Подарък - масажор - моля за съвет?

• 16 986
  • 6
  •   1
Отговори
  • В страната на бурите
Здравейте момичета,

искам да подаря на майка ми за Коледа масажор (тоест уред за масаж) - тъй като тя страда от дископатия и болки в кръста и раменете. Видях, че има такива уреди в големите магазини за техника - Технополис и Техномаркет и ще отида да разгледам какво предлагат.

Моля обаче, ако някоя от вас е ползвала определена марка и е доволна, да сподели впечатленията си.

Въобще дали тези уреди са ефективни и заслужават ли си?.
Мога да си позволя нещо до към 250 лева.

Поздрави   bouquet

# 1
Масажорът е хубав подарък,но за хора с дископатия и др. такива проблеми не се препоръчва всякакъв вид масаж,тъй като вместо да помогне може да навреди.Има например едни вибриращи възгавници,които категорично са забранени за хора с дископатия.
Защо не й подариш ваучер за серия масажи от професионалист? LaughingПоне наистина ефектът ще е добър. Mr. Green

# 2
От тез колани по-рекламите не вземай моят  беше  вибратон на2сед се развали.от скоро имам друг касида ще ти пиша на лични подробности

# 3
Beurer купих скоро за майка ми - абе нищо особено, вибрира там, ама за истински масаж забрави. Може долу на стъпалата да се ползва малко по-ефективно, но като цяло няма място за сравнение със истински масаж. Не съм очарована. Аз го ползвам понякога - главно за втриване на антицелулитен крем, за друго (разбирай масаж) не е особено ефективен.

# 4
Ако ще купуваш масажор, гледай да е от тези, които не правят масаж само чрез вибрация. В един момент започва да сърби на масажираното място и става доста неприятно. Тези масажори тип "бухалка" са ми особенно неприятни и неудобни...

Масажорът е хубав подарък,но за хора с дископатия и др. такива проблеми не се препоръчва всякакъв вид масаж,тъй като вместо да помогне може да навреди.Има например едни вибриращи възгавници,които категорично са забранени за хора с дископатия.

Ние имаме масажираща възглавница, която обаче освен вибрации прави и кръгов масаж. На мен лично ми е по-приятно като изключа вибрациите. Не знам дали става за дископатия, но иначе прави доста добър масаж. Купихме я за същата сума, която си казала, че можеш да си позволиш, но предния модел беше и по-евтин.

# 5
Имам масажираща възглавница и проблеми с гърба. Размазвам се тотално с нея  Crazy Е. по-добре е ако има кой да те размачка, но и възглавницата помага като си стегнат и те боли или като искаш да се отпуснеш. Мисля, че ако майка ти често кара да я разтривате /гърба/ ще си ползва и възглавницата. За масажорите дето се държат и вибрират нямам много добро мнение ...

# 6
мисля, че е добро решение да купиш на майка си уред за масаж. някой по -горе ,ти е дал добър съвет: ваучер за професионален масаж- това би зарадвало всеки който има болки в гъба.  newsm10 макар ,че зимните месеци не са никак удачни за  лечение на дископатии и дискови хернии.
аз имам дискова херния и скоро си купих уред за масаж, който има инфра-ред + 2 вида масажни глави. за сега съм доволна, малко ми се струва ,че е тежичък (1,200 кг), но успявам да си направя масаж за около 20 мин. без да умалея.... ползвам го за цялото тяло, не само за кръста.
зависи какъв модел си харесала, може да се ползва и за други части на тялото- бедрата, стъпалата, целия гръб, рамената и т.н.

този модел си купих аз:
http://www.medisanausa.com/products/mega_massager.aspx

Успех при избора на подарък!
Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт