FarmVille- 7-ма тема

• 33 084
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
                                  Да, и аз с 4 туби само ора. Но ще ползвам криво-ляво докато свършат и после ще направя рекламация на трактора - да си го взимат.

# 481
  • Варна
Във фен сайта пише,че от 4 януари започва Free Fuel Week
Е то ще е само за седмица.

# 482

Че това малко ли е. )))
При положение, че до сега си го купувахме и чат пат се падаше от яйце, и сега от подаръците.

# 483
Е как ви стига горивото за цялата нива като използвате 2туби бензин? На мен ми трябват 4туби и то само за орането. ) с 1туба минавам 6реда. )

sysko kid, е, това ще е супер, бързо ще вземем тогава и последният медал за орането. )))))

Ами не цялата ми нива е в засяти неща Simple Smile Сигурно половината..

А прочели ли сте това??

http://farmvillefanatic.com/farmville-myths/

Явно, това дали оставяш животните в гифт бокс-а или не, няма значение за осиновяването!

# 484
Че това малко ли е. )))
                              Хич даже въобще  Mr. Green. На 4 часа ще садя тогава.

# 485
Здравей те от 3-4 месеца играех farmville бях стигнала 44 ниво но от 2 седмици нещто ми се бъгна фермата и сега си направих нова и ми трябват съседи andreqq86@abv.bg

# 486
Мили съседИ!(Веси Немска съм във фейсбука)
В Китай съм и нет-а е супер ограничен,нямам фейсбук.Затова във фермната ми всичко вехне,рибите ще ми измрат и т.н.
Не се хабете да ми пращате подаръци Rolling Eyes

# 487
  • София
ov4ar4eto kalitko, за колко време стигна 70-то ниво?

Ами от юли месец играя.
Искам да те помоля да пуснеш една снимка на фермата си. (много ми е любопитно как изглежда една ферма от толкова високо ниво)

# 488
  • London

Ами от юли месец играя.
Искам да те помоля да пуснеш една снимка на фермата си. (много ми е любопитно как изглежда една ферма от толкова високо ниво)

Ми как ето :  http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=3053406 … amp;id=1186731311

# 489
  • София

Ами от юли месец играя.

Ми как ето :  http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=3053406 … amp;id=1186731311
Благодаря, но не ми се отваря, появява ми се това:
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница.

# 490
  • London
Я сега да видя.

# 491
Кога ще стане и  моята  такава. newsm78

# 492
  • София
супер, благодаря

# 493
Къде гледате на  кое ниво сте.

# 494
Къде гледате на  кое ниво сте.