FarmVille- 7-ма тема

• 33 084
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Днес най-после се сдобих с 2-ри кокошарник, но немога да си го сложа, седи ми при подаръците и когато го сложа ми се появява съобщение да си рефрешна страницата...какво да правя!

ПС: Много здраве, късмет и любов на рожденничката ни!
Можеш да го продадеш, защото вече не могат да се слагат повече от един кокошарник във фермата.

# 196
Такъв ми е късмета... докато му хвана цаката да взема втори и те вече ни разбраха, жалко!

# 197
...За сега не ги пускаме на стената, а ги изпращаме на линкове на няколко приятели...
                                Аз така и не разбрах - когато ги раздадеш 'под масата' после задължително ли е да ги публикуваш, или няма смисъл?

# 198
Добър ден  Hug
Искам да попитам защо на някой съседи не им виждам публикациите  Crossing Arms

# 199
...За сега не ги пускаме на стената, а ги изпращаме на линкове на няколко приятели...
                                Аз така и не разбрах - когато ги раздадеш 'под масата' после задължително ли е да ги публикуваш, или няма смисъл?

Според мен е безмислено да се правиш на велик пред другите , разбираш ли колко яйца вадя . Пък те вътре празни , защото вече си ги раздал.И хората се чудят как така на 2 секунда казва ,че нама нищо . Мое мнение  Peace

# 200
Според мен е безмислено да се правиш на велик пред другите , разбираш ли колко яйца вадя . Пък те вътре празни , защото вече си ги раздал.И хората се чудят как така на 2 секунда казва ,че нама нищо . Мое мнение  Peace

Абсолютно Peace

# 201
който иска да ме добави като съсед 34 левел съм  (kuffs@abv.bg) успех

# 202
  • E-CLM & CH-VD

Точно. Но има хора, които държат на това (да се покажат). И после 10 човека да напишат как на 3 секунда вече няма нищо. Ми няма, то няма още преди да се публикува  Laughing Twisted Evil

# 203
Аз затова ги карам моите да пишат какво им се пада, щото не ги раздавам с линкове и пак на 3-4 секунда за някои няма. Луда работа сте това моите съседи Simple Smile

# 204
А какво става с тези теленца? Порастват ли до крави и бикове или си остават в този вид  Thinking

Ако някой има нужда от съсед katies@abv.bg Hug

# 205
Една приятелка си търси съседи, а знам, че форума е велика сила Wink
yoana_aleksieva@abv.bg

Благодаря!

# 206
Sorry чепак се натрапвам в предния пост съм сложила безполезни линкове  Embarassed Embarassed Embarassed
Ако искате съседи diabloi@abv.bg i gerganaj1@abv.bg
Лека вечер

# 207
  • No Line On The Horizon
А какво става с тези теленца? Порастват ли до крави и бикове или си остават в този вид  Thinking

Остават си такива теленцата.

# 208
  • МАРС
На мен пък са ми много сладки теленцата,вече има за два телчарника Laughing

# 209
ИЗвинявам се аз с моята банална тема... ама като се съберат звездичките и ти даде табела където и както да я съхраняваш или забиеш, ако садиш от същата култура няма, повтарям, НЯМА ХР Wink Опитах вече Wink

Общи условия

Активация на акаунт