Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 010
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Ами бебчо е само на кърма, а пък аз не съм се задълбочавала в писанията на доктора. Хвърли ме в чуденка newsm78
Някой да каже как действа солта -като сена ли са болките и има ли болки?

# 181
правила съм 2 детокса до сега и не ме е болял корема (като когато съм пила разхлабващи чайчета,хапчета и бонбони) от солта  Peace

# 182
Dream, това, което аз мога да споделя, е, че една позната, която беше много загрижена за външния си вид по време на кърменето започна диета, за да отслабне. Не знам каква диета. Детето й отказало да суче след започването на нейната диета. Тя отишла в АГ болницата във Варна и дала кърма за изследване. Казали й, че кърмата й била станала много сладка и затова детето не я иска! Не мога нищо повече да кажа, тъй като не съм запозната с детайлите. Тя спря да кърми и си продължи с диетата. Въпрос на приоритети...все пак няма да кърмиш цял живот. Аз изчаках сина ми да се отбие и започнах с диетите и надявам се от утре и с детоксикациите. Дано съм била полезна...

# 183
привет мацки  bouquet
може ли и аз да се намърдам малко във ваща темичка че ми стана интересно
аз съм на друго режимче ,но това ми се струва доста добре да се прави един път
в месеца.
а гледам пише че може да е и само един ден на самото пълнолуние
някой знаели какъв е ефекта след това
имам да свалям 22 Embarassed

лека вечер  bouquet

# 184
здравейте дами,приемате ли ме при вас аз до сега кърмих,но доиде време да помисля и за килограмите още пове4е,4е това ми е второ детенце,а с 1-то нямах такива проблеми.Пожелаите ми успех.Аз го желая на вси4ки.

# 185
Dream, направи някакъв по-мек вариянт тогава-например само на сокове без английска сол и само за 24 часа.Така ще видиш как ще се чуствате и ти,и бебето,ще прецениш за другия път или пък попитай лично доктора.Аз разтоварващи дни само на плодове съм правила и с двете кърмачета, миналата зима пък нещо грипясах и карах само на вода,чай и мед два дни,но Виан нито спря да суче,нито прояви признаци на безпокойство.Всяко дете е различно,но три дни за бебе само на кърма ми се виждат доста хард като начало Wink

Редактирам се да полюбопитствам  Embarassed.Белинда,Бобо отби ли се вече?

# 186
  • София
Мама мия, нищо лично, но това, което пишеш са...градски легенди, да не кажа друго Grinning Какво значи "сладка", че тя по начало  кърмата си е доста сладка, на повечето бебета това хич не им пречи Laughing
Били, да, от месец и малко вече не съм кърмачка. Навъртях общо 3 години и 6 месеца стаж с двамата bowuu hahaha

Както и да е, да не превръщаме темата в за и против диетите по време на кърмене. Всеки си има глава на раменете и тя не е сложена там само за да уравновесява задника му, а и за да мисли с нея Peace Всеки сам да си прецени ползи, вреди и т.н.

Ох, подготвам се психически за тая англ. сол...Чуда се дали да не врътна половин доза тази вечер, ама като си представя колко е гадно и... Sick

# 187
здравейте момичета искам и аз да се намърдам в групичката  Partyкажете ми тази английска сол от каде се купува  newsm78

# 188
от аптеката  Peace струва около 1 лв

# 189
Относно кърменето, английската сол и детоксикацията като цяло, ето какво казва д-р Михайлов: http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?p=373137 - вторият пост съдържа отговори на въпросите.
Иначе, в обобщената информация е споменато, че детоксикацията регулира лактацията.

didi nikolova, английската сол се купува от аптеката.

# 190
  • под дъгата
Добро утроооо!Никой не ме чува май,спинкате си на топло!А аз рано-рано съм на цитрус пресата Sad.Оставих си плодовете на студено и тази сутрин се оказа,че са леко позамръзнали! smile3514 Та сега ги размръзявам Joy и заминавам да се трудя въорежена с 4 л фреш.Солта ще взема като отида на работа,че както беше споменал някой да не замирише по пътя newsm62 Аз стартирам от 63 кг,висока съм 164 см,крайната цел са 58 кг.Хайде,чакам ви да кажете с колко кг ще се борите  Simple Smile
Успех момичета!Лек гладен ден ден ви пожелавам!   bouquet

# 191
  • TX
вече взех ансола изпих я на две глътки, после ще ходя да се трудя , яцата се варят имам за днес три грейпфрута и едно помело
започвам от 70,5 кг обиколките сега ще премеря, Целта ми е 57 на първо време. Ще я гоня до дупка  Mr. Green

# 192
Добро утро!
Денят ми започна с... английска сол. Mr. Green
До сега  си приготвях и сока от плодовете.
За днес съм подготвена.
И психически настроена.

# 193
Добро утро, и аз съм тук. От октомври се детоксикирам бях 78 сега съм 68 продължавам напред Laughing През цялото време кърмя, не съм спирала. Но си пия английската сол, тя е важна за да се извлекат токсините към червата, а не в кърмата. Няма нищо страшно. Сокчетата също са храна, вкусна и засищаща. Килограмите са най малкият бонус от детоксикацията.  Успех момичета Hug

# 194
Отивам да си купя такава сол и цитроса. Сега почвам с кафе а до  слетобед ще карам на чай че се налага да изляза а като се върна ще си направя фреша и ще изпия солта .Нали не е грешно . ThinkingСнощи късно видях темата и затова не съм подготвена. ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ЩЕ ВИ СЛЕДЯ С ИНТЕРЕС  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт