Здравейте! И аз реших да се включа в групата. Моята дъщеря много ви хвали. Вска вечер ви чете и ме обработваше емоционално. Имам си една мечта-наш Саруханчо мой зет да направя. Мили дами аз съм широко скроена-нямам шевове. Оправна съм на всякъде и неговите дЯца че гледаме. 
Здравейте! И аз реших да се включа в групата. Моята дъщеря много ви хвали. Вска вечер ви чете и ме обработваше емоционално. Имам си една мечта-наш Саруханчо мой зет да направя. Мили дами аз съм широко скроена-нямам шевове. Оправна съм на всякъде и неговите дЯца че гледаме. 

не се смеем бе,душо,
правилно си го изтипосала ама питай и Зизка тежката дума е нейна
да разбера какво мисли?

да разбера какво мисли?

и слагаме ред на групата. Слуша се новия командир. Саруханчо требе да стане нашо момче, защото него даваме на друго чедо. При нас е
-на голЕмта селска поляна. Чуеме се по все балкани, че го грабнем с хеликоптерУ и че се приземим на полЕната.
да разбера какво мисли?

Препоръчани теми