Imam bolki.

• 2 302
  • 2
  •   1
Отговори
                Zdraveite na vsi4ki.Imam dashteri4ka,koqto utre pravi godinka.Malko sled kato q rodish moje bi sled dva ili tri meseza zapo4na da me boli ot lqvata strana pod gardata.Edna ujasqvashta bolka i za isvesten period ot vreme s lekarstva zapo4na da me otpuska no ne i napalno.Ot okolo dva meseza pak zapo4na da me boli ujasno mnogo ponqkoga dori ne moga da mradna kato me skove i ostavam kato statuq za nqkolko sek.Bolkata e ot lqvo pod gardata kato 4eli samoto rebro dori pri dopir me boli oblek4ava me pri izrukvane.Postavixa mi diagnoza mejdurebrena nevralgiq ispisaxa mi nqkakvi lekarstva koito ne me oblek4ixa.Nqkoi ot vas ima li ideq dali vaprosnata nevralgiq se lekuva i ima li nqkoq ot vas stradala ot tova zabolqvane sled rajdaneto.Spodelete,mnogo molq?

Здравейте на всички.

Имам дъщеричка,която утре прави годинка.Малко след като я родих може би след два или три месеца започна да ме боли от лявата страна под гърдата.Една ужасяваща болка и за известен период от време с лекарства започна да ме отпуска но не и напълно.От около два месеца пак започна да ме боли ужасно много понякога дори не мога да мръдна като ме скове и оставам като статуя за няколко сек.Болката е от ляво под гърдата като чели самото ребро дори при допир ме боли облекчава ме при изпукване.Поставиха ми диагноза междуребрена невралгия изписаха ми някакви лекарства които не ме облекчиха.Някои от вас има ли идея дали въпросната невралгия се лекува и има ли някоя от вас страдала от това заболяване след раждането.Споделете,много моля?

-----------
Пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 01:04 от AnMary

# 1
  • някъде другаде
Не не съм имала подобен проблем , но съм чувала , че невралгиите са упорито заболяване и почти е невъзможно да се излекуват напълно. При приемане на подходящи лекарства преминавала болката , но след време се появява отново.
 Пожелавам ти скорошно оздравяване! Hug

# 2
Възможно е нерв да е излязъл от леглото си и да се притиска между ребрата. В такъв случай е добре едно разтягане (окачване на ръце на лост, стойка за изтупване или нещо подобно), съчетано с рязко, дълбоко поемане на въздух. И нервът си идва на мястото веднага.

Ако причината е друга - не вреди. Тогава - вит.В (много) + нивалин(скъп е). И време.

Дано се оправиш бързо!

Общи условия

Активация на акаунт