Отговори
# 240
  • София
Здравейте, ние днес бяхме на гости на Ники и Весито и затова чак сега се включвам, Стани спи на коридора в количката, сигурно е потен, ама не смея да го събудя, че не беше спал на обяд, играха си с Никчо Simple Smile

Мечи, честит рожден ден, да си жива и здрава и много, много щастлива , това върху тортичката е пожеланието на Стани  Hug

Честит имен ден на всички Даниели, Данаили, Даниелчовци и Данаилчовци Simple Smile)) Бъдете много усмихнати и щастливи Simple Smile

Честит прощъпулник на малката Белка, хубави неща си е избрала, пу-пу-пу Simple Smile

Уж имах и друго да пиша, ама като не се сещам...айде, после  newsm78

# 241
Аз пък си мисля, че коледния дух ще ви погоди някой номер пак, преглеждайте му отвреме-навреме мненията за лайняна бомбичка.  Twisted Evil Пръдна, поразмириса се, поизчезна, докато се отмирише... и обвини другите, че са пърдели в нейно отсъствие.   hahaha
Извинявам се за лошия тон и поизчезвам, за да не напиша нещо още по-лошо.
Доскоро!

# 242
Доре, добре дошла отново и да пишеш по-често. Тази тема е обща, така че , които има желание ще пише.Ясно е, че не всеки ще се хареса на другия , както и обратния вариант.

Геиа, не се сърди, но според мен каквото и да каже Дора, между вас напрежението ще си остане.

Момичета нека в името на добрия тон в темата да спрем със заядливите забележки и коментари. Сами виждате и се убедихте, колко грозно, дребнаво и смешно е това.

Мечи  Hug, а ти кажи на Петя да влиза по-често. Пожелавам ти весело изкарване на празника и по-добро настроение.

Миленка, честит ви прощъпулник. Дай снимки да гледаме.

# 243
Мечи, честит ти рожден ден! Желая ти хората, които обичаш и които те обичат да те карат всеки ден да се чувстваш рожденичка, всеки ден да те карат да се чувстваш най-специалната, най-обичаната и най-щастливата жена!

Честито и на всички знайни и незнайни празнуващи на днешния ден!

# 244
Коте - евала, че си побутнала Дорето  Peace
Доре, радвам се, че си отново сред нас и като гледам си в много добро настроение.
И на мен Йойо ми се вижда много пораснал пу-пу...
Ние коледната окраса я направихме на 1 декември, но до ден днешен Анди не се радва нито на лампички нито на елхата  newsm78 казва й це-те (цвете), та реших да й окрася някое цвете.

те на това се радва детенце - всеки луд с номера си  Joy

А това са коледните й подаръци - не е пуснала книшката от колата, даже с нея спа.

Щях да забравя месечинковците днес  smile3555 Да са живи, здрави и много да слушкат!

vasi__k пу-пу, дано все така заспива.

# 245
  • в сърцето на един мъж...
Деси, не е така - всеки прави грешки и може да му се прости, но такова нещо просто минава границите. И вместо да се извини, тя се фръцна и едва ли не ни обвини, че си измисляме.
Ама проблема е на нейните приятелки - тя пак ще ги сготви някъде по темите.
Както и да е, няма да коментирам повече. Напрежение у мен няма, аз сама за себе си съм преценила кой тук какъв човек е и какво мога да очаквам. Тя няма с какво да ме изненада повече. Виж, ако беше се извинила, аз щях да съм първия дето да я поздрави и да подаде ръка Peace
П.С. Ако си спомняш с Хетера също имахме спорове и изостряне на тона, но се разбрахме и имаме нормални човешки отношения - значи може и така.

# 246
Аз пък си мисля, че коледния дух ще ви погоди някой номер пак, преглеждайте му отвреме-навреме мненията за лайняна бомбичка.  Twisted Evil Пръдна, поразмириса се, поизчезна, докато се отмирише... и обвини другите, че са пърдели в нейно отсъствие.   hahaha
Доскоро!
Пак си се развихрила ми се струва hahaha
МЕЧИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗДРАВЕ, ЩАСТИЯ, КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДУДУЛУЛУ  bouquet
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ, ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ Heart Eyes
Миленче, честит ви прощъпулник  bouquet В интересен ред е хванала нещата Белка, айде дано има много късмет в живота Peace
Алхимикова, честито ви столче, мнооо сте секси в тоз розовеникъв стол Wink
Джесика123, и на мен док ми я препоръча тази ваксина, но аз още не съм решила, щото нямам почти никаква информация за нея, а пък и мноооого скъпа да му се не види, не че няма да ги дам за детето, ама как не ги е срам 189лв. #Crazy
Ганич, не се обяснявай на никой пък ти, но който му е приятно да си пише с Дора Wink
Айде стига толкова съм честитила, ако съм пропуснала някой, сори Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 17:50 от emym

# 247
Момичета Дядо ви Коледа ми дрънна и каза , че ако си разваляме коледното настроение ще продължи да си чете това:

и ще има да чакаме за подаръци ама на кукуво лято  Mr. Green
Пък на мен ми е обещал нов телефон , така че моля искам си телефона  Laughing

П.П. това на корицата съм аз , ако не сте ме познали  Laughing

# 248
  • Пловдив
аууууууууу това с Плейбой и Дядо Коледа-лоша работа

Аз много слушкам и след малко ще надписвам празничните картички и се надявам Дядо Коледа да не ме забрави.Наумил си е да ми купи обеци

# 249
Ето малко да се позабавлявате  Wink http://funny.pho.to/

М/у другото забравих да ви кажа , че поръчах чаши от онзи сайт, за подаръци на бабите и дядовците  Grinning , за което благодаря на Ивето за добрата идея   bouquet Hug Много са хубави , като ме отмързи ще ги снимам и ще ви ги покажа  Grinning

# 250
Аз пък си мисля, че коледния дух ще ви погоди някой номер пак, преглеждайте му отвреме-навреме мненията за лайняна бомбичка.  Twisted Evil Пръдна, поразмириса се, поизчезна, докато се отмирише... и обвини другите, че са пърдели в нейно отсъствие.   hahaha
Доскоро!

202uu

Някои неща ми идват в повече  Whistling

# 251
Стига Стига Стига
Големи жени сте,а май почвате да прекалявате,и съм сериозна в момента.Нещо ми се размириса темата,а днес и рожденичка имаме.
Моля ви от сърце,спрете се.
Приятна вечер.

# 252
  • София
Стига Стига Стига
Големи жени сте,а май почвате да прекалявате,и съм сериозна в момента.Нещо ми се размириса темата,а днес и рожденичка имаме.
Моля ви от сърце,спрете се.
Приятна вечер.
  202uu

# 253
Meчолана, много здраве и любов и сбъднато късметче от купона Grinning

ЧИД на именниците днес, да са живи и здрави  bouquet
Честито на месечинковците Hug

Гея, когато ти падне удари един глювайн и заради мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 254
  • София
Ааа, Миме, преди да си избягала, ние имаме стол в същите цветове, ама на друга фирма, та и на Стани табличката му е розова, добре, че отгоре има една лилава та пооправя положението, така че и по-лошо има, споко  Peace  Mr. Green

Теди за нищо  Hug и аз днес поръчах още чашки, от вчера има с Коледни десени по 12 лв и аз бях пуснала поръчка, обадиха ми се да кажат да ги разгледам и аз си избрах други, сега чакам да се обадят да кажат, че са готови, уж днес трябваше, ама  newsm78 Но ще се обадят де, радвам се, че чашките са станали хубави, защото едно е на шаблон, друго е на снимка, а трето на живо Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт