Януарската дружинка става на една годинка.

• 28 396
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Мила мамо Зари,честит рожден ден на прекрасния Рафаел!Нека този малък мъж пълни все така майчиното ти сърце с топлина и обич,да бъде щастливо и усмихнато дете и нека има късмет в живота!От сърце желая весело и безгрижно детство,а на теб и таткото да се наслаждадвате максимално на миговете прекарани с това малко чудо!
Весело изкарване на този първи празник!

(нямаше ме известно време,така,че ще наваксвам)

# 256
Зари, честит рожденик! Честит празник на цялото ви семейство и много хубаво да си изкарате РД!

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 11:56 от Kokonut

# 257

Пожеланията, разбира се, да бъде прав, здрав и корав.  Mr. Green

Ето това е за майка му. Тя е дяволче под приклитие.

Като стана дума за прикрития - моята същност е със статут на национална тайна и следователно всичко е внимателно планирана диверсия.  Mr. Green А колкото до "хубавите приятелства" - нека бъдем по-сдържани в определенията, можем да минем и с "услужливи познати".

Оставих преКраси в Хасково и вместо да забегнем на Пампорово, както бяхме планирали, се върнахме в София, защото на съм отново зарината с работа и отново си губя времето с крайно недоходни глупости и сравнително времеемки (като тази). Тази година и двата плана за ски ваканция ни се провалиха, нищо че ме сърбят краката, да издраскам новите ски (вече се похвалих с тях нали?) Накрая както обикновено ще изключи всичко и всички и ще свърша работа, която съм мотала цяла седмица, за два дена и две нощи.  Sunglasses Така е то, крайният срок е таткво на дисциплината.

# 258
  • София
Виолетке, честита годинка newsm67 nbirthday  Gift newsm38  party041 Tada на твоя крацавец Рафа HugЖелая много здраве на цялото семейство Hug Hug
Лорини, за шейничката, взехме я от тук
Хубав снежен ден  bouquet  bouquet

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАФЕТО!
Честит празник Зари

# 260
Честит Първи Рожден Ден, Рафа! Да си здраво и умно дете, гордоста на мама и тати! Прекрасен празник днес

Честита единайста месечинка на Катерина, Ана, Делян и Денис!

Мерси за хубавите думи за Шуши Hug
Гери, сложи някоя снимка на Петенцето Heart Eyes, Сами все пита за нея
Катериче, честити ходещи крачета
Дони, Георги голям разбойник
Лорини, мерси за инфото. А ти къде записа курс към ЛЛЛ или към НКК? Катерина е голям бонбон
Накри, изби ли зъбчето? Криско много сладък така с костюма
Сиситу, мерси за инфото
Мим, то и аз не знам ще ида ли на концерта, заради детето. Мъж ми вероятно ще отиде с приятели, после ще ми разказва
Радостчо, а от вътре каква е тортата? С фондан ли я покри или с марципан? Сори за лаическите въпроси. Мъжи ме каза, че той ще прави фигурките, сега остава да взема боя и да тренираме

Малчо нощес се събуди в 2 и докато го приспивах, бебефона хвана някакъв мил семеен скандал от съседите, дете реве, те се карат и Шуши какъвто е любопитко се разбуди. Та играхме и се търкаляхме по земята до 3 и половина Crazy. Сега гледам като измислена, а чакам и свекърва ми на гости...отивам да готвя...

Хубав и усмихнат ден  bouquet

# 261
Честит рожден ден на Рафаел!
С Ивка му пожелаваме да е здрав, щастлив, послушен и талантлив!

Честито и на месечинковците днес! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 13:13 от yagodka

# 262
Честит Рожден Ден на Рафа  Heart Eyes Да расте здраво и щастливо дете и да радва мама и тате   bouquet

# 263
  • Русе
Честит Рожден Ден на Рафа! Да е жив и здрав и все така чаровен. Angelviolet, честит празник и на теб!   bouquet
Катериче, аз като бременна ходих на 4D в Тутракан и д-р Бойчев ми изписа Зимафлуор и витамини. Тукашните лекари не са ми казвали нищо подобно. Изпила съм не повече от 5 таблетки, и то като бременна. На Кари не са ми казвали да давам. Много ме развълнува разказът ти за ходещите крачета.
Сиси, Мила, двамата палавници са много симпатични. Също и Гого на Дони и Криско на nakri. О, да не забравям и блондинът Преслав на monick. Наистина, nakri, защо в кувьоз, след като е бил над 3кг?
Лорини, Катерина няма какво да я коментирам - много е чаровна в снега. Сиси, и Кари има гащеризонче с яке. Свеки й го подари като стана на 1 месец, но  86 размер и го носи сега. Тогава леко се разочаровах, че не е цял космонавт, но така е по-добре. Целите дрешки омаляват по-бързо. Ето я с екипчето:

а това е тя в новото столче:

# 264
lubito, и нашето столче е същото. Много съм доволна от тази марка!

Честит рожден ден на Рафаел!
Да расте здраво, весело и усмихнато дете за радост на мама и тати!

# 265
Честит първи рожден ден на красавеца Рафа! Да е жив и здрав, да е много усмихнат и щастлив, да има най-неповторимото и безгрижно детство.

Зари, честит празник и на теб!

Еспа, Сами е много сладък и личи, че се чувства страхотно в новата си стая. Абе ти сигурна ли си, че имате бебефон, а не специално разузнавателно средство  newsm78 Mr. Green. Какви са тия разговори дето прихващате  Wink. Ама нали знаеш – всичко е разработка на военните, явно и вас са вербували  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

Радостчоооо, уникална торта, нямам думи, при това от човек непрофесионалист. Поздравления  smile3501! Да ти кажа тук кулинарния ентусиазъм е адски заразен. Сега направо ме амбицирахте да направим сами тортата за буболинка, използвам множествено число, поради фактът, че тази работа ще я свърши майка ми, която е невероятна кулинарка, моята задача ще бъде да изчета подробно указания за това как се правят тези шедьоври и да й ги разясня, доколкото е възможно. Ако не ще заложим на старата изпитана рецепта на мамината торта.
Чакам с нетърпение снимките на принцеса Анджелика  Hug!

Кокосовият Вики и Усмихнатият Кало са страхотен тандем, как са хванати в крачка само. Мила браво за фотоса! И двамата са много сладки  Hug Heart Eyes!

Ягодка, ако още един път пуснеш такива изкушения в темата  Naughty, много ще ти се разсърдя, ако не пратиш поне едно блокче швейцарско шоколадче  Mr. Green.

Моник, супер e и шейничката, а за Преслав какво да кажа – страхооотееенннн  Hug!
Нямам търпение да отидем на Разлог и да се разходим до планината с бебка в шейничка.

Катериче, честити ходещи крачета на Рая. Вписвай се по-често.

Дони, у вас е вечен купон  Grinning. Абе ти що не направиш едни детски център или детска градина, що пък не и двете. У вас и място има, и много играчки, и страхотни гледки с образователен характер от прозореца ви  Mr. Green Laughing Wink.

Накри, Криско е голям бонбон, винаги е много накипрен и нагласен. Снимката в еленовите рогца и коледно костюмче е достойна за коледна картичка, много е хубава!

Лорини, да ти изям красивата госпожица. Много е щастлива в снега. Гуш за Катеринка  Heart Eyes Hug Heart Eyes!

Данинче, къде се изгубихте бе жена. Как сте, как е Йоанка-калпазанка, едно от най-прелестните момиченца  Heart Eyes.

Любито, много ви е хубаво столчето и момата разбира се. За космонавтчетата – ние също нямаме, но имаме 2 костюмчета от две части – яке и панталон, дебели, подплатени и термо. Та са чудесен вариант за зимата и според мен по-удачни, поради същата причина, казана от Люби.

При нас вали тихичко и приказно. Много е красиво и коледно. Като се събуди Александрина ще излезем за малко в снега.

Постът ми стана километричен, кой ли ще го чете  newsm78, но нещо ме е хванала музата днес. Хубав ден на всички  Hug!

# 266
Tук всички бебета ги слагат в кувьоз за първите 6 часа като се родят. Hug

elli_g мерси мерси... bowuu
Espa още си нямаме зъбче, но венеца е много червен и подут... Tired

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 15:08 от nakri

# 267
Честит рожден ден ( със закъснение  Embarassed )на Грета и Гого!

Честит рожден ден и на Рафаел!
Зари, да ти е здравичък и много да ви радва, да сте здрави и вие с таткото, за да му давате всичко, от което се нуждае! Да расте щастливо дете!  Hug

Връщам се назад да ви чета, че нещо много изостанах.

# 268
  • София
Айде да ни е живо и здраво Рафенцето  Hug

Ние днес бяхме на РД на едно съседче. Диваненцата дивяха и двете - ей ви на снимков мат'риал, както и от гостуването на Анчето и Рафа .
Бубоооо, как ша плюя квартала. Твърдо Нье - снаха съм тук и ща не ща ще свиквам  hahaha

Момичета, февруарките ни  се присмиваха , когато имаш спор при нас , сега  и те са на същия хал  Mr. Green аз като  една клюкарка се явявм малко, sorry Blush
Не си сама. И на моето любопитство беше подбудено вчера от новата им тема...Нали нас коментираха, а не са по-китки за мирисане...И може да сме спорили, ама чак такива вулгаризми нямаше  hahaha
Между другото и идеята на Накри е готина - може да я наречем - Една година по-късно  Joy
Та ето ме преди точно една година - http://images.donikakostadinova.multiply.com/image/5/photos/67/5 … mp;nmid=144081727
Гого на един ден - http://images.donikakostadinova.multiply.com/image/3/photos/71/5 … mp;nmid=190689985
И двамата днес - http://donikakostadinova.multiply.com/photos/album/89/89#photo=117

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 15:47 от Доника

# 269
Честит рожден ден на прекрасния Рафа! Честит празник на неговите мама и татко! На цялото ви семейство желая здраве, за да може да се радвате един на друг! На Рафа желая прекрасно и безгрижно детство, изпълнено с топлина, нежност и много усмивки:) Целувки от мен и Петя!
Надявам се тези дни да имам време да ви изчета и пиша, защото имам доста домашни за училище, в същото време съвсем се обърках с тортата за РД на Петя (накрая ще се откажа да я правя  #Cussing out), а освен това бъдещата рожденничка не ми помага, защото е в някакъв много лош период .

Общи условия

Активация на акаунт