ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 38 308
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
.....Е до къде ме докарахте от толко препускане между темите... ...Не Ви ли е жал за мене...???

# 151
  • Варна
.....Е до къде ме докарахте от толко препускане между темите... ...Не Ви ли е жал за мене...???

айде да се не мориш

# 152

айде да се не мориш
Абе Бризке...имали ти нещо... #Crazy...АЗ май че минем офлайн... hahaha

# 153

Ох милинкия....Таз' сцена от къде е ? newsm78 Аз защо не мога да се ориентирам? Thinking

От Кайболана е! Stop

Че е от Кайболана, от Калболана е, ама сещаш ли се точно кой е този момент?

# 154

Ох милинкия....Таз' сцена от къде е ? newsm78 Аз защо не мога да се ориентирам? Thinking

От Кайболана е! Stop

Че е от Кайболана, от Калболана е, ама сещаш ли се точно кой е този момент?
Требе да е некъде от началото.....първите серии... newsm08 newsm08 newsm08

# 155
  • Варна

айде да се не мориш
Абе Бризке...имали ти нещо... #Crazy...АЗ май че минем офлайн... hahaha

що????? newsm78

# 156
 smile3540 smile3540 smile3540....Айдееее ...нали съм наряд... smile3540 smile3540 smile3540

# 157
гледайки другия сериал отново и отново се възхищавам на Сарухан,какъв добър актьор е
само с поглед и изражение разказва толкова много

# 158
гледайки другия сериал отново и отново се възхищавам на Сарухан,какъв добър актьор е
само с поглед и изражение разказва толкова много
  newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08 newsm08

# 159
Мацки,здравейте по нощите.Всъщност аз в момента си пиша сама,явно достазакъснях пак.И у нас нямаше ток,а рано вечерта докато имаше ток нямаше нет ит.н. И тук в Дупница е сняг и студ и като няма ток,чак полудявам.По-напред прочетох,че в една любовна сцена не е Сару.Та и аз да се изкажа по въпроса - огледах много внимателно,ма верно не е той,лелеееееее
А сега лека на всички,които вече спите или не спите.

# 160
  • Варна
Мацки,здравейте по нощите.Всъщност аз в момента си пиша сама,явно достазакъснях пак.И у нас нямаше ток,а рано вечерта докато имаше ток нямаше нет ит.н. И тук в Дупница е сняг и студ и като няма ток,чак полудявам.По-напред прочетох,че в една любовна сцена не е Сару.Та и аз да се изкажа по въпроса - огледах много внимателно,ма верно не е той,лелеееееее
А сега лека на всички,които вече спите или не спите.
Лекинка!!!

# 161
Добро утро на всички!
Може в този снежен ден всички да се отдадем
на любимата си тема Есмерито и тандема
във "Изгубени години".
Ей на линия сме пак
чини ми се до сумрак
час по час ще търсим в нета
новинки за мафиота!

# 162
  ruporuu  ruporuu Хелоууууу Кайболан Ханъми...!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви топъл и релаксиращ ден....!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 163
  • София
айде и аз да пожелая добро утро и ли добър и не толкова мразовит ден #Crazy #Crazy
викам да изкараме шейните и да почваме да миткаме, че друг транспорт нема #Crazy
Чили, направо ме фърли у музиката с онова че на онази сцена не е Сару newsm78 newsm78
ай, стига бе, чак толкоз ли морален се изкара, а с бахар не е дубльор, да не е имал херпес или афти, та затуй да са ползвали дубльор #Crazy newsm78 newsm78
и за оназ жълтата рокля на Езелката у онзи сублимен момент, се е дно покривката на моята маса беха сгепцали или кувертюрата от спалнята на баба ми ooooh!мали, утепаха рибата newsm78 newsm78
може от Мелодията да са го смъкнали тоз тоалет, там оная мома се у кувертюри, покривки и пердета я зегизираха hahaha hahaha
айде, хубав ден и стойте на топло hahaha hahaha

# 164
Хубав ден и от мен!

Днес май и той е на работа  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт