ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 38 383
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Тук сме! Hug Hug Hug
Кеф голям,вали като за последно Wear Umbrella  umbrella Wear Umbrella  umbrella,децата отлетяха newsm52,моя Кръстоносец пак на купон-за n-ти път таз седмица yesyes sohappy yesyes sohappy,ще дават "Гладиатор"  tvи аз ще се вихря в къщи! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Вихри се и тук, не само в къщи  newsm62 newsm62 newsm62

Бризче, имаш нови одежди  smile3501 smile3501 Готова си за празника

ми то голям студ, та реших да се преоблека newsm78

# 271
Тук сме! Hug Hug Hug
Кеф голям,вали като за последно Wear Umbrella  umbrella Wear Umbrella  umbrella,децата отлетяха newsm52,моя Кръстоносец пак на купон-за n-ти път таз седмица yesyes sohappy yesyes sohappy,ще дават "Гладиатор"  tvи аз ще се вихря в къщи! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Вихри се и тук, не само в къщи  newsm62 newsm62 newsm62

Бризче, имаш нови одежди  smile3501 smile3501 Готова си за празника

Много хубав тоалет,но като го гледам ще трябва да включиш поне два калорифера да те топлят Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 272
Ейй спирка нямате бе джанъм Joy Joy
До сега съм се смяла, че снощи ми се скапа компа таман като отговарях на Зизу за съдбата на нейния прилеп с история Joy Joy Joy Joy Joy
Душаа тоа дзвер ми изеде един свински бут и пачата, дето я бях остайла за пролетеска ooooh!
Пратила съм ти го да си му береш дертовете, нема изхранване туй нещо.....горката ти съседка Joy Joy Joy
Ми ти що са издаде за прасето newsm78 newsm78 newsm78Ако беше дошъл у нас само сухари щеше да ръфа #2gunfire

# 273
Тук сме! Hug Hug Hug
Кеф голям,вали като за последно Wear Umbrella  umbrella Wear Umbrella  umbrella,децата отлетяха newsm52,моя Кръстоносец пак на купон-за n-ти път таз седмица yesyes sohappy yesyes sohappy,ще дават "Гладиатор"  tvи аз ще се вихря в къщи! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Вихри се и тук, не само в къщи  newsm62 newsm62 newsm62

Бризче, имаш нови одежди  smile3501 smile3501 Готова си за празника

Много хубав тоалет,но като го гледам ще трябва да включиш поне два калорифера да те топлят Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бризчето ще се топли с наргилето  newsm47 newsm47

# 274
  • Варна
важното е че в душата и сърцето ми е топло  bowuu

# 275
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ейй спирка нямате бе джанъм Joy Joy
До сега съм се смяла, че снощи ми се скапа компа таман като отговарях на Зизу за съдбата на нейния прилеп с история Joy Joy Joy Joy Joy
Душаа тоа дзвер ми изеде един свински бут и пачата, дето я бях остайла за пролетеска ooooh!
Пратила съм ти го да си му береш дертовете, нема изхранване туй нещо.....горката ти съседка Joy Joy Joy
А пръжките остай ли ти поне.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Получих си го....са съседката че се види у празници....има да и ука на джама.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 20:24 от zizu_70

# 276
 afwitch afwitch Айде да подпрем....ама пишете и тукя де...молим ви се.... afwitch afwitch

# 277
Не, че имам нещо против Гаргамел, ама и аз имам един в къщи и ми стига.  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Предпочитам Него тук и сега

newsm03 smile3508
Ехо, всички ли гледат Гладиатор? Предната седмица го теглихме да го гледаме HD качество и сега не ми се гледа пак. Sick За разлика от Кайболана, него бих го гледала n-пъти, но за съжаление нямам време. Mr. Green

# 278
# 279
Малееее....както е прилегнал....как бих му се метнала от горе....  

# 280
  • София
Зизке, то убаво ще му се метнеш, ма ако му се метнеме сички, ше го закопаме 10м. у земята-като тунгуския метеорит hahaha hahaha hahaha hahaha
а какво е това дет държи у ръката newsm78

# 281
Зизке, то убаво ще му се метнеш, ма ако му се метнеме сички, ше го закопаме 10м. у земята-като тунгуския метеорит hahaha hahaha hahaha hahaha
а какво е това дет държи у ръката newsm78
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha....Галкеее....още не си влезнала кат ората и аз вече съм под масата....ТВА Е ЛОГОТО НА КАНАЛА.... Joy Joy Joy Joy...май требе да си смениш очилите.... newsm08 newsm08 newsm08....мислим че канала беше арабски... newsm78 newsm78 newsm78

# 282
Тая сценка е след кървавата сватба като му взеха кръста, но какво държи не знам, Бризка ще каже newsm78. А кой организира нападението-Авшар или Николай, че аз и това не разбрах? Embarassed
Галке имай милост, че умрях от смях... smile3532

# 283
Тая сценка е след кървавата сватба като му взеха кръста, но какво държи не знам, Бризка ще каже newsm78. А кой организира нападението-Авшар или Николай, че аз и това не разбрах? Embarassed
Абе незнам ...ама май е Авшар....дедо Ники се яви по късно... newsm78 newsm78 newsm78

# 284
  • Варна
Авшар, нищо не държи у ръката си- брееей ма много сте любопитни бе, стреснахте се някоя да не му е пратила нещо и той да си го носи у филма newsm78

Общи условия

Активация на акаунт