ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 39 128
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
 HugЗдравейте! И аз реших да се включа в групата. Моята дъщеря много ви хвали. Вска вечер ви чете и ме обработваше емоционално. Имам си една мечта-наш Саруханчо мой зет да направя. Мили дами аз съм широко скроена-нямам шевове. Оправна съм на всякъде и неговите дЯца че гледаме.  Laughing smile3535

# 361
Ще ти се изкриви врата бе мила, все да зяпаш там... newsm62
Това за гласа не знаех, ама не трябва ли пак същите реплики да си казват, иначе как ще съвпадне движението на устните с думите. newsm78
Като на рекламите на "Бонукс" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 362
Това за гласа не знаех, ама не трябва ли пак същите реплики да си казват, иначе как ще съвпадне движението на устните с думите. newsm78

E, същите би трябвало да казват, разбира се. Аз поне със сигурност видях едно "сени севиорум" /Али не се смей/, което рече на Езел.

# 363
HugЗдравейте! И аз реших да се включа в групата. Моята дъщеря много ви хвали. Вска вечер ви чете и ме обработваше емоционално. Имам си една мечта-наш Саруханчо мой зет да направя. Мили дами аз съм широко скроена-нямам шевове. Оправна съм на всякъде и неговите дЯца че гледаме.  Laughing smile3535

добре си ни дошла   bouquet

# 364

Добре дошла,мила!  bouquet  bouquet  bouquet
Няма лошо -тва за зетя,но нас на куп как ще ни изтърпиш? hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 18:29 от dalbokovoden makarikut

# 365

E, същите би трябвало да казват, разбира се. Аз поне със сигурност видях едно "сени севиорум" /Али не се смей/, което рече на Езел.

Naughty не се смеем бе,душо, bowuu bowuu правилно си го изтипосала ама питай и Зизка тежката дума е нейна newsm03

# 366
Привет snezhinka  Hug Hug Hug
Обаче много са мераклийките за Сару  Joy Joy Joy

# 367
Аз не се натискам да го видя по епидермис,искам като приключите с тестването на физическата му издържливост,да имам време да му бръкна в мозъка Thinking Thinking Thinking да разбера какво мисли? newsm78 newsm78 newsm78

# 368
Аз не се натискам да го видя по епидермис,искам като приключите с тестването на физическата му издържливост,да имам време да му бръкна в мозъка Thinking Thinking Thinking да разбера какво мисли? newsm78 newsm78 newsm78

Ами то след толкова тестване, сигурно никаква мисъл няма да му е останала в главата  
А иначе и аз бих искала да го разгадая целия  hahaha hahaha

# 369
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aaaaaa...тва е мойта област....писах ти за неговите мисли по снимките....нищо не казваш... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 370

Ха добре дошла и тукя... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 371
Я съм оправна жена. В крък се въртим #2gunfireи слагаме ред на групата. Слуша се новия командир. Саруханчо требе да стане нашо момче, защото него даваме на друго чедо. При нас е  Joy-на голЕмта селска поляна. Чуеме се по все балкани, че го грабнем с хеликоптерУ и че се приземим на полЕната. smile3533 smile3525 smile3525

# 372
Aaaaaa...тва е мойта област....писах ти за неговите мисли по снимките....нищо не казваш... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Изумителна си Зизу!Когато генийте говорят,ние можем само да замълчим! Hug Hug Hug

# 373
Може ли да изтормозим Бризчето и пак да ни разкаже подробности от първата им среща,ако се сети нещо ново? Praynig Praynig Praynig
И какво споделиха децата за него? Thinking Thinking Thinking
С какво ги е впечатлил? newsm78 newsm78

# 374
Титииии....моля да си пометеш кутията....немоем да ти пратим нищо на лични....  newsm79 newsm75 newsm28

Общи условия

Активация на акаунт