Романа "Листопад"

• 37 407
  • 124
  •   1
Отговори
# 90

Ако срещна друга негова книга бих я прочела за да направя сравнение, но след тази си казах лично за себе си:
"Прекаления светец и Богу нее драг".  newsm12

Аз пък си казах: "Сиромах човек = жив дявол"Wink

на мен ми хареса книжката, но не бих следила сериала (нямам такива страсти, а и нерви;-) Стилът на писане, а и сюжетът ми допаднаха. Освен"Чучулигата" нещо друго негово бихте ли препоръчали?

Вярно, че е сапунка, но ми се струва , че няма да потрошите чак толкова нерви ако, го гледате, т.к. действиетовъв филма се развива доста бъзо.

Други книги освен "Чучулигата" и "Листопад" май няма преведени на български от този автор.

# 91
Не, нямах предвид темпото, а същината и начина на игра - в сериалите не ми допадат, не знам за този специално, но  като цяло са ми плоскички...

# 92
Можете да си изтеглите книгата "Листопад" от тук: http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5334 Иска регистрация Peace

# 93
Страхотен сайт!Ще предам инфото на приятели,които имат време да четат онлайн!

На мен вече ми разказаха как ще свърши сериалът,без да са ми искали разрешение- Mr. Green Mr. Green Mr. Greenкоето е много тъпо,и сега не съм мотивиана да го гледам.....а книгата стои на масата и още не съм я подхванала,че имам една торба с други и все интересни.

# 94
Не може да са ти разказали как свършва сериала, защото той още се снима. Mr. Green
Нещо не мога да изтегля книгата.

# 95
верно!!!! Hug
По принцип това,което ми разказаха беше адски тъпо и нелогично,така,че.....
В този сайт намеих мн хубави торенти!Смъкнах и Листопада без проблем!/за всеки случай/

# 96
Не може да са ти разказали как свършва сериала, защото той още се снима. Mr. Green

Така ли? newsm78 Какво ти изписва? След като се регистрираш не би трябвало да имаш проблеми Thinking

# 97

Така ли? newsm78 Какво ти изписва? След като се регистрираш не би трябвало да имаш проблеми Thinking
Да регистирах се много бързо и просто не се сваля. Не става нещо. Пробвах много пъти.

# 98
Свържи се с мен в тракера и ще видя там какво мога да ти помогна за да сваляш. пиши ми ЛС.

# 99
Писах ти, но след това инсталирах програма и го свалих. Благодаря. Hug  bouquet

# 100
  Peace Вероятно филма ще свърши различно от книгата.

# 101
Прочетох книгата за 2 часа.....мммм....очаквах повече вълнение,повече описания,емоции.....не знам,сериалът ми изглежда претъпкан с колоритни диалози и страсти,а романът ми се видя като тъжен разказ за един принципен мъж,който бива убит от собствените си принципи....е,наистина,не отричам,че са заимствани само мотивите на романа,но чела съм много по-силни книги,по които после има филми или сериали....но все пак ще прочета и Чучулигата...

# 102
Прочетох книгата за 2 часа.....мммм....очаквах повече вълнение,повече описания,емоции.....не знам,сериалът ми изглежда претъпкан с колоритни диалози и страсти,а романът ми се видя като тъжен разказ за един принципен мъж,който бива убит от собствените си принципи....е,наистина,не отричам,че са заимствани само мотивите на романа,но чела съм много по-силни книги,по които после има филми или сериали....но все пак ще прочета и Чучулигата...

Вие мислите като мен! Т. е. и аз мисля същото като Вас. newsm53newsm03

# 103
Книгата"Листопад" може да се изтегли и от тук:http://nanoset.net/torrent/27/5/150224/Листопад%20-%20Решат%20Нури(Poманът)
Не се изисква регистрация,свалянето е много бързо.  Peace
Там имат и "Чучулигата":http://nanoset.net/torrent/2/4/91144/Чучулигата%20(Calicusu)%20-%20Решат%20Нури и http://nanoset.net/torrent/5/21/147663/Чучулигата%20/%20Çal … ;kuşu%20pdf.

# 104
добра е книгата заслужава си

Общи условия

Активация на акаунт