ШиБнати хоТмони, Дизияк и прЪвУписТни колебанЙя-38 броИ

• 28 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
А имам спомен като ученичка как ми се разкопча един сутиен по време на бягане по физическо. Абе, гадно е, като забележеш как те гледат мужете като ходещи цици.
А иначе и разтоянието м/у циците е важно , а и големината на гърба-т.е. обиколката.

# 691
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Абе що не се направи въпросната петиция с смс-и,така поне някой ще спечели от тая кауза пертутта! ooooh!

Thinking игра на думи с кауза пердута и кауза пер тутти?

# 692
Тази сутрин в новините чух следното, относно посещението на Клинтън в Хаваи и какво носел със самолета си:
"... храни, лекарства и ТРАНЗИСТОРИ" Simple Smile стана ми смешно
Определено са имали предвид радиоапарати или нещо подобно, но е нередно според мен в новини на медия да се използва тази дума.

# 693
  • някъде ... тук ...
майченство
... прясно прясно...

# 694
  • Видин
Не можах да се сдържа:

Един потребител прави забележка на друг за неграмотното писане:

Цитат
Цитат
Какъв е извода: простия народ си заслужава управниците и съдбата.

Hvaliprycko abe ti djanym BG u4iloli si? IZVODYT, YT se pise, i Nesamo простия народ (PROSTIAT) no i UMNIAT NAROD SI GI IMA PARAZITETE W PARALMENTYT.
Чул и той за животно "пълен член" и го ползва винаги  Joy

# 695
  • София

Бебече, буболече... Laughing

# 696
  • Далечният изток
Цитат
по силния печели по слабия отстъпва.

# 697
  • Видин
Цитат
Здравейте момичета,белка е 7 м. и половина и започнах да и давам по 1/4 жълтък.
Започнахме и белките да захранваме със жълтък  ooooh! Tired

# 698
  • Видин
Цитат
Не си ме засегнала не си прочела внимателно написах 4е в финансова гледна точка е по евтино но мсиля за здравето на детето си за това жи помолих за съвет също искам да споделя едно нещо с вас ние сме три дета и тримата сме отгледани на кисело мляко брат ми още от 20 дена е на кисело млкяо защото маиками е нямала кърма аз също не можах да кърмя вупреки че имах голямо желание защото и аз като всяка маика искам детето ми да е здраво.Брат ми да е жив и здваж е много здрав благодаря за съветите малката е на навуршени 4 месеца за това започнах захранване и малко по млако като увеличавам дозата почнах от лъжичка първо се мрущи но после и харесва а мисля че това е нормално.четох във форума имаше анкета и 8/5 процента от мамите ако не се лъжа но към 80 процента бяха отгожорили че първо пюрето се дава моята братовчета дъщеря и е на годинка и нещо и е почнала да и дава сок от първия месец на детето нишо му няма как едно време не обичам да говоря така защото сега сме в съвсем друго но сани гледани с млека е да били са по хубави но са ни гледали така.
 Даже баба ми каза че преди като една майка е нямала кърма са им давали попара от вино и сега са здрави.Твърдо съм за кърмата но няма начин.Много дълга стана темата но се захласнах.
 аз също сум на мнението ч е Ам е по добре.

# 699
Тази сутрин в новините чух следното, относно посещението на Клинтън в Хаваи и какво носел със самолета си:
"... храни, лекарства и ТРАНЗИСТОРИ" Simple Smile стана ми смешно
Определено са имали предвид радиоапарати или нещо подобно, но е нередно според мен в новини на медия да се използва тази дума.
А също така ,че Клинтън е бил и на посещение в Хавай.В Хаити е на посещение. Wink

# 700
Цитат
Аз съм учител в 33-Това е гимназията.Не знам до 7 клас,но от 8 е добре да ги пишете в 33,която се води Втора френска гимназия.Дори учениците са с по-добър френски от тези,които учат в Първа френска.

# 701
  • Видин
Загладие на тема -
Цитат
Банана
Дали става дума за една банана или за бананът  newsm78

# 702
  • Далечният изток
Цитат
прахусмокачка

Цитат
тротуара

# 703
  • Варна
Загладие на тема -
Цитат
Банана
Дали става дума за една банана или за бананът  newsm78

Някой май е гладен. Joy

# 704
  • Видин
 ooooh!
Мда, тук една торта се размотава, ама ме боли зъб и се сдържам! Та явно затова  Tired Outta Joint
ИзвинЕвам се  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт