Joy
Аз днес изпуснах епизода, защото имах работа, утре също няма да мога да го гледам  Rolling Eyes
В четвъртък обаче съм на линия  Hug
Тъкмо да мине малко време да се случи нещо, че толкова бааавно се развива действието  smile3507
Аз сега ще честитя рождения ден на малката красавица, защото утре не знам дали ще успея.
Да е жива и здрава и все така усмихната да радва всички покрай себе си (и нас!)  newsm76
Марсия, много добре написано  Flutter

# 104
Дали ще и е неудобно, ако застане в една стая с двамата братя, а - как мислите?
Не, разбира се. Нали е човек -  ще се осъзнае, ще си признае и...чиста като сълза в лявото око на Бруки. Трябва да е луда да не се понаучи на нещо Crazy

Брук и тримата братя ,барабар с бащите им и зетя ги е сбирала в една стая без да й мигне окото,че сега за Тейлър да се притеснявам...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт