Почитатели на Майкъл Джаксън 19 - THE WAY YOU MAKE ME FEEL

• 28 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Kaлин@  Hug    Hug Hug точно заради тези мисли го обичаме Heart Eyes и   заради  много други неща.... Heart Eyes

# 211
                             Всички те обичаме,Майкъл Two Hearts

# 212
  • София
                                                 Той обичаше и се раздаваше за всички:

тази снимка ме разби                         

# 213
Sussie, страхотно е. Вече си накичих десктопа с тази картинка и мисля да си направя тениска с такава щампа! Специални благодарности и на теб, и на автора!

# 214
  • София
много ме изкефи /поне колкото разбрах/
http://www.guardian.co.uk/music/2009/dec/13/michael-jackson-david-gest-obituary

# 215
Историята е страхотна!Благодаря, че я сподели! HugБлагородно завиждам на този човек, че е имал шанса да опознае Майкъл толкова добре!

# 216
  • София
това е от вчера от руски форум:
David Gest покажет ранее неизвестное видео с Майклом,которое включает интервью,которое войдёт в новое 90-минутное специальное предложение.

Gest в настоящее время заканчивает работу над новым видео "David Gest: My Best Friend Michael ", в которое войдёт интервью "никогда прежде непоказанное",которое состоялось между Gest и Майклом.
Gest сказал: "Майкл был моим лучшим другом и был намного более жестким,чем его знают люди. Он обладал большим чувством юмора и никогда не был один. Мое новое TV special покажет миру реального Майкла Джексона, поскольку Вы никогда его прежде таким не видели."
Источник:
http://tvnz.co.nz/

извинявам се, че се самоцитирам от вчера, но тава е същият David Gest

оооооо, и аз завиждам

# 217
С удоволствие бих си купила такава  картина  Kissing Heart

# 218
# 219
  • София

така ли ми се струва или всичо си е наред с ципа на панталона? Embarassed Rolling Eyes

# 220
Ооо, tinkerbell07 тези рисунки са прекрасни!Да знаеш случайно името на художника им?  Rolling Eyes

# 221
valq61   не бях забелязала    love001 

# 222
Абе Dancing the dream не е преработка на автобиографията му...???

П.П. Виждам много нови хора, което ме радва, само ми е тъжно, че не мога и аз да съм тук и да се кефя пълноценно на дискусиите тук и в чата, много ми е гадно, почти не слушам Майкъл, не съм гледала клипчета повече от месец и просто... супер зле работата. Все едно ме е страх да слушам песните му, защото няма да разбера посланието или няма да усетя магията... в момента водя няква вътрешна борба и има няква мисловна граница, която не мога да наскоча; имам чувството, че не съм достойна да го слушам и не мога и не искам да го разбера какво говори, за какво пее... просто усещам как съм ужасно по-различна от това, в което вярвам аз самата; вярвам в разни неща, опитвам се да се изградя като човек, поне малко водейки се от мъдростта на Майкъл, а всичко просто върви наобратно. някакви такива въпроси постоянно ми се въртят и като се има предвид, че един човек, който смятах за много близък се изгаври направо с мене, просто 4 загубени години - една дупка ... и ми става още по-зле, направо ще се гръмна и гледам да не мисля много за това, залегнала съм над учебниците... съжалявам за излиянието, ама ви обичам Sad Heart Eyes

Фльор, на мен определено ми липсва твоето присъствие тук!
Мога да разбера как се чувстваш и как си объркана навярно, но колкото и  банално да ти прозвучи в момента, нещата ще се изчистят...ще видиш.
Само не си мисли неща от рода на това че си недостойна да го слушаш! Това не може да бъде по-далеч от истината и аз съм сигурна, че Майкъл би ти казал  същото нещо.
Просто си дай време и всичко ще си дойде на мястото, сигурна съм.
Отскачай  тук когато можеш, сигурна съм, че ще ти става по-леко...а и липсваш. Hug

# 223
# 224
Момичета, не забравяйте, че от утре тече последният кръг на класацията на MSG!

Не само, че спечелихме /ние?/ втория кръг за 80-те и 2000 год., ами Джанет отново дължи благодарност на брат си, защото май феновете на Майкъл я направиха победител за 90-те.
Съжалявам ако повтарям някого, но сега влизам във форума и не съм чела напред.

Общи условия

Активация на акаунт