баница със сирене

• 10 870
  • 37
  •   1
Отговори
  • с трима мъже :)
Бе имаше преди време сума теми за баници с готови кори - аз купих, с Белла винаги ми става всичко  Peace
Днес в Метро имаше само кори Фамилия. Никога не съм ги ползвала, а и баклава съм замислила - сега ме е страх дали ще стане

Вие ползвали ли сте Фамилия?
как правите баницата?

# 1
Ами те мисля,че са еднакви.Фамилията бяха с по-голям грамаж.

# 2
  • В сърцето на живота!

Ползвала съм и Фамилия - доволна съм.

# 3
Дори съм по-доволна от Фамилия.  Wink

# 4
Аз ползвам и Бела, и Фамилия и също клоня към Фамилията, като Бо. Иначе, ако трябва да говоря за готови банички със сирене, тези на Фамилия, са ми безспорен фаворит.

# 5
  • сусурлево
фамилията на мен ми харесва повече от Бела

# 6
Фамилия определено  Peace

# 7
Аз също съм по-доволна от Фамилия и ползвам само тях. Ако не се лъжа,те също са производство на Бела,но поне за мен са по-добри.

# 8
Аз лично харесвам повече "Фамилия" . МНОГО ЛЕСНА РЕЦЕПТА ЗА БАНИЦА  5 минути за приготвяне . Намазвате (за предпочитане правоъгълна) тавата с олио . Слагате 4 кори (ако ги слагате разделени става по пухкава ) настъргва се сирене , после още 4 и пак сирене  и така докато се свършат корите . Нарязват се на квадратчета . Загрява се около 125 милилитра олио толкова че да започне да пуши . Залива се баницата по разрезите . Ако се запържат крайчетата на корите да знаете че ще стане много хубава . Разбиват се 4 яица и се добавя около 450 мл. сода (газирана вода) . Баницата се залива със сместа , пускате фурната на маx. ислед 20 мин. намалявате с около 50 градуса и слагате да се пече . Ако не ви е много силна фурната не се налага да се покрива с фолио . Пече се до зачервяване . Когато я ивадите при желание може да я посипете с захар на кристали . Успех . Flutter

# 9
И аз харесвам Фамилия, последно даже бяха някакви измислени "пикадилска марка" и пак стана невероятна баница  Grinning

# 10
  • с трима мъже :)
Супер  Peace
Сега съм по-спокойна.

И благодаря за рецептата   bouquet - точно за тази питах, с газираната вода  Peace

# 11
"Фамилия"-та са по-хубави и ползвам тях. Случвало се е да взимам и "Бела", но са някак си по-сухи и дебели и определено не съм толкова доволна.

# 12
  • на дъното
Аз правя баницата със кори "Фамилия" Peace
Моята рецепта е следната:ред кора и ред плънка която се състои от сирени и яйца после слагам по няколко парченца краве масло и така пак ред кора,плънка и масло.Накрая се реже на квадрати и се залива с газирана вода,пече се на 180градуса първо отдолу после от горе.

# 13
  • Sofia
има едни кори на които пише,че са домашно точени,но никога не съм ги ползвала.Продават ги сгънати в прозрачен пакет-единия вид и другия леко препечени,сухи и кръгли в кутия отгоре с найлон....Ако сте ги ползвали,доволни ли сте...

# 14
Аз не харесвам нито Бела, нито Фамилия!
Ползвам само от тези, които Доли споменава и съм много доволна!!! Баницата наистина става като домашна! Peace

Общи условия

Активация на акаунт