Януарската дружинка става на една годинка.

• 28 397
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Честит първи имен ден на принцесата Анастасия!   bouquet

ral4e:) мерси, мерси много мило. bowuu
Kokonut дай боже.. Hug
elli_g малката има невероятни очички.  Heart Eyes
elena_d много си отслабнала.Да папкаш повече, че Мартин е по голям от теб. Naughty
sladur4esta непременно ще ви информирам.
lorini много сте сладки с Катерина. Heart Eyes

daninceto май ще ме изпревариш. Naughty
Ето Криско когато още влизаше в легена...
http://www.facebook.com/album.php?aid=2239&id=10000016055364 … d=100000426365743
И сега...
http://www.facebook.com/album.php?aid=2239&id=10000016055364 … d=100000426365743

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 12:49 от nakri

# 376
  • Русе
Честит Рожден Ден на Цветомира и Имен Ден на Анастасия!
Да са здравички и усмихнати!

# 377
Честит имен ден на Анастасия!

Ванила, аз вземам Марти у мен, когато сядам на компа. В резултат - беше изчезнала иконката на езиковите настройки, няколко програми, прави комбинации от клавиши и виждам невероятни неща. Единствено коледните песни го карат да мирува, а мен - да си тананикам наум по цяла нощ.
Накри, не съм чак толкова слаба /но, сравнено с бременността - там бях +25  ooooh!/. Виж, Марти си върви голям /да го питаш на кого - баща му е 70 кг/. Второ дете  #Crazy, аххх ..... Направи ми впечатление, че много от малък го обуваш с обувки Криси. Аз купих обувки, когато стана студено и започна да прави крачки. Иначе Криси е голям джентълмен, аз лично залагам на удобството и такива ризи, макар да има не му обличам много много.
Дани, бе много хубави т'ва пазарджиклийките бе  Heart Eyes. Знам си аз - от този район лошо няма.

# 378
Ей, момичета опасни сте!  Hug Мислех, че няма да знаете за именния ден на Анастасия, но вие приятно ме изненадахте  Blush Хайде и да почерпя
Дони, благодаря за чудния букет!  Grinning
Кокосче, има полза от уроците  Laughing
Честит рожден ден на Цвети! Мама вампбал отдавна не се е включвала.
Киша, наистина изглеждаш супер стилно!
Ели, много  Hug за малката кокетка  Laughing
Ще  се  поразровя и аз за снимки.
Свате, много точно те е определила твоята приятелка  Laughing

# 379
Ето и снимките:
1. Бременна в края на 8 месец  
http://doniakopriva.snimka.bg/baby/bebeshko-parti-sl-nchogledche.321062.9511957
2. Анастасия на един ден http://doniakopriva.snimka.bg/baby/nashite-bebocheta.334116.10198181

3. С Гого и Анастасия преди няколко месеца http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs204.snc1/7131_107 … 414_6584883_n.jpg
4. С Анастасия сравнително скоро http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs002.snc3/10931_10 … 478_3307151_n.jpg
Радостчо, чак сега разгледах снимките от РД. Голяма кукла е Анджелика  Heart Eyes, роклята е приказна! Чичото ми е много познат.  Thinking Да не е участвал в Биг брадър?

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 14:23 от pepi_slanchogledche

# 380
Честит Рожден Ден на Цветомира!

Пепи, да е жива и здрава принцеса Настя! Честит имен ден!
Честита единайста месечинка на Гергана и Борис!
Страхотни снимки сте сложили, прекрасни сте както 2 в 1, така и след това
Благодаря ви за хубавите думи за Сами Hug
Усмихнато, Лорини, нещо не се справям да ви видя снимките – не се отварят
Гери, Петенцето е страхотна Heart Eyes. Представям си обаче, колко те изнервя с това неядене. Но ния си я харесваме такава, финна и чаровна госпожица newsm51 от Сами за нея
Гери, Дони, Любопитке, взехте ми акъла,  със злоядството ooooh!. Все съм си представяла, че като огладнеят добре ще ядат. Ама явно не. Тиян ми уби с това искам сок за ядене. Laughing
Радостчо, мерси за инфото за тортата. Страхотно семейство сте, а Анджи е голяма красавица в тази розова рокля
Дони, не се ядосвай за колата, важното е че вие сте живи и здрави
Елена, бързо да се оправят, много лошо да е болен човек по празниците
Сиситу, изчисти ли? Аз се предадох вчера безславно, реших че и днес е ден и работата не е заек да избяга Laughing Mr. Green
Мим, идва ми в повече разбира се,  особено, когато избиват зъби и се буди нощем през 15 минути. Но в общи линии е добро дете и послушно, все по-самостоятелен става и имам време и за себе си и да поработя от вкъщи и да се занимавам с кулинарното си хоби. Надявам се тази самостоятелност да не е временна и да продължава в тоя дух. Сега почти съм се преборила да заспива сам на обяд /стискайте палци - е,  вярно в количката, ама по-добре от сучейки/, да тренира за яслата, че там няма да я има мама да го гушка за сън
Леле, Дани, представям си колко боли ухапаното ooooh!. Дано бързо избие зъбчето на калпазанката
Киша, аз не правя содена питка и нямам рецепта, мога да ти дам за обикновена с мая ако искаш, ама тя май не е много по канона
В същност някой знае ли защо се прави содена питка, а не питка с мая?

Хубав и у смихна следобед  bouquet

# 381
Пепи, да ви е жива и здрава именничката!

# 382
Пепи, да ти е жива и здрава и много радост да носи!

# 383
Честит имен ден на Настюха!Да е жива и здрава!
Пепи,весел празник  bouquet

# 384
Честит имен ден на прекрасната Анастасия!  bouquet за нейната майка!Еспа, счита се, че маята не е постна (заради дрождите в нея). Аз обаче си я правя с мая, защото е по-вкусна  Embarassed

# 385
Да е все така красива, здрава, умна и щастлива!
Да играе весело със бати,
Но да слушка мама, тати!

bouquet
Пепи, честито и на теб! И да, чичото на Анджи беше в Биг Брадър преди около 3 години Grinning

Честит Първи Рожден ден на Цветомира! Щастливо детство й желая!

Бърборанче, аз за хотел в Лондон отзиви не мога да ти дам, освен ако видя някоя оферта по тукашните сайтове, но друго инфо ако ти трябва Hug Много добро време сте избрали за пътуването- тук е най-хубаво през пролетта!

Мерси за комплиментите за нас с Анджи! Много сте мили Blush Hug
Вчера нищо не си напазарихме, оказа се че е някаква фалшива разпродажба. Ще чакаме истинската на 26-ти.
 Но си пообиколихме хубавичко. Сега пак ще изчезваме, до после!

# 386
  • София

Нали идеята е да е постна. Содената е само брашно,  вода, сода(угасена с оцет), сол  Wink
Направих си меденките току що...Остава и да ги "поукрася". Намацам е точната дума де  Joy

# 387
Бърборанче,
 ние първия път като ходихме бяхме с Дари/началото на май/, но и с на Дани родителите. изкарахме страхотно, много е удобно с количката, а и навсякъде има места за преобуване, хранене, детски столчета...дори в една сладкарница й дадоха комплект за рисуване, за да се занимава и ние да си пием кафето. хотели избираме през booking.com като втория път/ през ноември/ вече бяхме запознати и си намерихме хотел в центъра, за да не ползваме метро- на Gower street  до Британския музей- изберете си го в зависимост от това на кое летище кацате и да е лесно за придвижване с детето.
единствено не ни пускаха в pub с детето Crossing Arms
цените им за хотели са около 80-90ерво и не са нищо особено, ама....
питай за нещо друго Hug

# 388

единствено не ни пускаха в pub с детето Crossing Arms

може, може, но преди 19 часа.

# 389
  • Варна.....

Нали идеята е да е постна. Содената е само брашно,  вода, сода(угасена с оцет), сол  Wink
Направих си меденките току що...Остава и да ги "поукрася". Намацам е точната дума де  Joy
Допълвам  Доника- маята се прави от сирище (нещо от стомаха на животните).
обикновено правя содената питка с 1 б. кис. мляко, лъжичка сода, олио, сол, захар, и!!! брашно!
А, за да е постна,  както Дони е казала  Hug
Пък аз на каква тема се включих и кого да поучавам  Joy
Сега да Честитя празницине на всички (че не влизам всеки ден с тая пуста работа).
И да пожелая на малки и големи мнооого здраве и любов, пък другото да си го купуват  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт