Раждане вкъщи 6

• 44 097
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Като една видна клюкарчица да ви съобщя, че slyn4ogled, която писа малко по-нагоре е станала мама днес , в първия ден на годината на бебе Васил. Да и е жив и здрав! Добре повлече крак в Новата година  Grinning !!!

Успешна и бебеносна година да имаме!!!

# 76
Наистина чудесна Новогодишна вест!
Да е жив и здрав Васил!
На всички очакващи момичета пожелавам прекрасно раждане, такова, каквото го искат!

За много години!  Hug

# 77
   Честитоо! Супер новина! Да са живи и здрави! Нали са добре?
Аз съм само с 5 дни назад от Слънчоглед и днес са ме запреследвали едни чувства
и усещания и все си мисля, че е рано, а то, гледай какви неща стават... Hug

# 78
Мисля, че са добре. Надникнах в отчетната и.  Wink
В 1ч през нощта е писала, в 11ч на обяд е родила.

# 79
  • ул. "Мечтание"
Ех че яко! Да са живи и здрави мама и бебе!

# 80
Наистина страхотни новини да и е живо и здраво бебчето.Момичета вижте какво открих,много ми стана приятно 80,9 % от бъдещите мами могат да си представят раждане в къщи:признавам си че един глас от тези 80.9% е мой Party
http://magazin.netmoms.de/schwangerschaft/geburt/das-baby-kommt- … auf-die-welt-772/
Пожелавам на всички ви успешна година,изпълнена с много положителни емоции  bouquet Hug

# 81
4естито на мама и бебе и от мен!  Heart Eyes
Да са живи, здрави и много щастливи.

Bergkristall, и аз дадох моя глас. Станаха 81%  Mr. Green
Стана ми интересно, при условие, 4е едва 1% раждат вкъщи. Но щом има толкова желаещи надявам се процента да се увели4и. Пък и нали сме ве4е в годината на домашното раждане. Може пък да направим история.  Laughing

# 82
В новинарската емисия съобщиха за дама от Габрово, която е родила у дома, с помощ от съпруга си.  Simple Smile

# 83
  • ул. "Мечтание"
В новинарската емисия съобщиха за дама от Габрово, която е родила у дома, с помощ от съпруга си.  Simple Smile

Сега тъкмо слушах новините. Много се ядосах как представиха случая!

Това, че направили Лотус раждане било безумие според лекарите! Били са проверявани от полиция дори!  #Crazy

# 84
Страхотно! Да са живи и здрави бебчетата, които се родиха! Сега мина по новините на Нова телевизия за дамата от Габровско. Лекарят, който интервюираха беше повече от изумен и критично настроен, но пък двойката изглеждаше толкова щастлива, както и бебето... Heart Eyes

# 85
  • София
а на мен ми е странно, какво му даваше със шише и защо му пъхаше биберон на бебо!?

# 86
Мен пък най-много ме смути моментът с ваксинирането. Раждат в къщи, правят лотус раждане и накрая щели да ваксинират  newsm78 .

# 87
Чудесна новина за край на миналата година
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=458088

Последното бебе за миналата година в Габрово е родено в дома си

От репортажа по нова ТВ видях да му се дава някакво шишенце с биберон на бебето.
Какво за бога бе това? И какво търсеше репортерски екип при бебето и майката?
както и да е...

И за да се търси винаги по-доброто. Мисля че е крайно време да бъдат информирани хората, решили да раждат в дома си, че не е задължително да се вика веднага медицински екип.
Освен ако това не е някаква застраховка, ако се случи нещо по време на раждането... да са по близо, знам ли.
Но да се изтърси и полиция е крайно отвратително Simple Smile За случая е уведомена полицията .. да му оставят стотинки за сън ли?

крайно време е за наръчник... какво да и какво не... за по-голяма увереност. Колкото и да е информиран човек...

# 88
Мен пък най-много ме смути моментът с ваксинирането. Раждат в къщи, правят лотус раждане и накрая щели да ваксинират  newsm78 .
Men също много ме озадачи това за ваксините.
Освен това, някъде прочетох, че са били подложили бебето на голям риск, тъй като в стаята, където били бебето, майката и плацентата, имало и куче newsm78

# 89
  • София
моя приятелка е холандка и двата пъти си ражда у дома, втория път, съвсем случайно идва акушерката, която й асистирала, но за нея си е нормално да слага ваксини, още повече, че пътува доста по света...

Общи условия

Активация на акаунт