Паническо разстройство - част 4

• 125 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Пали,ти как го пиеш Ривотрила?
Аз все още съм на половинка сутрин и наобяд,цяло вечер.Но сутрин ми е шашавото и несигурното най-вече.

# 586
Аз все още съм на половинка сутрин и наобяд,цяло вечер.Но сутрин ми е шашавото и несигурното най-вече.
пия четвърт от два милиграма, сутрин и обяд, вечер пия половин ксанак от 0,25 мг, и успявам да спя 5-6 часа.за сега от минилмалната доза се чувствам добре
питах ви за НЕОЛЕКСАНА, прочетох че е хр добавка, я питайте за него вашите лекари

# 587
Моя Ривотрил е от 0.5.
Аз мисля да питам психиатърката за това-някъде тук бях чела добри отзиви за него.Но някъде прочетох,че не трябва да се съчетава с АД Rolling Eyes
http://www.zdravoslovno.biz/%D0%A1%D0%9F%D0%95%D0%A6%D0%98%D0%90 … /flypage.tpl.html

# 588
Пали,то като гледам май е едно и също Rolling Eyes
Сега прочетох за Неолаксана-ми то го дават еднакво,като на това дето аз дадох по-горе Rolling Eyes

# 589

mamast, и ти ли напълня от Ципралекс?  Shocked   Защо ни лъжат тогава, че от него не се пълнее. Ужасно е. За колко време ги качи тези килоглами? Почвам да се плаша вече.

bonni За почти една година ги качих килограмите.Сега не пия нищо от януари месец и се надявам тайничко да си върна старите килограми.Имам моя позната която от 42кг. стана 60кг. и като ги спря в рамките на 6м. си върна килограмите.Дано и аз успея.

# 590
  • Другата България
Аз ходя при д-р психолог който практикува и хипноза.- исках да го направя като цитат, ама не се справих, Embarassed Cry
Та исках да питам кой е психолога?
Аз не знам дали съм за такъв, но мисля да посетя някакъв лекар, че направо.....Постоянно мисля , че на някой от близките ми ще му се случи нещо лошо и сънувам такива глупости, че...
Някой имал ли е подобни проблеми? Thinking

# 591
Ио тази доза ривотрил не е ли силна ? Аз пиех от 0/5 сутрин 1/4 обед 1/4 и бе4ер половинка.
и постояно спях

# 592
Ио тази доза ривотрил не е ли силна ? Аз пиех от 0/5 сутрин 1/4 обед 1/4 и бе4ер половинка.
и постояно спях

ми де да знам силна ли е Joy
не ми се спи през деня,важното е,4е нощем спя като пор и явно акъла ми почива и не сънувам гадости Wink

Добре бе хора,е кажете ми как да сме спокойни newsm78
Пратих моя мъж на банкет,а аз се сдухах точно преди да излезе-и се почна едно ,аз не трябваше да те слушам да ходя,ето сега пак не ти е добре и т.н....
Незнам от толкова мислене аз съигнах до извода,че трябва да елиминирам всички дразнители-ама тия дразнители са ми от родата и как да стане незнам SickЗа работата няма да споменавам,щото вече мисленето мие ,че ми е все тая и в очите ми са мижитурки.Спокойна съм,че вуйна ми е там и тя се опитва да ме поразсейва,като види,че почвам да се паникьосвам,та поне имам нейната подкрепа и разбиране...Вчера се прецепи заради мен,ама кво да и правя-станах неадекватна по тела и започнах да и повтарям като на малоумник едно и също EmbarassedТя от там се развика и разкряка-какво ми,добре ли съм-та се  осъзнах.

# 593
Да чукам,добре съм-но изпитвам страх при мисълта за следваща атака.Незнам дали е нормално или не.Незнам също тези силни болки в китките от време на време,като такива ли да ги приемам Rolling Eyes
Страхът от следваща атака е абсолютно нормален и именно той стои в основата на всичко. А за болките в китките си мисля, че няма връзка с ПР,явно нещо си ги преуморила Simple Smile Неолексана, от известно време съм се наканила да го вземам, но утре вече го почвам-поне е хранителна добавка Peace

# 594
За болките в китните психиатърката ми каза,че мие  от мозъка  пак:35:

То и това другото го дават хранителна добавка,но някъде прочетох,че не е ппдходящо да се взима с АД.

# 595
То и това другото го дават хранителна добавка,но някъде прочетох,че не е ппдходящо да се взима с АД.
Да, и аз така съм чувала, понеже действието им е идентично май Peace

# 596
Да, и аз така съм чувала, понеже действието им е идентично май Peace

аз затова ще питам другия път като отида Tired

А ти как си?

# 597
Ей,Йо,голяма сладурана си Simple SmileДо сега четох твои постове. Ами ние с теб май сме с еднакви проблеми,т.е. причини за ПР и дразнители. Аз работя с 36 патки,понякога ми идва да ги удуша... В къщи ....на мъжа ми му е писнало от мен,на всичкото отгоре,ме съкратиха от работа и предизвестието ми изтича на 2 април. Та той сега се е надул.....как ще я караме.... Че аз виновна ли съм за това съкращение Twisted Evil

# 598
Ей,Йо,голяма сладурана си Simple SmileДо сега четох твои постове. Ами ние с теб май сме с еднакви проблеми,т.е. причини за ПР и дразнители. Аз работя с 36 патки,понякога ми идва да ги удуша... В къщи ....на мъжа ми му е писнало от мен,на всичкото отгоре,ме съкратиха от работа и предизвестието ми изтича на 2 април. Та той сега се е надул.....как ще я караме.... Че аз виновна ли съм за това съкращение Twisted Evil

Joyи аз работа с 20 патки Sickдаже едната ми се оплаква оня ден,че и изтръпват ръцете и не ги усеща,докторите викат,че и няма нищо...на моменти  е с невероятен главобол-но си рекох да не и раздухвам кво ми е състоянието,и дано не я удари като мене Sick

# 599
А моите знаят за моето състояние и какви глупости съм чувала по мой адрес....Аз пък казвам дано ги удари ,за да видят какво ми е !

Общи условия

Активация на акаунт