Януарската дружинка става на една годинка.

• 28 396
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Честито на Преслав, голямо момче да порасне   bouquet

Сладурче, успех, да се нагласите добре, за да може да си спокойна на работата  Hug
Мен още не ме тресе треска, само се наявам да са здрави, Иван да е на градина, бабата да поеме Спас и така.

Мини  Hug Педи като ни преглежда каза, че имало такъв грип - няколко дни с висока температура. Дано да не вдига повече и да вървят на оправяне нещата.

При нас положението се пооправи, удържах да не дам аб, дано и педи утре каже, че са добре.

# 691
Здравейте мили момичета!
Понеже влизам за първи път в новата година  Wink първо искам да ви пожелая много здраве, късмет, щастие, любов, много топлина и хармония в дома ви! Нека Новата година да бъде по-добра и успешна за всички вас!

Честит рожден ден на Преслав, Кристиян, Пламен, Йордан и Калоян! Бъдете здрави, прекрасни и много щастливи. Весел празник!

Честит първи рожден ден на всички сладурчета, на които съм пропуснала да честитя  Blush! Със закъснение, но пък искрено и от сърце им желая да са много здравички, усмихнати и безгрижни!

За техните мами:

Ние сме на Разлог от 29-и, но се добирах до компютъра за съвсем малко, колкото да хвърля по едно око на форума, но за писане и дума не можеше да става  Mr. Green - сестра ми и племенника бяха го окопирали сериозно почти денонощно  Laughing.
Новата година посрещнахме страхотно - с много настроение и усмивки, породени разбира се от малката ни кукла, която не спря да пее, танцува, прави маймунджилъци. Представи се много добре, посрещна Новата година, радва се на зарята, изобщо беше много весела и забавна. Получи много подаръци и за НГ, а на 1-ви сурвака сериозно всички от родата  Wink.

Сиси, Мини, бързо да оздравяват дечицата  Praynig Hug. Свате, нормално е да си под напрежение във връзка с утрешния празник на Кало, но съм сигурна, че всичко ще бъде наред и ще изкарате страхотно.

Сладурче, дано първият ти работен ден мине с по-малко стрес и двамата с Никола да свикнете по-бързо с промяната  Hug.

Сиситу, страхотна новина. Честито, лека бременност и здраво и сладко братче или сестриче на Божи! Мисля, че сте взели най-правилното решение. Определено ще ти е трудничко, ние със сестра ми имаме 1 година и 10 месеца разлика и повярвай ми такава малка разлика във възрастта е просто перфектна.

Даниии, страхотна е Йоанка, много е красива и толкова елегантна. Тортата ти за начинаещ е супер. Вики и Мила са две слънца!

# 692

Честит рожден ден на Преслав, Кристиян, Пламен, Йордан и Калоян!Растете здрави,умни и щастливи деца. Hug

monick чакаме снимки.
mini_79 бързо оправяне на Стефания. Hug
sladur4esta дано мине добре първия работен ден. Praynig
Данче радвам се че сте по добре. Hug
На нас ни донесаха Дентокинд от БГ и сме много доволни.Мерси на всички, които ни го пепоръчаха.

# 693
ЧНГ на всички! Много здраве, щастие и усмивки през новата 2010 г.  Hug
Честит рожден ден на Преслав, Кристиян, Пламен, Йордан и Калоян!
Честито и на всички други, които не успях да поздравя, тъй като бяхме на гости при баба и дядо   bouquet
Сиситу страхотна новина  Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug
На мен в момента ми е супер тъпо - както свикнахме и двамата с Делян да има много хора около нас и сега сами вкъщи...   ooooh! Той от сутринта само обикаля апартамента и търси баща си и понеже вижда, че сме сами постоянно иска да се гушкаме. Да не взема и аз да зачезна на някъде  Laughing
А иначе прекарахме прекрасно по празниците. Любимият се направи на Дядо Коледа и раздаде подаръци на всички. А малкия почна до повтаря след него "Хо, хо, хо". Братовчедка му, която е на 5 години така се притесни, че ще остане без подарък,  че като подкара едни песни и стихотворения  hahaha цял концерт изнесе.
Нова Година Делян не я дочака. Заспа си в 22.00 часа и никакви гърмежи и празнувания не успяха да нарушат спокойния му сън  Crazy
Ако сколасам до след малко ще пусна и снимков материал.
Хайде приятен ви ден  Hug

# 694
честита нова 2010...честит имен и рожден ден на всички на патерици и празнуващи днес][/center
малко позачезнах, но коко си беше вкъщи две седмици и нямах никакво време за компютъра...пък и катерина му направи нещо и нямах интернет, та вече съм в преинсталиран компютър и си обещавам да не и давам повече да скача по него...на 1.01 срещу 2.01 вдигна температура и през нощта повърна няколко пъти, извикахме бърза помощ, понеже не ми се искаше да и давам панадол за сваляне на температурата при положение, че е повръщала...докторката каза, че може да е нещо вирусно и че не вижда нищо сериозно...сложих и една свещичка, за да спрем повръщането и това е...температура няма от вчера и е доста активна, днес ще отидем и до личната...и да питам и тук, аз пуснах тема, но ми се иска и вас да чуя...изписаха и витамин Ц и в аптеката са дали на коко инжекционен разтвор, който аз не дадох...понеже съм купувала ампули за пиене...майка ми питала в една аптека и и казали, че не е редно да се дава от тези ампули, тъй като не са за пиене...и днес ще питам док за какво иде реч...вие какъв витамин Ц давате, когато ви изписват...тъй като има и такъв за пиене в ампули, но е рядкост...или поне при нас...
иначе сме много добре...подаръците при нас са финансови инжекции от всички страни...и най-вероятно ще си поръчаме кухня най-накрая...
тия  дни имам да уча и да правя разни проекти, така че пак няма да се включвам много често...весело изкарване на празнуващите  Hug Hug Hug

# 695
  • София
Влизам за сефте през 2010 година. Да е здрава, щастлива и много късметлийска за бебоци и за мами!
Честит рожден ден на Преслав, Кристиян, Пламен, Йордан и Калоян!
Да растат здрави, умни и прекрасни дечица!

Започнахме да порасваме, миналата година по това време Ивет ми беше в коремчето, сега ходи, разтребва, справя се с дистанционното и много разбира какво точно и казваме.
 Като и се доспи си взима шишето и почва да си клати главичката да я приспиваме, дано да порасне и да стане умна госпожица.
Иначе 1 януари изкарахме в Пирогов заради баткото, който си удари главата, но слава богу всичко мина благополучно и няма последствия освен белег на челото.
Дано само първия ден от 2010 да имам допир с болници, а цялата година да ни е здрава и щастлива.
Пожелавам много усмивки, много хубави рождени дни и пълна къща с щастливи деца!

# 696
здравейте,
честита нова година на всички!!!!
честито на всички порастнали бебоци!!!!!
бладогаря на всички, които честитиха рождения ден на Евгени Hug Hug Hug
няма да разказвам за това как изкарахме, просто ще пусна снимки тези дни- достатъчно са красноречиви Mr. Green Crazy
не съм чела назад още, само мернах поста на Лорини- вит.С ампулите си стават за пиене, нищо че са инж.р-р, за малко дете това е варианта за мен, иначе има доста видове, но са или дъвчащи, или ефервесцентни. от аналгина има и капки са пиене освен ампулите, може би някой бърка витС с тях Peace

# 697
и аз така давам вит. ц - 1 ампула от 2мл. на ден  Peace

# 698
и аз така давам вит. ц - 1 ампула от 2мл. на ден  Peace

Аз също,по препоръка на педи. Peace
Киша,давай снимки! Party

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС!

# 699
Честит първи рожден ден на Преслав, Кристиян, Плавен, Йордан и Калоян!
Да растат послушни и здрави, весели, засмяни!

Честита единайста месечинка на Селин!

Мини, дано се разминете без антибиотик и да спадне тази температура най-сетне Praynig
Сладурче, лека да ти е работата и бързо да се приспособите. Представям си колко ти е тежко, знам на мен какво би ми било Hug
Данче, от кога започваш новата работа?
Лорини, бързо се оправяйте
Танита, дано посещението по доктори си остане единствено за годината. Разписвай се по-честичко.

Днес малчо ми изкара акъла. Излизам от банята – да съм се бавила 15 минути, малчо докопал един буркан готово пюре (идея нямам как – ужасно са на високо) и понеже е на вълна пускане на неща от високо го хвърлил на земята. Бурканът счупен, пюрето размазано, Шуши целият в пюре и кръв Shocked. Реве та се къса. Кучето седи до него и го избутва с муцуна, ръмжи – не му позволява да пипа стъклата. Търча в банята мия, памуци, риванол – нищо му няма – кръвта била от кучето. Милата Ерничка, за да го препази малкия, се нарязала, обаче го опазила. Е, как да не обичаш лабрадорите Hug. Промих и порязванията – нищо сериозно. Надявм се никой от двамата да не е лапнал някое стъкълце. Кучето сега е адски гордо от себе си. Laughing

Хубав следобед от мен   bouquet, аз отивам да дремна с малчо, че цяла ноще не ме остави да спя и на края в 6 сутринта беше готов за игри, а аз съм парцал Tired

# 700
Здравейте момичета!
Честит първи рожден ден на Преслав, Кристиян, Пламен, Йордан и Калоян!Нека бъдат здрави,лъчезарни,умни,красиви и много , много красиви!

И така,рождения ден мина страхотно,имаше много гости на два тура през деня,на обяд и вечерта.Имаше много балони,украса...Маги беше през цялото време много контактна и усмихната.
Бяхме поръчали торта с русалката Ариел / Маги я харесва още от бебе/ и една малка ,която направих аз,нещо съвсем просто ,но важното , че дъщеря ми я оцени подобаващо и я изяде цялата с голям апетит. GrinningПросто няколко бебешки бисквити поляти със бебешки сок,намазани с бебешко пюре и украсена с плодове и захарни пръчици  Heart Eyes.Най-очаквания ден мина много бързо и доста уморително,вечерта бях вече с главоболие,но разбира се всичко си заслужаваше като гледах как и греят очичките.Получи много подаръци и страшно много дрехи.Сега ме чака пране и чистене като заспи...Снимки ще ви покажа по-късно,защото на нас със таткото не ни остана време да снимаме много и чакаме гостите да ни изпратят от техните апарати.

За въпроса с какво трябва да прохождат бебетата,педиатъра при който водихме Маги,за който говорят , че е най-добър в нашия район, каза.че максимално дълго трябва да ходят без обувки,в кабинета му имаше закачени за пример едни чорапи с гумена подметка на стъпалото.Ние такива обуваме на Маги,обувки слагаме само за навън.Когато е с чорапки и отгоре тези дебелите с гумата ,крачетата и са топли / в къщи сме на теракота и ламинат/.

На болните деца ,да оздравяват бързо.

Ами това е ,аз да се заемам с чистене,пране и гладене.

Леле Espa,на мен би ми побеляла косата при такава гледка,браво на кучето- да му дадеш някой голям кокал.Как пък се е сетило,че може да се пореже малкия  newsm78?

# 701
И Дари ходи с чорапки с гумена подметка отдолу - топли са и не се хлъзгат. бяха около 14лв. май. Немски.

# 702
Еспа, добре че се е разминал Сами  Hug. А кучето ме изуми, аз не си падам по дом. любимци, но както описа ситуацията, е голям герой!
За работата - започвам другия понеделник, имам толкова неща да свърша до тогава, като си помисля и ми става много развълнувано ... след почти 3год. прекъсване, откъсване от децата, нова работна обстановка ... само здраве да е, надявам се да се справя.

и Спас е бос у нас - по чорапки, как не се хлъзга незнам, или с подметка отдолу, но те са му големи (нали износва милото). В тази връзка, да го похваля - взе да се пуска, супер забавно му е, и се усеща че следващото коеот трябва да направи е да тръгне. Но засега 1-2 пъти успя да направи по 1-2 самостоятелни крачки Simple Smile

# 703
Знам си аз, че не трябва да припарвам до кухнята.  ooooh!
Я кажете си мнението:
Вчера готвих за Дари, сварих зеленчуци, исках и пиле да сложа, но то се оказа развалено, така че сварих зеленчуците само и вечерта след като купих пиле и го сварих , го прибавих към зеленчуците. Само зеленчуците си бяха ок, тя даже яде, но днес аз опитах от събраното с пилето и има вкус все едно съм изсипала 1 чаша фреш от лимон.... Вчера като ги прибавях, зеленчуците бяха от хладилника, а пилето с булона беше от котлона - дали не е станала някаква реакция. Адски е кисело, аз не мога да го ям, камо ли за детето.... Егати, а напълних за фризера 10 купички...  #Cussing out
Ааа, освен това го оставих уж да изстива цяла нощ извън хладилника...
Безобразно смотана съм, знам, но поне зза следващия път да знам. Не че е гаранция, защото уж го правих веднъж вече... Sad
Да живеят детските кухни! Blush

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 16:01 от Naneto

# 704

Общи условия

Активация на акаунт