Паническо разстройство - част 4

• 126 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Не знам какво са паник-атаки Sad и нищо не съм пила, но когато започна да мисля глупости имам изпотяване, сърцебиене...такива неща. Пих дълго време невролаксин и глог, мента, валериана на Тошков, ама май никакъв ефект.По сериозни лекарства не съм вземала.

Разгледай тук и виж дали имаш някои от следните симптоми.

http://www.evropea.com/panic_symptoms.html
Oх вси4ки симптоми ги имам ама и ривотрила не ми помага ве4но ми е замаяно.

# 616
А моите знаят за моето състояние и какви глупости съм чувала по мой адрес....Аз пък казвам дано ги удари ,за да видят какво ми е !

И аз така казвам.
 Един пример една позната разбрала,че мъжа и си има любовница,но си мълчи търпи с намерението той да се откаже от нея и да не си развалят семейството а имат и две деца.И започват кризите,става и лошо,вдига високо кръвно прави изследвания всичко и е ок.Когато изпаднеше в криза ми звънеше на мен ние я водихме до спешното биеха и диазепам и тя се оправяше.Говорихме с мъжа и а той все едно нищо не сме му казали,а любовницата му казва,че тя се превземала само и само да си го върне.Е тогава полудях и и казах и на нея,че и пожелавам да изпадне в същото състояние и тогава да я питам превзема ли се или не.
Този мъж е за лин4уване .

# 617
  • София
Не съм сигурна за нищо WinkТи ще си прецениш,мисля че всички момичета тук са ходили и са им изписани лекарства.

# 618
Йо,виждам че си от Видин.Аз съм от Монтана, та да те питам имате ли във Видин добри психиатри? Щото ние тука сме зле, май ще трябва да се ходи по София Cry

Катина Савова се води за най-добрата,тя работи и с деца с хиперактивност PeaceВидин ти е близо,та ако решиш нещо ми пиши.После може,ако се налага да идваш в месеца веднъж,а да подържате връзка по тела....

Аз и звъня по тела,казала ми е да не се притеснявам когато и да е.Иначе трябва да ида на 25-ти при нея.

# 619
  • Другата България
Благодаря ти.  bouquetЩе ти пиша преди да реша, аз всъщност пътувам служебно до там понякога, та ще опитам да го съчетая. Thinking

# 620
Не знам какво са паник-атаки Sad и нищо не съм пила, но когато започна да мисля глупости имам изпотяване, сърцебиене...такива неща. Пих дълго време невролаксин и глог, мента, валериана на Тошков, ама май никакъв ефект.По сериозни лекарства не съм вземала.

Oх вси4ки симптоми ги имам ама и ривотрила не ми помага ве4но ми е замаяно.

Аз може и да съм те питала,ама не помня-а и ми е простено Laughing
Само на Ривотрила ли си?И каква ти е дозата?
Да не ти пада кръвното?

Моето кръвно пада напоследък много,но не знам дали е от ривотрила,защото на моменти като се ядосам и се усещам,че ми прималява и меря-ниско.

# 621
Благодаря ти.  bouquetЩе ти пиша преди да реша, аз всъщност пътувам служебно до там понякога, та ще опитам да го съчетая. Thinking

Като пътуваш служебно,да ти дам тел,пък да се видим,а?
Ние преди много често ходехме до Монтана,имаме и много дори приятели-та или те отскачат до тук или ние до тях Joy

# 622
  • Другата България
 GrinningАми добре, дай го на лични ако искаш? Аз не знам кога точно ще пътувам, но когато имам път, ще се обадя. А може и ти да го направиш ако идваш насам Embarassed
Това са нови неща за мен, досега не съм се замисляла сериозно и не съм търсила лекарска помощ, но май ще се наложи да го направя  ooooh!

# 623
marianadi, за мен това са класически симптоми на депресия. По-добре се консултирай с лекар по-отрано за да не станеш като нас. Аз бях така в началото. Ако бях взела лекаря насериозно щях да мина с лечение 6 месеца. Ама нали сме Тома-неверни, ето сега трябва да се лекувам поне 2 г.

# 624
 Banghead Sickудари ме след кошмар Sick

# 625

да не ви казвам, че само един или два симптома липсват при мен ,от всичко изброено

# 626
При мене болката в гърдите липсва...

Да ви кажа сега аз,сънувам три голями червея,че излизат от крака ми....Боже събудих се,страх ме е да заспя/картината ми пред очите/.Станах пуших,ревах,мозъка ми само за тия гадове мисли и съответно ме удари в ръката и краката....та от 5:20 не съм мигнала,защото ме е страх да заспя и да не ги сънувам пак...
Заведох детето на детска и се прибрах и почнах да се оправям за работа и се почна-едно треперене,едни мисли,нервно ми е.Рекож на мъжа ми,кажи нещо-дай ми стимул нямам причина да съм така,тъй като аз % пак си го направих,дори и повече...Той вика отиваш и да не ти пука.прави се налуда и не казвай,къв и е % на ония квачки....
Облекох се аз,понаконтих се и отивам с мисълта да съм веселяк,нямам основание за притеснения....Стигнах и така ухилена насила,вуйна ми се усети,че пак нещо не е наред....Ей хора,то корема ме свива незнам колко пъти,то главата ме заболя,то чак в ушите получих болки да му се не види.Но търпях и си виках,след малко си тръгвам и ще отмине...
Прибрах се,хапнах и до сега спах,че иначе бях като парцал ooooh!

# 627
  • все тук
Момичета, някоя от вас пила ли е Атаракс? Днес джипито ми изписа сутрин и вечер по половинка, че вече спирам Деанксит-а. Дайте мнения за това лекарство.

# 628
Оставам с впечатление, че повечето от вас нямат сериозни странични ефекти от лекарствата. Така ли е, наистина?Не притъпяват ли по някакъв емоционалните ви усещания?

# 629
Дораан, аз не съм запозната с това лекарство. Не мога да съм ти полезна.

glorious, няма много странични ефекти. Какво имаш впредвид да притъпяват емоционалните усещания? Без тях е пълен емоционален срив, така, че лекарството ги стабилизира според мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт