ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 38 253
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Яааа, цели 4 станахме на балкона.Здравейте,дами.

# 91
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Еми ади бакалъм....чакам ... Mr. Green
Ади да видим коя е темата ТОНАЙТ.... newsm78

# 92
Ами,аз се чудех как са избрани артиските от началото,а то с ВРЪЗКИ бееееее,любовни и то.Ако требе да гледам романче с кака адвокатка,не знам как ше е.Ама иначе сценката като се срещнаха не беше лоша,само как го гледаше........очичките и светнаха.

# 93
Вени ...тури некоя мокра снимкя....да ми стане така леекинко на душата... newsm17 newsm17

# 94
Ееее, Зизика не може цял ден мокър да го държим Сарухан Бей. Ще вземе да настине и пак ще падне в ръчичките на каките в Америка. Супички да му правят и да си го коткат.  smile3515 smile3516Неее не го давам. Тъй че ето ти го сухичък, а утре пак ще го къпем. Ако искаш да потърся мокри снимки на Али  smile3532

# 95
  • Варна

Чекай да подпрем малко!

# 96
Ееее, Зизика не може цял ден мокър да го държим Сарухан Бей. Ще вземе да настине и пак ще падне в ръчичките на каките в Америка. Супички да му правят и да си го коткат.  smile3515 smile3516Неее не го давам. Тъй че ето ти го сухичък, а утре пак ще го къпем. Ако искаш да потърся мокри снимки на Али  smile3532

# 97
# 98

# 99
  • Варна

Мелек или Езел? Ми то няма място за сравнение!
 Naughty Пък и те са се наредили точно както трябва:
 Али и Мелек-бонбон Mr. Green
 Есмер и Езел- приказна картинка   bouquet

# 100
 smile3540 smile3540 smile3540...До каде ми дойде мерцедеса..... smile3540 smile3540 smile3540

# 101

Мелек или Езел? Ми то няма място за сравнение!
 Naughty Пък и те са се наредили точно както трябва:
 Али и Мелек-бонбон Mr. Green
 Есмер и Езел- приказна картинка   bouquet
Спор няма коя за кой.....ма Езелито тука малко кат' унгарски кон у краката Thinking
Мъниинко по- длъжка рокла ако и беха турили...по щеше да е ИлИгантна ми се струва а? Вие на какво мнение сте? Thinking (Дето вика моя шеф, ако е различно от моето, моля не ме затормозавай Joy Joy)

# 102
 smile3540 smile3540 smile3540...Чили и аз така мислим...нещо не ми се връзва у туй облИкло.... Naughty Naughty Naughty

# 103
друг път толкова добре я обличаха сега нещо съм съгласна с вас

# 104
друг път толкова добре я обличаха сега нещо съм съгласна с вас
И тая жълта покривка дето са и я метнали Thinking Все ми се струва че един червен шал по - щеше да се връзва, на това бежовото (то не че нещо му се връзва на тоя смотан цвят, че и сатен, че и лъскаво..майкоуууу ooooh! ooooh! ooooh!) ма т'ва жълтото...напрао тотално омаза картинката Thinking
Ама нашичкия а....какво коремче е заформил вече...ееее баш бизнесмен я...да не  е обикновен Кръстоносец Joy И гушка и бузки...ох да ми падне, че го напрайм като Бухенвалдски манекен Joy

Общи условия

Активация на акаунт