ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 39 066
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Предложение за темата днес:С кои дрехи не бихте облекли актьорите и в кои сцени от филма?Защо?

# 586
  • Варна
да честитя и аз на Именниците Hug Hug
па и на всички празнуващи  bouquet  bouquet
Зизке, гледам обсъждате легането с обувки-ми то може да си има отделни, бе джанъм, с тех само да си лега, не да ходи навън hahaha hahaha
нещо като комплект със скафандорът hahaha hahaha
та и ти можеш така, кво ще се мориш да переш чаршафи hahaha hahaha
леле, утепахаме онези с темата против турските сериали, даже мъжо се обостри/Зизка Hug/ дето уж мрънка против тех hahaha hahaha 

Галка, онея от темата ..... ние им го рекнахме както си требе, ама за съжаление едно че полза -никаква и друго че ни плювкат до последно- обсъждат 1001 нощи, а нас от Годините само ни плюят- обачееееееееее Naughty че им се върне тъпкано, не казвам, че ще е от нас- надявам се, оооо не аз просто съм сигурна, hahaha при мен винаги така се получава- достатъчно е да пожелая Joy и се случва bowuu

# 587
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айдеееее.....пак избегахте....кйде одите бре.... newsm78 newsm78 newsm78

# 588
  • Варна
Стайлинга у "Годините"- аз мисля, че са се справили добре с избора на облеклото на Есмер. Thinking Черното-ммммммммм, сладур Hug-връзва се с всичко, което е преживял- мъка от загубата на приятелите, живот изпълнен с напрежение и себедоказване в среда, чужда на собствените  му виждания/мафиотските структори/, отново себедоказване- като държавен служител. Като член на мафията също има нужда от тъмни дрехи, за да може незабелязано да се промъква и да изпълнява задачите си. Във втората част- когато вече е утвърден бизнесмен и влиятелна личност- бялата ризка подчертава класата му. Всички видяхме, че в момента, когато отново трябваше да се превърне в отмъстителния и непримирим радетел на истината/търсейки малкия Мехмед/ отново облече батманския костюм. И да обърна внимание на последната серия! Когато реши, че е подредил живота си- вече е с любимата жена и синчето, отказал се от постове и война със заобикалящата го действителност, дори панталона стана бял. Внушението за мен беше, че постигайки мир в делата си е постигнал и мир в душата си! Затова на стилистите от филма- Поклон!
Е айде да не съм толкова дълбока- ми можеха да го поразсъблекат в любовните сцени и да видим повече от бемката, дето я има между гърдите и вратлето! Joy Joy Joy Joy

# 589
Стайлинга у "Годините"- аз мисля, че са се справили добре с избора на облеклото на Есмер. Thinking Черното-ммммммммм, сладур Hug-връзва се с всичко, което е преживял- мъка от загубата на приятелите, живот изпълнен с напрежение и себедоказване в среда, чужда на собствените  му виждания/мафиотските структори/, отново себедоказване- като държавен служител. Като член на мафията също има нужда от тъмни дрехи, за да може незабелязано да се промъква и да изпълнява задачите си. Във втората част- когато вече е утвърден бизнесмен и влиятелна личност- бялата ризка подчертава класата му. Всички видяхме, че в момента, когато отново трябваше да се превърне в отмъстителния и непримирим радетел на истината/търсейки малкия Мехмед/ отново облече батманския костюм. И да обърна внимание на последната серия! Когато реши, че е подредил живота си- вече е с любимата жена и синчето, отказал се от постове и война със заобикалящата го действителност, дори панталона стана бял. Внушението за мен беше, че постигайки мир в делата си е постигнал и мир в душата си! Затова на стилистите от филма- Поклон!
Е айде да не съм толкова дълбока- ми можеха да го поразсъблекат в любовните сцени и да видим повече от бемката, дето я има между гърдите и вратлето! Joy Joy Joy Joy
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 590
Добър ден и от мен . Айде и аз малко да побутна. bowuu

# 591
 Добър ден, милички  Hug Hug Hug
 Охх, най-после...беше истинско наказание без Интернет на празника
 И стихчета бях написала, ма остаряха с няколко дни...
 Надявам се да сте си изкарали добре и да сте си получили желаните подаръци Laughing

# 592
Добре дошла сред нас Мамита!  HugАйде да побутна пак.

# 593

# 594
  • Варна
Добър ден, милички  Hug Hug Hug
 Охх, най-после...беше истинско наказание без Интернет на празника
 И стихчета бях написала, ма остаряха с няколко дни...
 Надявам се да сте си изкарали добре и да сте си получили желаните подаръци Laughing

Здравей мамита, добре дошла отново между нас ! Ми що не ги подлуди ония с нета- аз така правя- звъня през 5-10 мин. и те ме бактисват и ми спрятат там некакъв нет само мир да има! А иначе преди малко се сетих за теб че пих кафе на "Ла"- до вас, ама като неам координати.... newsm78

# 595
  • София
Мамита, добре завърнала се Hug
Бризче, онез дето ни плюят в оназ тъпа тема-ми да си гледат латино сапунките като искат, ние пък от мъка нема да се обръснеме без сапун Thinking
и от девет дерета вода да им донесем, ше си ходят като коне с капаци, нищо че у 21 век у Европата живеят, интернет ползват и са млади и уж начетени хора ooooh!
отказах се да влизам там, щото все едно да спориш със телевизора, оно си рупа ли рупа, как викаше баба ми hahaha hahaha

# 596

Здравей мамита, добре дошла отново между нас ! Ми що не ги подлуди ония с нета- аз така правя- звъня през 5-10 мин. и те ме бактисват и ми спрятат там некакъв нет само мир да има! А иначе преди малко се сетих за теб че пих кафе на "Ла"- до вас, ама като неам координати.... newsm78
[/quote]

Бризче, благодаря ти за красивите теми    bouquet   bouquet   bouquet
 Ми що немаш координати, мила....и двата си тел.номера ти пратих на лични  newsm78 newsm78 newsm78

# 597
Мамита, добре завърнала се Hug
Бризче, онез дето ни плюят в оназ тъпа тема-ми да си гледат латино сапунките като искат, ние пък от мъка нема да се обръснеме без сапун Thinking
и от девет дерета вода да им донесем, ше си ходят като коне с капаци, нищо че у 21 век у Европата живеят, интернет ползват и са млади и уж начетени хора ooooh!
отказах се да влизам там, щото все едно да спориш със телевизора, оно си рупа ли рупа, как викаше баба ми hahaha hahaha

Галке Hug....значи да не ходя да ги чета  ooooh!...и аз не съм се научила още да споря с телевизора   hahaha Joy Joy

# 598
Добре дошла сред нас Мамита!  HugАйде да побутна пак.

Тони, как си  Hug  ...оправи ли зъбките  Rolling Eyes...дано не са те безпокоили на празника  Laughing

# 599
  • Варна

Бризче, благодаря ти за красивите теми    bouquet   bouquet   bouquet
 Ми що немаш координати, мила....и двата си тел.номера ти пратих на лични  newsm78 newsm78 newsm78
[/quote]

щот съм тояга- както казва Зизу- бех с другия тел. дето ги нема в него! Давай сега мнение по темата за стайлинга bowuu

Общи условия

Активация на акаунт