Отговори
# 405
Със закъснение ето я моята гледка

# 406
Аз пак да си проведа анкетата , предколедно с няколко въпроса  Mr. Green

Стерилизирате ли още ?  не стерилизирам, но то и кажи-речи няма какво

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ? вече не, давам изворна, но Ицко пие само по 2-3 лъжички

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ? 7-ми месец

Кога смятате да вкарвате жълтък ? 9-ти месец

Кога смятате да въвеждате глутен ? 7-ми месец, но дали не е късно newsm78

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ? давам зеленчуково на обед, но пак кърмя, а следобед плодово като десерт след кърменето

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ? седи, но не стабилно - от около половин месец

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ? давам, сварен на пара и пасиран

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ? ми незнам, ще ме изненада Laughing

Сори че поствам два пъти поредно  Whistling

# 407
Аз пак да си проведа анкетата , предколедно с няколко въпроса  Mr. Green

Стерилизирате ли още ? Не

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ?  Да и чай билков давам

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ?   8м навършени

Кога смятате да вкарвате жълтък ?  10м навършени

Кога смятате да въвеждате глутен ?   8м навършени

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ?   Нямам заместено хранене и не броя колко яде
Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ?   Не
Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ?   На пара или варя

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ?   Незнам
Сори че поствам два пъти поредно  Whistling

# 408

Стерилизирате ли още ? Не, изгорих си стерилизатора с една нова лъжица преди 1 седмица, а и бях почнала по веднъж на ден да го пускам.

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ? кипвам Изворна Девин.

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ? на 7 месеца

Кога смятате да вкарвате жълтък ? на 8 месеца

Кога смятате да въвеждате глутен ? на 7 или 8, не съм решила още

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ?  5 млечни, нямаме безмлечни, 2 пъти между храненията давам плодово пюре.

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ? не, още няма 6 месеца

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ? не

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ? Утре ще ви пиша  Wink ще ходя да си избирам подаръка Laughing

# 409
Дали ще успея да кача нашата елха

Mindi,
Цитат
Публикувана от: Mindi
Вмъкни Цитат
Аз пак да си проведа анкетата , предколедно с няколко въпроса  

Стерилизирате ли още ? -не

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ?девин изворна

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ?-вече ги въведох

Кога смятате да вкарвате жълтък ?-и него

Кога смятате да въвеждате глутен ?-въведох го

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ?-3 немлечни 3 млечни и 2 млечно-приспивни Wink

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ?-даааа

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ?-на пара

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ?-още не знам Whistling

Сори че поствам два пъти поредно   [/quot

# 410
Минди, кефиш ме - много готини въпроси и анкети поставяш Simple Smile

Ето и моите отговори:

Стерилизирате ли още ? Не, само помпата за кърма понякога, ако се налага да се цедя

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ? Не преварявам, давам от чешмата директно

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ? на 7 навършени месеца

Кога смятате да вкарвате жълтък ? май съшо на 7 месеца, не съм мислила

Кога смятате да въвеждате глутен ? на 8 месеца

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ? 2 пъти на ден давам немлечна храна - на обяд зеленчуково пюре, следобяд плодове пюре. Преди давах каша, вместо плодовото, но нещо не я яде, и реших да поизчакам малко. Иначе на всяко ядене, хапва и кърма. Събират му се може би 5/6 хранения през деня - както дойде, и колкото си поиска  Mr. Green

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ? Седи от около 1 седмица стабилно по 15/20 мин, ако не е изморен.

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ? Давам суров настърган - ябълка, банан, круша, папая, манго, боровинки, малини

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ? Големият подарък е семеен - почивка на Тенерифе. Но подозирам, че има някакво малко подаръче, въпреки че се разбрахме никакви други подаръци, освен почивката. Но и аз не спазих обещанието  Embarassed

# 411
  • Germany

Стерилизирате ли още ?  - Не

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ? - Преварявам

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ? - Пробвах с пилешко миналата седмица, но имаше 2рата вечер червени петънца по врата и реших да спра за 2-3 седмици.

Кога смятате да вкарвате жълтък ? - Може би другия месец.

Кога смятате да въвеждате глутен ? - Не съм решила още.

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ? - 4, като заместено изцяло нямаме

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ? - Седи по малко и не много стабилно.

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ? - За сега само плодово пюре давам.

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ? - Донесе ми вече билет за концерта на U2:)

# 412

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ? Тя не пие, но предлагам преварена или изворна. Скоро ще и купя чайчето на Хип за вечер и него така.

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ? на 7 навършени месеца

Кога смятате да вкарвате жълтък ? на 7 месеца мисля, но не съм сигурна

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ? Кърмя я на поискване и не броя по колко пъти. На обяд яде по малко зеленчуково пюре, а скоро ще почна и с малко каша следобяд. Но количествата, които изяжда са миниатюрни - не я насилвам

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ? Не, сама не може все още.

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ? Засега само намачкан банан е яла.

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ? Ми не знам още Simple Smile

# 413
Ето и моите отговори на анкетата:

Стерилизирате ли още ? - Не.

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ? - Преварявам чешмяна все още.

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ? - Въведох ги онзи ден (пуешко пюре).

Кога смятате да вкарвате жълтък ? -  Тези дни, вероятно от утре.

Кога смятате да въвеждате глутен ? - Може би като станем на 7 месеца, че не сме много по-кашите  newsm78 Може и малко по-рано  newsm78

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ? - Около 7 хранения. Понякога и 8 даже.

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ? - Доста стабилно започна да седи преди около десетина дни.

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ? - Плодове не съм давала още. Само плодове пюрета.

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ? - Не знам. Изненада Laughing

# 414
Стерилизирате ли още ? -Може да ми се смеете, но още да! Единия от коледните подаръци на Алекс ще бъдат две неразливащи се чаши и тогава смятам да престана със всекидневното стерилизиране!

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ? Не преварява, давам изворна

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ? точно на 7 навършени месеца

Кога смятате да вкарвате жълтък ? смятам да вкарам два-три вида месо и после жълтъка, значи след 7 месеца и половина някъде

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ? 2- закуска АМ, обяд зеленчуково пюре, следобедна закуска плодово, вечера или АМ или каша, посреднощ две млечни храненията. Още не се отучил от среднощо хапване, ама и аз не го мъча!

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ? Днес за пръв път седеше сам, без да е подпрян

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ? плодовете ги давам сурови, варя само някой зеленчуци

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ? Надявам се някоя друга книжка (аз имам сериозен проблем с книгите  Embarassed ) ама май няма да ме огрее, според Георги всяка седмица по една книга ми е достатъчна (купувам си поредицата на 24 часа и труд)! Ама аз все пак се надявам...от доста време мрънкам за една от Амазон.... newsm17

# 415
  • София
Стерилизирате ли още ? - Да, много ми е удобно в микровълновата. Ако преварявах сигурно да съм спряла отдавна.

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ?- От една седмиса давам изворна на  Девин.

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ?- Объркана съм малко в момента и  по трите въпроса  Confused

Кога смятате да вкарвате жълтък ?-

Кога смятате да въвеждате глутен ?-

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ?- И в петте има мляко, три само мляко.

Седят ли си на дупето стабилно вече вашите бебчета и от кога ?-Подпира се на ръцете си и седи.(до ова положение се набира на моите ръце)

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ?- Само готови пюрета давам.

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ?- Нямам представа.

# 416

Ихааа аз също се сдобих с такъв , в Истамбул ли ?  newsm44

Сори не можах да се сдържа , мъжо беше на техен концерт в Берлин , като гледах снимковия материал щях да го удуша от завист  Whistling

Благодаря ви момичета че сте толкова отзивчива към върпосите ми  Hug

# 417

Стерилизирате ли още ? Да

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ?Да Девин изворна

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ?Вече яде

Кога смятате да вкарвате жълтък ?От 5м му давам през ден със зеленчуковото пюре

Кога смятате да въвеждате глутен ?Въведохме го

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ?2-млечни/3-безмлечни

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ?Не

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ?Да настърган

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ?За детето плюшена кола голяма с акумулатор,много я готина!За мен май няма да има newsm78

Сори че поствам два пъти поредно  Whistling

# 418
Аз пак да си проведа анкетата , предколедно с няколко въпроса  

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ? - изворна на Девин( тя не че пие много - 20 /30 гр

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ? - на Коледа (6м 1/2)

Кога смятате да вкарвате жълтък ? когато педи каже, засега не

Кога смятате да въвеждате глутен ? 8месец

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ? -обяд - зеленчуково пюре, следобед каша с плод или само плодово(ако е само плод дохранвам с мляко), отаналото е кърма, 5 - 6 хранения
9не смятам поцокването през ноща почти всяка вечер Grinning)

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ? Стабилно още не, като я сложа с възглавница да, но махна ли тръгва да се обръща да пълзи.

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ? - засега само банан на пара, но вече ще го давам суров

И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ? незнам

Ето и от нас  гледка от прозореца

Елхичката ще пусна утре  Heart Eyes

И аз да питам - някой въвел ли е йогурт и извара - има много хубави десертчета в такива комбинации и им се чудя, а на етикета пише на едната марка от 4м, а на другата от 6м  newsm78

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 18:43 от tаnka80

# 419
Дано да съм и аз полезна с моите отговори  Grinning

Стерилизирате ли още ? 1-2 пъти месечно

Преварявате ли вода , ако не каква вода давате на бебчо ? - изворна на Девин

Кога смятате да въвеждате месни пюрета ? - въведох - заешко на 5.5 м

Кога смятате да вкарвате жълтък ? мислех сега, но педи каза 7-ми м.
Кога смятате да въвеждате глутен ? 7-ми месец

По колко хранения млечни / безмлечни имате дневно ? -3 млечни и 2 безмлечни

Седят ли си на дюпето стабилно вече вашите бебчета и от кога ? Стабилно още не по много

Давате ли плод и как го приготвяте / на пара / настърган ? - давам плод както суров, така и бланширан
И накрая най-приятния въпрос - какво ще ви донесе Дядо Коледа ? каквото съм си пожелала...

Общи условия

Активация на акаунт