ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yillar) ТЕМА 16

• 39 106
  • 727
  •   2
Отговори
# 465
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ма много си мобилана  Joy
Обаче забелязвам технологично рзвитие...бравос...от метлата на колата....друго си е...да не ти влизат сламки в .... Joy Joy
Някой има ли повечко инфо за г-жа Роза?! Къде другаде е играла и изобще некоя клюкина...то като е информационен мрак за Сару, белким за другите да четнем нещо Thinking
Ама Чилииии....за кво да пишем кат не четеш....аз тебе съм те разконспирирала вече....гледаш само отгоре..отгоре... Joy Joy Joy... hahaha hahaha
Бай дауей....транспорта си го сменям секи ден...от една седмица не яхам метла.... Joy Joy Joy...ако беше разгледала щеше да разбереш... hahaha
Оня ден снимки ти посвещавам...главна героиня те прайм...днеска стих ти посветих....ма кво от туй....Благодаря за аплауза ти немаше нужда... bowuu bowuu bowuu...нали си ми слабост.. hahaha Joy

# 466
Начииии  голЕма си тояга....мое пък благодарствена ода да съм ти пишела и зат'ва още да не съм те отразила Mr. Green
Нямаш грам търпение бреееееййй.....що не се консумираха та що не се консумураха.....ми чеки до края да видиш де Hug Joy Joy Joy

# 467
Начииии  голЕма си тояга....мое пък благодарствена ода да съм ти пишела и зат'ва още да не съм те отразила Mr. Green
Нямаш грам търпение бреееееййй.....що не се консумираха та що не се консумураха.....ми чеки до края да видиш де Hug Joy Joy Joy
Аз  знам, че съм ТОЯГА...така си е...!!! Немаш грижи...Спокс... hahaha
Тебе па се едно не те късае тва за консумацията... hahaha hahaha..Чшшшш..ало си .... hahaha hahaha hahaha..ма са се прайш на търпелива... hahaha Joy
Чудим се за кво ли те ядем....ама знам...щот съм ТОЯГА.... bowuu

# 468
М да-а-а-а-а-а и ся кво стана,тез хора социален живот не водят ли? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Никви клюки не можем да докопаме #Crazy #Crazy #Crazy
Бризка беше казала за Врабката,че е развела 4-ма главни герои Thinking Thinking Thinking,но поне да каже кои са и къде са играли,за да можем да сравним #Crazy Thinking #Crazy Thinkingструват ли си,или от любов към спорта ги е насмотала? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 469
Я, неска си с ферарито, чекай да ти спретнем достойно заместване

# 470
Ми що така самотно, къде е гаджето с бронзовия тен? oops  car003 newsm01

# 471
Чшшш....и аз се подвизавам некъде тукя из темите.... hahaha hahaha hahaha

# 472
Къде сте, Зизу ти къде зачезна, айде и тоз път ще помагам  Simple Smile ама минавам с фърчекоптера, че у туй задръстване, не щем да види кола

# 473
Ехо завърнах се от зъболекар / след празниците лошо ми се пише - вадене на корен/ и веднага сядам да ви нагледам. Едни оздравяли други сега се разболяват - ама недейте така празници идват. Хайде бързо да оздравявате че ще ни се развали групичката. Heart Eyes

# 474
Къде сте, Зизу ти къде зачезна, айде и тоз път ще помагам  Simple Smile ама минавам с фърчекоптера, че у туй задръстване, не щем да види кола
Алееекс.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 475
....Чеки да подпрем с коЛиЛьото...

# 476
Зизу и ти ли зарад задръстванията мина на колело  hahaha, ама ше замръзнеш, джанъм

# 477
Зизу и ти ли зарад задръстванията мина на колело  hahaha, ама ше замръзнеш, джанъм
Тя на Зизу,кръвта и кипва като се сети за края на "Врабката",пък ти реши че ще замръзне-е-е-е-е! newsm78 newsm78 newsm78Ми тя със спомените от филма може до северния полюс да стигне с велосипед. Hug Hug Hug

# 478
За протокола: newsm78 newsm78 newsm78 откъде ги вадите тез емотикони,пък аз карам още със старите? #Crazy #Crazy

# 479
За протокола: newsm78 newsm78 newsm78 откъде ги вадите тез емотикони,пък аз карам още със старите? #Crazy #Crazy
Нали ти пратих сайт ма джанъм виж си съобщенията. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт