Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 76 844
  • 373
  •   1
Отговори
# 360
  • Belgium
acer от тук го поръчах: http://www.feelunique.com/brands/shu-uemura/prime-plenish

Наистина е скъп, но пък прави всичко, което описанието обещава, а това не може да се каже за повечето шампоани.

Не знам обаче дали имат мостри  Thinking
Щом си с толкова чувствителен скалп, наистина първо трябва да го пробваш.

# 361
  • София
Някой ползвал ли е L'Oreal Volumetry?
Скрит текст:

# 362
Шампоана от който най-много съм доволна, съм пробвала различни е от Tian de този който е с корен от жен-шен вътре и маската към тази серия.Излиза изгодно ако станете член,така с ваша си карта и номерче ще можете да си взимате нещата горе-долу на половин цена.

# 363
Скрит текст:

аз съм го ползвала и него и спрея към серията. Мирише много хубаво и добре се отразява на косата ми, но чак обем да направи - не.

# 364
  • София
Аз съм много доволна от българския шампоан "Здраве" за чувствителен скалп. Преди няколко години използвах професионалната серия на Лореал и от нея така започна да ми се бели скалпа, че направо нямах надежда за оправяне, защото от всяка марка ефекта беше един и същ. Не съм вярвала, че български шампоан може да разреши проблема ми!

# 365
С Dove и ефекта от него съм най-доволна. Постоянно (от 3 години) имам опаковка от него в банята. Имам и други, които или съм купувала, или съм получавала в мострен размер, но никой от тях не е правил косата ми толкова красива. Учудващо е за мен, защото повечето ми познати изобщо не харесват шампоаните на "Дав".
С "Фитовал" също сме си пасвали, като ефектът при мен беше гладка, бляскава и жива коса ( за сметка на къдриците, които се поотпуснаха).

# 366
  • София
Скрит текст:

аз съм го ползвала и него и спрея към серията. Мирише много хубаво и добре се отразява на косата ми, но чак обем да направи - не.

Мерси много, спести ми едни 20 лв. Simple Smile

# 367
Обем се постига с четка и сешоар. Може би с някакъв стилизираш продукт, но само на шампоан не може да се разчита и да се очакват чудеса

# 368
Аз съм много доволна от българския шампоан "Здраве" за чувствителен скалп. Преди няколко години използвах професионалната серия на Лореал и от нея така започна да ми се бели скалпа, че направо нямах надежда за оправяне, защото от всяка марка ефекта беше един и същ. Не съм вярвала, че български шампоан може да разреши проблема ми!

И аз съм с чувствителен скалп и се интересувам кой шампоан имаш предвид. От серията Здраве Актив или друг? Благодаря предварително!

# 369
  • София
Петенце Цветенце, точно от тази серия-Актив. Шампоанът е с екстракт алое.

# 370
  • някъде под слънцето...
Не само ми се сториха... Проста са разли4ни

# 371
Петенце Цветенце, точно от тази серия-Актив. Шампоанът е с екстракт алое.
Благодаря, отдавна му се чудя. Явно ще се пробва. Само да спомена, че шампоанът Здраве Форте против себорея много ми допадна, което ми се случва много рядко. Хубава консистенция и не дразни скалпа. От същата серия има против пърхот, а също и против косопад. Мисля да пробвам последния, щом му дойде реда и после ще дам отзиви, ако някой се интересува.
Имате ли някакви впечатления от шампоана SERI против пърхот? http://shopix.bg/Seri-shampoan-protiv-pyrhot-250ml. Ползвам от същата серия против косопад /със кафяв етикет/. Не ми е спрял косопада от него, за разлика от предния път, но самия шампоан е хубав - прави косата лъскава, плътна и прибрана.

# 372
Бихте ли препоръчали качествен шампоан за дългокос тиинейджер с бързо омазняваща се коса. Цената няма значение. Благодаря предварително.

# 373
Моят син, също тинейджър, се оправи с този шампоан:

http://eks-bg.com/?page_id=814

Струва около 12 лв.

Общи условия

Активация на акаунт