Отговори
# 75
Дуци, паднах с тия кучешки зъби Laughing.
Що?! И аз ще падна вече, ама не от смяяяях smile3511
Пусни си скайпа.

# 76
Честит празник на Нинче и Аелия. Да са ви живи и здрави мъжете и много да ви слушат  Mr. Green

Дуци, желая ти мноооооооого поръчки  Grinning Аз съм с предрасъдъци относно каталожната търговия. Не съм ползвала такава козметика. Цената обаче си е направо интригуваща, на фона на 100-те лева, които ще дам във вторник за процедурата  Thinking

Моя мъж отново е на работа  ooooh!

# 77
Мерси, Шада.
Аз я харесвам, поръчвала съм от едни американски преди време, сега не се сещам как се казваха, Ейвън също имат добри неща, а Орифлейм понеже си поръчвам реших, че може и да намажа и от подаръците, като се регистрирам Mr. Green

# 78
И аз се зарибих от рецептите ви, толкова вкусно изглеждат. Та съм решила да правя канелени рулца, въпреки че сладкишите не са ми стихията, ама да съм в час със заглавието. Ако ми се получат, ще се хваля.
Само че Дуци, какво е това крем сирене и къде го продават?

# 79
Ми крема сирене, обикновено. Аз лично не харесвам крема сирене на сладкиш, имам няколко опита на различни неща и не ми допада.
Бухти да не се ослушва, а да покаже нейните ролца. Ето моите.

Анна се пооправя уж, знам аз къде да се оплача Heart Eyes Акането й е само едно за днес и то не водно, но строгата диета на която я подложих си казва думата. Само дето изпуснахме едно гости заради това Crossing Arms Но пък бях в Мола, превели са ми част от майчинството и се уважих както заслужавам smile3508
На племенниците купих по една книжка, баси скъпотията - 5 книги=60 лв. ooooh! Обаче реших, че тази година никой няма да получи играчки от нас, малко внимание се обръща на книгите Thinking

# 80
честит ден на Пламеновците!!!
Мерси, горе долу нищо ново май не ми казахте  Mr. Green
ще взема да й резна малко косицата значи, аз профилактично си я подрязвам де от тук, от там...но явно на тила й е в повече..

# 81
Ели, Орифлейм Mr. Green имат течен балсам под формата на спрей специално за разресване на сплетени коси.

# 82
Нинче, да ти е живо и здраво мъжлето! Много да те обича и слуша!

Честит имен ден на всички Пламеновци, а в къщите ви да влязат добри, богати, здрави и щастливи хора, та така да ви върви цяла година!

Сами вчера наду и зачерви чурата. Мислех, че е от това, че ме видя да ям семки, а аз не му дадох. Вечерта му сдъфках една и днес е по-добре!
Но най-вече мисля, че е време да го заведа на специалист и да му дръпне чурата Sad

# 83
Вкарахте ме в размисъл с шампоаните. Николета има едно 'каче' отзад на главата, което е по-сухо от останалата част на косата й. Съседчето е по същия начин. Мия й косата с бебешки шампоан на Чико, не ми е и хрупвало за балсам.

Днес ме побърка. Само повтаря две думи "бало" = балон и "тапа"  ooooh!

# 84
И Анна имаше, точно каче, но с балсам не се оправи и се наложи да го махнем с ножицата.
Ох, да идват празниците, да се видим малко с моя мъж, че и днес е на работа, писна ми Crossing Arms Умирам от скука в момента, дребната да не повярваш се е кротнала на дивана с одеалцето.

# 85
  • София
Вкарахте ме в размисъл с шампоаните. Николета има едно 'каче' отзад на главата, което е по-сухо от останалата част на косата й. Съседчето е по същия начин. Мия й косата с бебешки шампоан на Чико, не ми е и хрупвало за балсам.

Днес ме побърка. Само повтаря две думи "бало" = балон и "тапа"  ooooh!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green За "тапата" не знам, но Мими онзи ден ги забавлява на разходката с балони, та...  Mr. Green
На Дари й порасна пак бретона, та се чудя пак ли да го режа или вече да й пусна косицата.
Ели, нанасяш балсам по дължината на косъма, без да търкаш в скалпа. После, след като изсъхне, редовна разресване - всеки ден, имам предвид (то зависи колко често й миеш косата, на Дари й мием косата веднъж седмично). Мократа коса не е препоръчително да се разресва, повече се проскубва.
Дуци, Ели не ти ли е малко далече? Нали дистрибуторът носи поръчката лично на клиента... няма ли да се охарчиш много  hahaha

Купих за Дари конструктор, но от името на далечните баба и дядо. Пратиха ни вчера колет, в него пари за подарък, та реших да й взема едно хубаво Лего. А от името на майка ми и баща ми съм поръчала дървен пъзел и една магнита дъсчица за рисуване. Всичко, което изброих, ми е било и все още ми е сред любимите играчки  Mr. Green

# 86
Хихи, знам знам, Джулс. Аз и за тапата имам подозрения Simple Smile Радвам се, че научава нови неща, но е много...как да кажа..настоятелна и тематична. Преди няколко дни хитът беше 'беби'  Laughing

# 87
аз снощи правих соленки с крема сирене (исках да направя класически но нямах свинска мас) и не се получиха, толкова време търсих рецепта, гугъл-мугъл.....нищо де изядохме ги  Mr. Green
Честит Пламенов ден  Hug на всички с повод и без повод - наздраве   bouquet
днес бях на гости на една бременна и така се размечтах  4470 ама нямаааааааааа Crazy
Дуци бързо отчет за книжките, линк няма да искам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 88
Най - хубавата къща за кукли(тази на живо е много по-готина), Моята първа книга за Дядо Коледа(тази също е по-хубава), Колко е часът?(Пепи има същата), Снежанка и седемте джуджета, Пепеляшка.
Сега гледам, че някои в нета са по-евтини Crossing Arms Но пък нямаше как да разбера, че са интересни на живо, защото така на снимка хич не ми хващат окото.

# 89
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания  Hug Ние си изкарахме добре  в по-тесен семеен кръг с постни блюда, пък другата седмица ще празнуваме с приятели всички празници заедно Simple Smile
Сега ставам да разчиствам чинии от сутринтта  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт