ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 38 336
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Чили, кондурите видяхме че ги изува и у Врабчето и у Баштана- сигур не миришат newsm78 newsm78 иначе немаше да посмее да ги изуе! #Crazy

# 196
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ама Чилииии....ко да прайм с тоя табан ма джанъм беним.... ooooh! ooooh! ooooh!
Да мое Сару да ме изрита по задните части ли... newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 197
разбира се,че има кусур-белега над устната ама как му мязааааааа

# 198
Абе...мацки .....представят ли си да има нужда от ТРИБЕСТАН....ами ако не дига самолета.....а ние само тукя му се каниме.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 199
  • София
аааааа, кусура му е че спи по скафандър, и не се баня  Joy Joy Joy Joy
те тва ще да е-сигур има алергия към водата Joy Joy Joy Joy
само вИднъж то видехме мокър, Упс грешка-един път кога го гонеха и стреляха и се метна у водата и втория път с Бахар там дето го опръска душа hahaha hahaha hahaha hahaha

ади бе Зизка, отде го измисли тоз Трибестан hahaha hahaha hahaha
то от Аблата може да не вдига самолетът, ма кат ни види толкоз Убавици Гици bowuu bowuu

# 200
  • Варна
само вИднъж то видехме мокър, Упс грешка-един път кога го гонеха и стреляха и се метна у водата и втория път с Бахар там дето го опръска душа hahaha hahaha hahaha hahaha

то от Аблата може да не вдига самолетът, ма кат ни види толкоз Убавици Гици bowuu bowuu
за банята ама хич не съм съгласна- във филма ако не сте го виждали да се баня/ то май в повечето турски филми е така- четох в една съседна тема, че също се възмущаваха от липсата на сутрешно или вечерно баняне/ обаче хич не е така в действителност- тамъм два пъти момчето си дойде с мокра глава само за един следобед - тъй че с банята не съм съгласна

# 201

за банята ама хич не съм съгласна- във филма ако не сте го виждали да се баня/ то май в повечето турски филми е така- четох в една съседна тема, че също се възмущаваха от липсата на сутрешно или вечерно баняне/ обаче хич не е така в действителност- тамъм два пъти момчето си дойде с мокра глава само за един следобед - тъй че с банята не съм съгласна
Значи остановихме че се баня....не му меришат копитцата...нема нужда от ТРИБЕСТАН....ми тогава ....къв да му е кусура.... newsm78 newsm78 newsm78

# 202
......Aйде пак да побутнем....па вие седете на балкона...

# 203
  • Варна
още требе да мислим- да видим кво друго може да е  newsm78 newsm78 newsm78

# 204
Али, това не е дефект , по скоро е ефект.Аз точно тази му снимка съм си кичнала на десктопа Mr. Green Mr. Green Mr. GreenКато се замисли човек те с аблата са страхотен тандем.Тя е добър сценарист   bouquet  bouquet  bouquet с усет към сърцата на зрителите.Всяка серия те грабва и колкото и забележки да и намирахме пак не можем да се откъснем от филма и чакахме следващата серия.А Сарухан определено е много харизматична личност.Не е съвършен и затова е толкова обаятелен.Интересно какъв е в истинския живот,извън снимачната площадка?Весел,гневен,капризен и деспотичен или мил и разговорлив събеседник с чувство за хумор? newsm78 newsm78 newsm78
Всяка професия слага своя отпечатък върху личността,но актьорската е тази която като застанеш пред такъв човек те кара да се питаш:Сега искрен ли е или играе?
 newsm78 newsm78 newsm78
Май не и е лесно на аблата?

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 22:17 от dalbokovoden makarikut

# 205
Добър вечер и от мен! Абе хора не мога да смогна да ви изчета/аз ли чета бавно или вие много пишете/ - станах #Crazy #Crazy #Crazy. Зизу не се чуди какви са кусурите на човека- готин е и това си е! Щом сме се събрали у форума толкоз много почитателки значи има защо?А за преводач си СУПЕР newsm20 newsm20 newsm20- хилих се като луда доста време.

# 206
Добър вечер и от мен! Абе хора не мога да смогна да ви изчета/аз ли чета бавно или вие много пишете/ - станах #Crazy #Crazy #Crazy. Зизу не се чуди какви са кусурите на човека- готин е и това си е! Щом сме се събрали у форума толкоз много почитателки значи има защо?А за преводач си СУПЕР newsm20 newsm20 newsm20- хилих се като луда доста време.
  love001  love001 newsm08 newsm08 newsm62 newsm62.....МЕРСИИИ....МЕРСИИИИ...радвам се че си се забавлявала...само за протокола....аз не дирим кусури....Чили нещо се е разтревожила.... hahaha Joy hahaha Joy

# 207

еее аз сега да ви кажа според исляма след като свършиш оная работа задължително трябва да се изкъпеш,така че Бризче 2 пъти изкъпан  Naughty и то за един следобед luvbed нещо намирисва  newsm78 newsm78

# 208
Обърнали ли сте внимание,че има проблеми с движенията на раменете и отпускането на гърба-сякаш не може да се" сгърби" свободно.Това придава една особена осанка на тялото му.Може би има травма на гръбначния стълб ,но той е съумял до съвършенство да си изработи походка и стойка на тялото, които компенсират това.Мисля,че във втора серия на "Врабче"имаше момент в който се наведе да вземе сакото си от спалнята-там много ясно се вижда сковаността на гърба му.А и да сте видели да го дадат отблизо когато вдига и носи на ръце накоя от екранните си партньорки?

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 22:21 от dalbokovoden makarikut

# 209
Обърнали ли сте внимание,че има проблеми с движенията на раменете и отпускането на гърба-сякаш не може да се" сгърби" свободно.Това придава една особена осанка на тялото му.Може би има травма на гръбначния стълб ,но той е съумял до съвършенство са си изработи походка и стойка на тялото които компенсират това.Мисля,че във втора серия на "Врабче"имаше момент в който се наведе да вземе сакото си от спалнята-там много ясно се вижда сковаността на гърба му.А и да сте видели да го дадат отблизо когато вдига и носи на ръце накоя от екранните си партньорки?
носи врабката мисля,че беше в 5 серия

Общи условия

Активация на акаунт