Паническо разстройство - част 4

• 126 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Еми щом говорят глупости, като минеш покрай тях викай силно "мууууу". Поне ще ти правят път. Баси и тъпанарките, извинявам се за тона.

# 601
Еми щом говорят глупости, като минеш покрай тях викай силно "мууууу". Поне ще ти правят път. Баси и тъпанарките, извинявам се за тона.

аз мойте си ги псувам на ум Embarassed
ама така е,като не им е дошло до главата,не може никой да те разбере Simple Smile
На мене ми омръзна да ме питат болна ли съм,че съм такава жълта пък и отслабнала #2gunfire

# 602
Аз ви казах трябва да се научите да не обръщате внимание на такива неща както и на самите себе си,аз за мен разбрах колкото повече почвам да се следя какво правя да се питам по 100 пати как се чуствам толкова по зле.Смятам да почна да пия деанксид чух,че освен успокоява действа лечебно,но трябва да се пие 6 месеца а аз с тия хапчета хич не съм сериозна.

# 603

Много често им казвам ,че човек трябва да има елементарна здравна култура, дано се сетят какво имам предвид......Иначе всички са учили психология в Университета?! Не знам как са взели изпита newsm78

# 604

Пратих моя мъж на банкет,а аз се сдухах точно преди да излезе-и се почна едно ,аз не трябваше да те слушам да ходя,ето сега пак не ти е добре и т.н....

ами ти що не можа да отидеш на банкета, малко да се развеселиш там ?!
 Какво ти стана точно ?!

# 605
  • Другата България
Здравейте всички Simple SmileАз писах снощи, ама май никой не ми е обърнал внимание Sad CryИзчетох ви всички мнения и мисля и аз да се обърна към лекар, но не знам точно какъв ThinkingПроблема ми е , че мисля постоянно, че нещо лошо ще се случи на семейството ми и това ме скапва Cry Cry Cry Сънувам глупости и не мога да спя.
Моля за съвет и подходящ лекар Embarassed

# 606
Здравейте всички Simple SmileАз писах снощи, ама май никой не ми е обърнал внимание Sad CryИзчетох ви всички мнения и мисля и аз да се обърна към лекар, но не знам точно какъв ThinkingПроблема ми е , че мисля постоянно, че нещо лошо ще се случи на семейството ми и това ме скапва Cry Cry Cry Сънувам глупости и не мога да спя.
Моля за съвет и подходящ лекар Embarassed

Това са тревожни мисли,мила.Обърни се към психотерапевт.Ако нямаш паник атаки не започвай хапчетата,но ако имаш първо психиатър за медикаментозна терапия и после психотерапевт за когнитивно-поведенческа терапия.Успех с борбата с ПР.

# 607
  • Другата България
Не знам какво са паник-атаки Sad и нищо не съм пила, но когато започна да мисля глупости имам изпотяване, сърцебиене...такива неща. Пих дълго време невролаксин и глог, мента, валериана на Тошков, ама май никакъв ефект.По сериозни лекарства не съм вземала.

# 608

Пратих моя мъж на банкет,а аз се сдухах точно преди да излезе-и се почна едно ,аз не трябваше да те слушам да ходя,ето сега пак не ти е добре и т.н....

ами ти що не можа да отидеш на банкета, малко да се развеселиш там ?!
 Какво ти стана точно ?!

изтръпнах Sick
моя банкет е другата седмица и се чудя изобщо да ходя ли,като многото хора и врявата не ми действат добре Rolling Eyes

# 609
  • Другата България
Йо,виждам че си от Видин.Аз съм от Монтана, та да те питам имате ли във Видин добри психиатри? Щото ние тука сме зле, май ще трябва да се ходи по София Cry

# 610
Не знам какво са паник-атаки Sad и нищо не съм пила, но когато започна да мисля глупости имам изпотяване, сърцебиене...такива неща. Пих дълго време невролаксин и глог, мента, валериана на Тошков, ама май никакъв ефект.По сериозни лекарства не съм вземала.

Разгледай тук и виж дали имаш някои от следните симптоми.

http://www.evropea.com/panic_symptoms.html

# 611
  • Другата България
 GrinningМисля, че всеки човек поне веднъж е имал поне един от тези симптоми в живота си.
А сега сериозно-най-много 3-4 да са при мен, не повече. Това добре ли е, или зле?

# 612
А моите знаят за моето състояние и какви глупости съм чувала по мой адрес....Аз пък казвам дано ги удари ,за да видят какво ми е !

И аз така казвам.
 Един пример една позната разбрала,че мъжа и си има любовница,но си мълчи търпи с намерението той да се откаже от нея и да не си развалят семейството а имат и две деца.И започват кризите,става и лошо,вдига високо кръвно прави изследвания всичко и е ок.Когато изпаднеше в криза ми звънеше на мен ние я водихме до спешното биеха и диазепам и тя се оправяше.Говорихме с мъжа и а той все едно нищо не сме му казали,а любовницата му казва,че тя се превземала само и само да си го върне.Е тогава полудях и и казах и на нея,че и пожелавам да изпадне в същото състояние и тогава да я питам превзема ли се или не.

# 613
  • София
marianadi,ще ти дам тел и адрес на моя психолог ако ти се идва до София,но мисля че първо трябва да минеш през психиатър.
Харемче ами аз имам 90 процента от симптомите на диагнозата от лекара е друга,мога да смятам че съм адски тежък случай.Дали някога ще се излекувам,от прочетеното нямам надежда голяма

# 614
  • Другата България
Благодаря.Може и на ЛС.А за психиатъра-сигурна ли си?Cry SadАз паник-атаки не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт