Изпотяване на крачетата, какво обувате?

• 6 520
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • ул. "Мечтание"
Здравейте мами, на моето момиче /1,4/ крачетата са му все потни. Независимо дали ходи вкъщи с чорапки и пантофки или само с чорапки и отгоре вълнени. Дори и в обувките и ботушките крачетата и се изпотяват за 30 минути и се налага постоянно да преобувам и сменям чорапки за да не са и мокри крачетата и да не настине. Всички ли са така, и какво правите?

При моя син щом му се потят краката, значи му е топло. В такъв случай не обувам, а събувам с каквото е обут. У дома две зими поред вече кара бос. Не е настивал, нито се е разболявал, нито му замръзват краката. С дебелите му обувки му обувам съвсем тънки чорапки, колкото да не е на босо.

# 16
подкрепям  Lady Frost напълно; И аз мисля, че трябва да го събуваш, а не да го обуваш  Simple Smile На Робен също се потяха краката и от бебенце - така проходи и до ден днешен ходи у дома бос; в яслата по чорапи, защото ако стои с пантофи или чехли се поти; здрав, кален и с решен проблем на потящи крака.
Ако не искаш да се разделиш с вълнените чорапи му слагай малко бебешка пудра на краката и няма да се потят също;

# 17
  • Варна
Изобщо няма връзка между изпотените крака и естествените материали. Купувам естествена кожа от всякъде.Друг е въпросът,че  краката и зимата на вън са  винаги студени. Мога да дам пример с детето на моя позната, която купува само евтини изкуствени боклуци. Ами малката е с винаги топли и НЕпотни крака. 

Значи просто не купуваш топли обувки.
И тримата в нашето семейство носим хубави обувки, естествени, зимата студени крака има, само ако самата обувка не е много "зимна", т.е. не достатъчно топло направена. Да не говорим, че ходим с памучни чорапи....т.е. самият чорап не топли, само обувката.

Какво значи, че не купувам топли обувки? Много добре знам какво купувам. Нашите обувки също са хубави, каквото и да разбираш под това/марка, пари и др./. Между другото моите крака също почти винаги са си студени.

# 18
Не му се потят.Зимата ходи с тънки памучни пантофи.

# 19
Изобщо няма връзка между изпотените крака и естествените материали. Купувам естествена кожа от всякъде.Друг е въпросът,че  краката и зимата на вън са  винаги студени. Мога да дам пример с детето на моя позната, която купува само евтини изкуствени боклуци. Ами малката е с винаги топли и НЕпотни крака. 
има връзка с оросяването на крайниците особеност на организма е и се предава най-често наследствено  при лошо оросяване краката са и студени и се изпотяват повече , мъжа ми е стакива проблеми при мен са в по-малка степен , дъщера ми е също така студени крачета и в съшото време се потят , при сина ми крачетата са винаги по-топли и много по-малко се потят . Спорт и някои витамини подобряват нещата но пълно оправяне няма и аз сменям по-цял ден чорапи , зимата носи вълнени по-добре поемат потта от памучните и повече топлят , бамбуковите също са ок

# 20
някъде четох че вълната ангора от заек поема четири пъти повече влага от обикновената вълна и топли повече видях в интернет да се продава прежда ангора заек но нямаме  баба да ни изплете ако вие имате може и това да опитате

# 21
и на двамата крачетата са все потни, независимо с какво са обути, уж все естествени материали... сменям чорапите през деня... някой ми беше казал да пръскам крачетата с бебешка пудра, все се каня да го направя...

# 22
аз пудря с хума бяла на талодерма поема част от влагата но пак сменаме чорапи на час два

# 23
  • Варна
Просто преобувам. И двамата много се потят. И преобличам често...

# 24
  • Лондон/Пловдив
Синът ми се поти също на крачетата винаги след разходка сменяме чорапчетата ,с всяка пералня има по 10 чифта за проскане  Mr. Green.В къщи ходи с чорап с мека подметка зашита и не се поти така ,а с пантофи винаги е мокър .Не носим термочорапи нито вълнени само памук.

# 25
До към 1г6м и на дъщеря ми краката бяха все потни.Обувах само тънки памучни чорапи с гумени топчета отдолу,да не се пързаля вкъщи на мрамора.След това спряха да се потят.

# 26
Айде и ние в кюпа. Много й се потят краката на моята щерка, затова вкъщи ходи по чорапи. Взех й едни пантофки, уж ленени, отгоре са с дупки и пак отдолу, където е подметката, се запарват и изпотяват. Вкъщи я пускам да си ходи по чорапки, а навън - с максимално тънки и отворени обувки, е, през зимата, естествено с по-дебели и затворени.

Общи условия

Активация на акаунт