FarmVille- 7-ма тема

• 33 084
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
И краставици няма  Sad

# 571
  • София
Всички,които си продадоха топката от елхата 2010 могат да си я закупят от маркета.  Mr. Green

# 572
Всички,които си продадоха топката от елхата 2010 могат да си я закупят от маркета.  Mr. Green
newsm47  закупих си вече...мерси ! Има ново коте за осиновяване поне аз за 1 път го засякох днес чисто бяло  Wink

# 573
И аз още вчера си я купих Peace

# 574
Аууу осинових си бяло котенце! Heart Eyes

# 575
  • София
много ти благодаря за тази информация
 Grinning

# 576
И от Зинга да вземат да сложат куче  Peace Каква е тази ферма , 100 вида котки , а куче ни едно  Whistling[/b]

Куче няма да има никога във Farmville  Wink

# 577
newsm47  закупих си вече...мерси ! Има ново коте за осиновяване поне аз за 1 път го засякох днес чисто бяло  Wink

Това коте аз си го осинових bowuu

# 578
  • not found
И от Зинга да вземат да сложат куче  Peace Каква е тази ферма , 100 вида котки , а куче ни едно  Whistling[/b]

Защо ?

# 579
  • London

Maрто 12345,
Благодаря за информацията, приличаш ми на един човек който доста ми липсва (и силно се надявам да е здрав), но пък може и да бъркам ...

Който и да си, моля те регистрирай се,
 защото както Асоа, ти си много полезен.   bouquet  bouquet  bouquet

# 580
  • ах, морето...
Момичета, играете ли другите фермички-  countrylife и (lil)farmlife?
Трябват ми съседи за там.А за фермичката, може да ме добавите също- jessi39@abv.bg

# 581
  • Варна
И аз искам куче,така де не е честно.

Бели котенца имам вече 4-5 повече няма да осиновявам,че става лудница.

# 582
И от Зинга да вземат да сложат куче  Peace Каква е тази ферма , 100 вида котки , а куче ни едно  Whistling[/b]

Куче няма да има никога във Farmville  Wink

Maрто 12345,
Благодаря за информацията, приличаш ми на един човек който доста ми липсва (и силно се надявам да е здрав), но пък може и да бъркам ...

Който и да си, моля те регистрирай се,
 защото както Асоа, ти си много полезен.   bouquet  bouquet  bouquet

Done  Grinning
Куче няма да има, защото Зинга всъщност е името на кучето на автора на играта, което е починало

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 17:50 от marto12345

# 583
  • София
Куче няма да има защото, Зинга всъщност е името на кучето на автора на играта, което е починало

Лично аз благодаря за това обяснение  Hug!
От много дълго време се питам за това куче, сега е повече е от ясно!

# 584
Вижте че на логото на Зинга има куче  Wink

Общи условия

Активация на акаунт