ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 38 407
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айдеее...пак и отново...

къде се метна по леда да караш тая джаджа, че  се потрошиш newsm78
Оооо...яз се едно съм у Варна....При вас за джетове било.... hahaha hahaha hahaha

# 301
Зизке, то убаво ще му се метнеш, ма ако му се метнеме сички, ше го закопаме 10м. у земята-като тунгуския метеорит hahaha hahaha hahaha hahaha
а какво е това дет държи у ръката newsm78
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha....Галкеее....още не си влезнала кат ората и аз вече съм под масата....ТВА Е ЛОГОТО НА КАНАЛА.... Joy Joy Joy Joy...май требе да си смениш очилите.... newsm08 newsm08 newsm08....мислим че канала беше арабски... newsm78 newsm78 newsm78
Зизу и ти сложи очили  Joy Joy  newsm08 newsm08логото на канала е долу в дясно това е,че предаването може да се гледа от всички възрастови групи
канала е турски

# 302
Зизке, то убаво ще му се метнеш, ма ако му се метнеме сички, ше го закопаме 10м. у земята-като тунгуския метеорит hahaha hahaha hahaha hahaha
а какво е това дет държи у ръката newsm78
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha....Галкеее....още не си влезнала кат ората и аз вече съм под масата....ТВА Е ЛОГОТО НА КАНАЛА.... Joy Joy Joy Joy...май требе да си смениш очилите.... newsm08 newsm08 newsm08....мислим че канала беше арабски... newsm78 newsm78 newsm78
Зизу и ти сложи очили  Joy Joy  newsm08 newsm08логото на канала е долу в дясно това е,че предаването може да се гледа от всички възрастови групи
канала е турски
Е па че турим колко му е....е я оптиката къде е... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 303
Са да си пожелаем ...ЛЕКА НОЩ....на мене си...нали пак съм сама Joy
Айде па да сънувам мъркащия Сару... newsm08 newsm08 newsm08

# 304
  • Варна
Айдеее...пак и отново...

къде се метна по леда да караш тая джаджа, че  се потрошиш newsm78
Оооо...яз се едно съм у Варна....При вас за джетове било.... hahaha hahaha hahaha

че те издуха ветъра, тука разни дървета и такива подобни работи се търкалят па има и обявено бедствено положение, училища и дет. градинки затворени- джета след месец два newsm78

# 305
и я съм тук ама отивам да спя до утре  sleepuu

# 306
  • Варна
  е как си сама ето и аз съм тукя айде лекинка  bouquet

# 307
ей като знам,че сте тука и се вихрите не мога да легна Mr. Green Mr. Green

# 308

Айде сега вижте и тука как е умрел и на предната как е- и кажете по какво личи че е умрел от един и същи куршум! newsm78
Ми тя работата стана"Открийте поне една прилика! hahaha hahaha hahaha
На първата е на пръст а у втората на морава! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 309

Айде сега вижте и тука как е умрел и на предната как е- и кажете по какво личи че е умрел от един и същи куршум! newsm78
Бризке двете снимки от една и съща сцена ли са?
На пъравата снимка лежи на пръст, а тука е зелена трева че и бял чаршаф има Rolling Eyes
Сигурна ли си, първата снимка ми мяза на онази сцена кога се стреляха с Алито, цвета на пръстта беше същия Thinking
Цвета добре а състава? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 310
Добро утро момичета! Хайде и тук да се разпиша. Абе хора вий кога спите бре? Аз една вечер да реша да си легна по - рано и съм изпуснала голям купон. Немога да ви настигна - от четене станах #Crazy.

# 311
Добро утро и хубав ден!

# 312
Добро утро момичета! Хайде и тук да се разпиша. Абе хора вий кога спите бре? Аз една вечер да реша да си легна по - рано и съм изпуснала голям купон. Немога да ви настигна - от четене станах #Crazy.
Добро да е и от мен!
Желая Ви  успешна,хубава и ползотворна седмица! Hug Hug Hug
Е Теди ние скоро ще основем клуб на Саруханки лунатички пък ти питаш!
Пък нали даваме наряд!

# 313
  • Варна

Добро утро! Желая ви прекрасен ден и още по-прекрасна седмица, наситена с много веселие и усмивки- с много подаръци и разбира се сбъдване на желания! На Коледа стават чудеса- нека не забравяме това! smile3503

# 314
  ruporuu  ruporuu Хелоуууу....Кайболанки...!!!  Hug Hug Hug
Желая Ви уютен ден...и успешна нова седмица...!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт