FarmVille- 7-ма тема

• 33 084
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Хм, а защо мога да пращам подаръци само на 24 съседа? Нали уж цифрата беше 30? И от сайта на  Zynga не мога да пращам, много кофти.
И аз така от 3 дни насам, може и повече да са  newsm78

# 541
Пуснали са храненето на кокошките - някой ще обясни ли какво точно се прави

# 542
Пуснали са храненето на кокошките - някой ще обясни ли какво точно се прави

Къде видя че са го пуснали? Аз посетих съседите но нищо не става Simple Smile

# 543

Players may now feed Chickens in their neighbours' coops, increasing the chances of their neighbour finding Mystery Eggs.

# 544
но пише също, че са го пуснали пробно за 10 минути..в момента не функционира,  Outta Joint предполагам следващите дни ще става Wink

# 545
И аз пробвам ,ама нищо не става...

# 546
Момичета, търся си съседи!  И-мейлът ми е yordankadimitrova@abv.bg. Ще се радвам, ако  има желаещи! Благодаря! Hug

# 547
  • Varna
здравейте пак , майка ми си тарси приятели и моли да я добавите polinkanikolova@abv.bg

# 548
Нека който иска да ме добави плс, трябват ми съседи
pezata25@mail.bg
мерси предварително  Simple Smile

# 549
момичета здравейте , трети ден не мога да си влезна във фермата , дали някой да знае защо? какво да направя за да си видя умрелите вече коледни звезди   ooooh!

# 550
Момичета трябват ми съсети във фермата и в кафето - reichel_ruse@abv.bg
  Laughing

# 551
  • UK
На мен ми трябват трима съседа за последната лента... Кога ли ще ги добавя най после и да приключвам с нея... Simple Smile

Имам още 2600 животни за тази последна лента, а как искам да ги разкарам... Нито ги обирам всеки ден, нито нищо, никак не ми се занимава, само ми заемат място... Заради тях в момента съм си навряла дърветата на възможно най малко място, а хич не ми харесват така, обичах си гората...

# 552
А кога ще може да се ползват фоерверките,някой знае ли  newsm78,нали няма да е в 12 на НГ  Mr. Green Crazy

# 553
  • Варна
Малката Госпожица Мърморана, за да вземеш медала за животните трябва да ги обираш. Медала не е за събрани животни, а за "обрани"  Wink

kikoikris , изваждаш ги от кутията. Кликаш с левия бутон, даваш Launch и те "гърмят". Мисля, че два пъти гръмват и изчезват  Simple Smile

# 554
  • Пловдив
А кога ще може да се ползват фоерверките,някой знае ли  newsm78,нали няма да е в 12 на НГ  Mr. Green Crazy
Вече може

Общи условия

Активация на акаунт