Романа "Листопад"

• 37 407
  • 124
  •   1
Отговори
# 45
и аз преди малко си го поръчах от  сайта на хеликон, много е студено навън, че да обикалям насам-натам да го търся Peace

# 46
Аз много искам да прочета "Чучолигата". Има ли я нея вече на пазара?

# 47
ако не бъркам мястото, мисля че наскоро търсейки "Листопад", я видях в книжарницата в сити център на черни връх.

# 48
за улеснение в сайта на мола има телефони на книжарницата, може да им звъннеш  да ги попиташ.

# 49
  • София

"Чучулигата" я има по книжарниците,но "Листопад" още не  Peace

# 50
затова си го поръчах вчера, но от никъде не ми стана ясно за колко дни се изпълнява поръчката да речем за софия

# 51

"Чучулигата" я има по книжарниците,но "Листопад" още не  Peace
"Листопад" си я купих от книжарницата на МОЛ София още в понеделник Laughing

# 52
Вчера си я поръчах в "Българска книга" и днес ми я доставиха.

# 53
много бързо, браво, аз я поръчах от хеликон и ще я получа чак в понеделник

# 54
момичета, току що ми дойде книгатаааааа, много се радвам newsm44 ей сега ще падне едно четене на един дъх

# 55
момичета, току що ми дойде книгатаааааа, много се радвам newsm44 ей сега ще падне едно четене на един дъх

Веднага пиши отзиви и впечатления,защото аз ще си я купя чак в понеделник.

# 56
аз естествено и разбираемо веднага отворих на последните 5 страници на книгата, няма нищо общо с това, което е по сценарий във филма, дори ми стана жал за Али Ръза, там падението му е пълно, получава удар,  а и като вижда нещастният живот на Фикрет - хептен

# 57
  • София
Ама..това че ти започваш от края на книгата, не значи че и ние искаме да знаем какво ще се случи накрая. Моля те, без коментари   bouquet

# 58
аз естествено и разбираемо веднага отворих на последните 5 страници на книгата, няма нищо общо с това, което е по сценарий във филма, дори ми стана жал за Али Ръза, там падението му е пълно, получава удар,  а и като вижда нещастният живот на Фикрет - хептен
АЗ искам пише ЛС

# 59
  • Бургас
И аз! Моля за едно ЛС!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт