ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 39 099
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Зизу я хвана липсата явно аз съм наряд

# 406
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 ....Eто ме и мен...на линия....ама на никой ли не му е мъчнишко за мен....
Чилиии....молим те горещо джанъм....пиши малко и у тая тема...

# 407
Чеки да изтупам темата от прахта.......

# 408
чеки и аз да наминем

# 409
Добър ден и от мен! Айде и аз да ви подпра малко. Зизу честито ти нова кола - ама ти всеки ден с нов превоз се изнасяш но пък този транспорт май е най -удачен засега в този Nature Snowman.

# 410
Добър ден и от мен! Айде и аз да ви подпра малко. Зизу честито ти нова кола - ама ти всеки ден с нов превоз се изнасяш но пък този транспорт май е най -удачен засега в този Nature Snowman.
  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 411
...Нема ли некой друг да подпре бре.....

# 412
Споко Зизу тука съм може вечерта да спя като пън но през деня съм тук ще ти помагам да подпираме в темата но аз съм без превозно средство.

# 413
Хайде и аз ще подпра малко. Зизка ето тема за размисал или фантазии.

# 414
Споко Зизу тука съм може вечерта да спя като пън но през деня съм тук ще ти помагам да подпираме в темата но аз съм без превозно средство.
Хайде да си поговорим за госпожа Роза,ролята която изигра,образа който пресъздаде и най-вече както каква ще я запомним?

# 415
Така--а-а-а-а току що влиза един млад мъж,добре изглеждащ много възпитан и с вежди почти като на Сару.И аз като вперих поглед във очите му #Crazy #Crazy #Crazy,човека почна да си търка очите и видимо се притесни да не е изцапан по лицето. Embarassed Embarassed Embarassed
Много исках да разбера негови по рождение ли са или просто така си изглежда newsm78 newsm78 newsm78

# 416
Титиии
Аз пък все се каня да питам Бризчето как са му веждите на Сару на живо и как изглежда като не е гримиран.

# 417
Титиии
Аз пък все се каня да питам Бризчето как са му веждите на Сару на живо и как изглежда като не е гримиран.
Вени доколкото си спомням разказите на Бризка...май си с такива вежди по принцип...как би изглеждал без грим... newsm78 newsm78 newsm78...По същия начин... hahaha hahaha hahaha
Убавото си е убавоооо бре.... Blush Heart Eyes Blush Heart Eyes Heart Eyes Blush

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 18:16 от zizu_70

# 418
 .....Айдеее....пак и отново........Ако се чудите кво говорим....сърбят ли Ви задните части.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 419
Титиии
Вени доколкото си спомням разказите на Бризка...май си с такива вегди по принцип...как би изглеждал без грим... newsm78 newsm78 newsm78...По същия начин... hahaha hahaha hahaha
Убавото си е убавоооо бре.... Blush Heart Eyes Blush Heart Eyes Heart Eyes Blush
Верно е и хубав #Crazy #Crazy #Crazy и харизматичен и принципен newsm78 newsm78 newsm78не пие newsm78 newsm78 newsm78-----,не пуши #Crazy #Crazy #Crazy-------,спортува Rolling Eyes Rolling Eyes :roll,къпе се редовно:А--а-а-а-а-а-а smile3511 smile3511 smile3511 smile3514 smile3511 smile3514ми кажете един недостатък де smile3514 smile3514то съпротивителни сили ми не останаха newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт