Отговори
# 90
Честито на всички именици и на празнуващите  cheers
И при нас заваля сняг  Sad, утре имаме тържество в градината и незнам как ще се доберем до там   madnoel

# 91
  • Sofia
Изпуснала съм 15-тина страници  Embarassed
Мернах само нещо за микродермабразио, Шада, къде ще си правиш? Ще чакам отзиви. Аз ще правя гриин пиил другата седмица. Колко струва абразиото?
Дуци, какво ще продаваш?

# 92
Ние днес бяхме на пазар. Купихме на Бобо дървено влакче, ходеща костенурка с инструменти - отверка, чук, трион и т.н и пеещ кораб с много пискащи, пеещи и т.н неща /били го рекламирали  Rolling Eyes/. Купихме му и още две книжки от любимата поредица. В Техномаркет на Цариградско има избор на детски книжки, взех си и за мен сешоар с доста екстри. Та така, днес беше пазарен ден, обаче ми се изправи косата на пътя. В някой участъци нямаше минаване, лед, лед и пак лед. За първи път се нагледах на човечност по пътищата. Всеки загазил беше бутан от колеги  Grinning

НБМ, гледах в нета, че цените започват от 70 лв. Аз обаче нали съм шматка не попитах за цената, във вторник ще споделя. Салона е "Ади",намира се на ул. Парчевич, пряка на Витошка, но по-близо до Ботев.

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 12:34 от Shada

# 93
Ели, Орифлейм Mr. Green имат течен балсам под формата на спрей специално за разресване на сплетени коси.
да го поръчвам значи  Mr. Green

# 94
Голяма глупост направих-реших да изпера една нова дънкова пола на Елица и познайте-цялата пералня със синкав оттенък  ooooh!
Това не бях го правила от 100 години , но т.к. полата е маркова не очаквах  Crazy
Добре че имах под ръка вениш, накиснах ги за половин час и ги пуснах отново в пералнята , в резултат на което повечето са спасени , но стана вижте кое време  Confused
Утре някой да ми звънне да ме събуди в 6,30  Joy
Забравих да напиша за дългата коса-аз като една дългокоска,редувам -едно къпане само с шампоан,едно шампоан и балсам ,пак само шампоан и следващото с шампоан и маска.Мия косата си 2 пъти седмично,ако ми се наложи по-често го правя само с шампоан  Peace

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 00:32 от dochkova2881

# 95
Благодаря ви за честитките, момичета! Предадох на именника. Нинче, да ти е жив и здрав мъжа!
Малко късно наваксвам с четенето, но поне успях.
Ра, честито за изследванията на Иван. Дано вече няма никакви проблеми и да забравите за лекарствата!
Дуци, тая шейничка си има коланче и е супер удобна за децата. И аз ходя с нея да взимам на Сами кухнята. Той страшно се кефи да се вози, на мен ми е лека и хвърча през снега.
За белезите си е до тип кожа, а и до физическото състояние на човек като че ли.  Thinking Аз преди не съм имала белези, ама на - от няколко години се сдобих с два от грозни, по-грозни. А шевовете ми бяха направени страхотно. И други лекари го потвърдиха. Ама нямам си късмет явно. Вече посвикнах с грозотата, сега съм доволна поне да не ме боли или сърби. Преди истерясвах за всеки недостатък, напоследък съм по-лежерна. Явно колкото повече погрознявам, толкова по-малко ми пука Joy

# 96
Ние за бебешки балсами ли говорихме или за нормални  newsm78 По принцип 2в1 шампоаните за възрастни не са хубави, защото омазняват косата по-бързо. Балсамът се използва (някой беше писал  Embarassed) само за крайщата на косата, не за корените. Аз лично не ползвам балсам, а само маска. Като веднъж седмично мия косата с професионален шампоан и маска, веднъж с Хед&Шолдърс и маска отново.
Не мога да повярвам, че имам само още три работни дни за тази година  Crazy Надявам се клиентите ми да решат да финализират сделките, че да не ги мисля следващата седмица. За подаръци не съм ходила още и трябва да отида, но като гледам май ще е на 24-ти сутринта.

# 97
В градината парното гръманало  ooooh!
Ще чакаме да видим дали ще има тържество в залата на читалището  #Cussing out

# 98
  • Бургас
Здравейте мили мами,

Влизам да ви пожелая много всели моменти по празниците и много здраве през новата година. Много сбъднати мечти и красиви моменти!

Ние заминаваме в Сряда и искам да помоля запалените готвачки да ми препоръчат някоя изпитана рецепта за питка с мая и яйца. Разглеждах до сега в готварския,но изобщо си нямам идея коя ще ми излезе сполучлива.

Дуци ти преди не беше ли давала линк към някакви схеми?

В Бургас е ледено навсякъде и изобщо не знам как ще тръгнем,дано се постопи обстановката до Сряда,уж го дават да се постопли.

Един поздрав от Анка:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1955/153958223718555901911261 … 4BdP5DF7RSdRg.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1903/924896408151214418312613 … 1oZMkbjxq1dks.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1536/169399067868831801126138 … XUo8N3xvltTqI.JPG

# 99
maimunka малката много е пораснала  Heart Eyes включвай се по-честичко  Hug
относно косата - моята е средна дължина, но откакто се боядисвам се налага да й обръщам специално внимание, та ще ви издам моята тайна за жизнена коса  Flutter вместо балсам ползвам серум/олио/кристали за коса  - и трите са едно и също нещо, имам на ейвън и на Биофарма, след къпане втривам на влажна коса - ефекта е, че овлажнява, без да омазнява  Peace не знам дали може да се ползва за бебешка косичка.....
Аелия много ми хареса шейната ви, даже я показах на мъжо и той я хареса  Peace
Дуци  Hug много хубави книжки

# 100
Малката маймунка е СТРАХОТНА! Simple Smile
Оле, точно такава шейна се бяхме засилили да купуваме  Confused Сега ще мисля още. Аз имах прекрасна шейна от СССР (живели сме там навремето доста години), но после ми я откраднаха от мазето на баща ми и сега Никола не може да я наследи, за съжаление.

Честито на Пламен на Нинче и на Пламен на Аелия! Да са ви живи и здрави!   bouquet

И ние вчера голям шопинг направихме. Всички намазаха с подаръци, и на приятелките ми купих. Останаха още 2-3 подаръка, но техните получатели изразиха желание сами да си ги изберат и се разбрахме после само да ми ги дадат да им ги опаковам и да им надпиша картичките.

# 101
Евридика, ние също купихме такава шейна за първата зима на нашата кака. За съжаление потвърждавам негативното мнение за нея. Като дръпнеш въженцето и детето в повечето случаи се преобръща назад... Не са измерили центъра на тежестта според мен. Има 2 варианта за дърпане на тази шейна - или ти да си сгъната на 4-ри и да дърпаш въжето на 30-40 см. от земята, или детенцето не трябва да се е облегнало назад, а да стои наведено напред....
ето такъв ефект има при потеглянето:
http://picasaweb.google.com/alina.mileva2/Ali14m1#5153480090350319426
Каката е на 1 год. и 3 месеца, а аз съм бременна в 3-ти месец Simple Smile ееех спомени:
http://picasaweb.google.com/alina.mileva2/Ali14m1#5153479592134112834

# 102
  • Бургас
Благодаря за хубавите думи за Ани Heart Eyes

Евридика майка ми е наполовина рускиня и са живели известно време в СССР,както и аз в ранните ми години. Вси4ко от там беше еднакво,но с пъти по-добро качество. Имах шейна от майка ми по същия начин,както и ролкови кънки,които са здрави и до днес,а са на пове4е от 40 години.

Честито на малкия именник,да расте здрав и усмихнат и да слушка много мама и татко  bouquet

# 103
  • София
Здравейте всички,имам един бавен въпрос-каква шейна да вземем,разбрах каква не трябва,ма то избора не е много голям Tired
и един бърз въпрос-помня,че сме го коментирали newsm78трябва ли да се слага шал на устата и носа на детето?

# 104
Кали, не, не трябва.
Шейна искам и аз като на Амаринова и Аелия, от къде са? Едно време имах Чук и Гек, но я откраднаха от мазето на баба и дядо Cry

Малката маймунка е много сладка. Не сме я виждали от бебе, вече е госпожица Heart Eyes
Ето питката Слънце: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=444342.msg13278962#msg13278962

Общи условия

Активация на акаунт