Януарската дружинка става на една годинка.

• 28 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Весела Коледа

Честито на всички именници!!! Да са живи и здрави!

Много ме мързи да пиша...

# 451
  • Варна
Весела Коледа , мили дами!

Много уют и топлина в дома! Най-прекрасните подаръци за всички под елхата и послушни и добри дечица !

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 21:53 от Любопитка

# 452
  • Русе
Честита Коледа на всички! Много семеен уют и топлина! Всички около вас да са живи и здрави! Честито и на именниците!
 santa2

# 453
Честита Коледа! Да сте живи, здрави, много топлина и семеен уют!
Честит Имен ден на всички днешни и вчерашни именици! Да сте живи и здрави!
Честита единайста месечинка на Андрей, Кристиян, Йордан и Теодора!

Иники, мерси за рецептата, много вкусно звучи
Елена, надявам се да сте по-добре вече!
Деси, дано вече не се повтаря това, което се е слу,чило с Пъпешчо. Много целувки за него

Хубав следобед и весел празник!  bouquet

# 454
Честит рожден ден на всички рожденици, които съм пропуснала! Да бъдат здрави, послушни и добрички! Heart Eyes

Честита Коледа на всички и честит празник на именниците днес!

Желая ви здраве в телата, мир в душата и любов в сърцата!

Да почерпя за именника вкъщи Heart Eyes с домашен тиквеник:

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 22:12 от yagodka

# 455
  • София
Ягодка, имаш късмет, че съм преяла Wink. Само това спасява този прекрасен тиквеник, който си приготвила Laughing Hug
Ивайла е страхотна  bouquet
Честита последна месечинка  на Теодора на мама liol, Йордан на мама Любопитка, Криско на мама Накри и Андрей на babyblue Hug
  bouquet

# 456
Kaк мина Бъдни вечер?
Елена как сте вие?
Ние прекарахме страхотна вечер.Много ядене, пиене и веселба,но най вече много подаръци.Ето и част от подаръците на Криско...

http://www.facebook.com/album.php?aid=2239&id=10000016055364 … d=100000426365743
http://www.facebook.com/album.php?aid=2239&id=10000016055364 … d=100000426365743
http://www.clementoni.it/more.php?id=14213&nprod=%20TELEFONI … %20PRIME%20PAROLE
http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=5149
http://www.clementoni.it/more.php?id=14709&nprod=Set%2040%20pezzi
Аз и Микеле му подарихме шушляков гащеризон, защото утре сутрин ще ходим на планина и Криско няма нищо за сняг. Мислим да седим 2 дена, защото не смея да седя повече с Криско.Да се надяваме, че зъбките няма да ни дават проблеми и че ще си прекараме добре.Пожелавам на всички весело изкарване на празниците и много здраве,щастие и късмет на бъдещите рожденици Цветомир и Кристиян.За Аня и Петя сигурно ще съм се вече върнала да им честитя.    

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 00:11 от nakri

# 457
Весела Коледа, Дами! Пожелавам Дядо Коледа да донесе в дома ви много здраве, мир и разбирателство! Останалото само ще дойде!

# 458
Честита Коледа! Желаем ви на всички да сте здрави и щастливи!!! И нека любовта е навсякъде около нас!
Честит Имен Ден на празнуващите днес!
Десисладка, Пъпешчо е чудесен! Изглежда сте си направили весело парти. Само дано тази неприятната случка повече никога не се повтаря! Може би наистина емоциите са му дошли в повече.
Елена, дано сте вече по-добре! Поне на Нова Година ще си го отпразнувате както трябва.
Накри, приятно изкарване на планината! После ще показваш снимки.
Ягодка, много е сладка Ивка в коледната премяна!

Аз да ви се похваля- Анджито току що проходи GrinningБяхме на гости и там имаше четири деца, все по-големи от нея. Явно ги е гледала, гледала и като се прибрахме се пусна и тръгна. Коледният подарък й беше от помощ за това геройство. Взехме й музикална масичка на Чико. Подпира се на нея и се спуска сама към дивана.
Баща й получи телефон, а аз плюшен мечок, розови пантофи с уши и огромна кадифена картичка с музикален механизъм и най-милия текст на света! Всички сме много доволни Laughing

# 459
  • СТАРА ЗАГОРА
Роси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ЮНАЦИ - да са ти живи и здрави и много да ви радват newsm38 newsm38 newsm38

# 460
  • София

Честит рожден ден на юначетата на Рокси77- Нека да растат здравички и прекрасни дечица, както досега, да имат хубаво детство и да бъдат гордостта на мама и татко  bouquet
Радостчо- честити ходещи крачета на Анжи, прекрасно е чувството Heart Eyes
Ягодка- тиквеника е прекрасен, а малката Ягодка е уникален, прелестен бонбон Heart Eyes
Накри- Криско е очарователен Heart Eyes
Ние прекрарахме две прекрасни вечери, с много хапване, с много топлина и уют, Йоанка получи много подаръчета, едното от които е шапка на Дядо Коледа Laughing

# 461
Честит първи рожден ден на Цветомир и Кристиян!
Мамо, Рокси, честит двоен празник! Да са ти живи и здрави малките юнаци!

Честита единайста месечинка на Антония, Александра и Георги!

Радостчо, честити ви ходещи крачета
Ягодке, Ивка-усмивка е страшна сладурана!  Направила си убийствен тиквеник!
Накри, приятно изкарване в планината

Хубав и усмихнат ден!  bouquet

# 462
Рокси Честит Рожден Ден на двамата юнаци   bouquet
Пожелавам им да растат здрави и щастливи деца и много радости да Ви носят
Честити месечинки на Антония, Александра и Георги   bouquet

# 463
Честит рожден ден на Цветомир и Кристиян на мама roksi77!

Да са живи и здрави и да носят радост на семейството си!

# 464
  • Русе
Честит рожден ден на Цветомир и Кристиян! Честито и на днешните месечинковци!

Деси, Марио е много сладък и порастнал. Дано не се повтаря тази неприятна случка. Praynig
Радостчо, честито за ходещото човече! Много хубаво сте се изненадали с подаръците.
Малката Ягодка пък е просто чудесна.
Накри, приятно изкарване на планината! И вашите подаръци са много хубави.
Ние снощи бяхме у свекърите. Изкарахме добре. Малката се държа на ниво. Получи от баба си розов екип и розови чорапки с подметка от кожа. Ние получихме кеш, да си купим каквото поискаме. На Бъдни Вечер идваха нашите само да се чукнем за здраве и майка ми напълни ботушчетата с лакомства и парички, а в на Кари ботушчето- бисквитки на Хип и плодчета. Направих онази питка с бакпулвера, стана като пърленка, но беше вкусна. Направих и малко зелеви сърми за асортимент. Имаше туршия, ядки, баба ми донесе тиквеник. Общо взето добре се получи. Преди това изведохме Кари да види снега и я снимахме:

http://www.facebook.com/#/photo.php?pid=176004&id=100000040374012

Дано и днес да успеем да излезем.

Общи условия

Активация на акаунт