Отговори
# 105
  • София
Дуци Hug

# 106
  • София
Искам и аз да знам от къде тази пластмасова шейна като на Роси и Амаринова?
Засега Криси е доволна от снега, но само да се вози или да и лепя топки на ръкавичката и тя да ги хвърля. Иначе не ще да ходи в снега Wink
Ра, радвам се че с Иван всичко е наред.
Гледах страхотни снимки.
Да честитя на патерица Игнажден и на празнуващите тогава Пламеновци   bouquet
На Криси и аз купих книжка и влакче дървено с релси. Накупих и на племенниците подаръци, кухнята ми ухае на меденки и сладки и вече съм в страхотно коледно настроение.  santa2 Close-mas: Nature Snowman

Шал слагам само на врата ако е студено или по отворено якето.

Шада в този салон само за тази процедура ли ще ходиш, там имам приятелка фризьорка и не съм ходила от както съм родила, а ми е на две крачки салона. А Светлето е супер внимателна.

# 107
  • Бургас
Дуци слънчице си ти,ама ти си знаеш Heart Eyes Дали ще мога да я измайсторя...
 Кажи ми само.,ако помниш колк горе-долу е печенето във фурната на питката, за да знам след колко време да включа и горния реотан??? Изобщо не ме бива по преценянето дали е готова или не и затова питам горе-долу за колко време се изпича.

Мерси много Hug

# 108
Гледам, че Тони и Аелиа се спотайват, та аз да ви кажа откъде са шейните Simple Smile. От Спорт Депо (или поне тази на Тони е оттам, че бяхме заедно като я купува) Peace.

Малката маймунка наистина много голяма е станала Heart Eyes. И е страхотна сладурка Simple Smile

Са, може и да е опасна шейната, но пък момента на снимката е уловен чудесно. Много сладки спомени Hug

И да не забравя, честито (на патеричка) на имениците от вчера и честит рожден ден на съпруга на Нинчето  bouquet

# 109
Маймунка Hug
На мен печенето не ми се получи по описания начин, това е рецептата в оригинал. Печи си както знаеш и печеш тестени неща. Аз си знам моята фурна, винаги пека на 200 и всичко в средата, ако е малко по-високо това, което ще се пече го смъквам малко надолу.

Мая, ето коледната книжка снимана от мен: http://farm3.static.flickr.com/2547/4200483107_705cc23e0e_b.jpg И пак не личи каква е лъскава Crazy

Астарта  bouquet, кажи сега какво е Спорт депо, че аз съм по яденето, не по спорта Mr. Green

# 110
Дуцка, ето линк към онлайн магазина им: http://www.sportdepot.bg/search?q=%D1%88%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%B0. Намират се в Младост 4, до Комо (в Бизнес парка).

Ето го и Илия на шейна, като сме започнали да отразяваме зимата:

Играе футбол на снега:

# 111
  • София
Ние излизахме,не е чак толкова студено,колкото показва термометъра Mr. Green
сега за шейната,аз харесах тази  http://www.sportdepot.bg/products/winter-sports/sheini/sheini/2221-sheina   и пак не разбрах другите с коя са ooooh!

# 112
Кали, със същата, която ти си харесала Peace

# 113
  • София
Значи е решено,благодаря ви Hug

# 114
Здравейте , ние се върнахме преди малко от тържеството  Grinning, Елица заспа уморена от многото емоции.Партито беше наистина чудесно,една група младежи забавляваше децата,пяха,играха,пляскаха,много весело, а ето и първата среща на Ели с дядо Коледа
http://www.facebook.com/album.php?aid=19782&id=1637162894&l=09c1f606aa

# 115
Много е сладка Ели, колко изплашено гледа Дядо Коледа Heart Eyes Simple Smile

# 116
Ние вчера обикаляхме да търсим шейна и в крайна сметка намерихме най-голям избор в Спорт депот. Тази шейна с колана и аз исках да я купя, но като видях колко е малка размислих. Веднага си представих, че краката на Ели ще стърчат напред извън пласмасовите степенки. Затова се спирам на друг вариант, който вероятно утре ще купим.
И все пак някой ако иска да си я купи тази малката я има в Спорт депот - Младост, до Como  Peace

Пожелавам ви весели празници и много усмивки!

# 117
Ние бяхме навън, после на гости на гаджето  Wink Днес е ужасно кисел, но се надявам след следобедния сън да е свежарка  Praynig

Ине, маникюристката ми е приятелка на мен Wink Иначе там ходя при педикюристката и дерматоложката. Фризьорката май съм я виждала, ама то там са една камара народ  Crazy С теб пак намерихме допирни точки  Hug  Скоро няма да се видим на вилата, че моя мъж все е на работа  ooooh!

Винаги като умувам нещо дълго време, на края не става. Май утре няма да мога да отида, дано да греша, надеждата умира последна  Rolling Eyes

Ели и малката маймунка са много сладки  Heart Eyes

Благодаря на всички, включили се по дебата с шейните  Simple Smile и ние ще вземем такава като Тони и Аелиа... опааа ...

Ива, колко е висока Ели? Ти сега отново ме хвърли в размисли, моя разбойник е едър  Thinking Май ще се ходи на място, не с поръчка в нета  newsm78

# 118
Да ти кажа не съм я мерила скоро Елито, но едва ли ще стои с изпънати крачета вътре  newsm78
Най-добре отидете с него. За догодина обаче със сигурност няма да се побира и ще трябва да купувате нова шейна. Не, че е нещо скъпо, но за малко пързаляне и хайде в боклука.
А който има 2 деца могат да се вместят в някоя по-дълга шейна например Simple Smile

# 119
Илия е толкова сладък със шапка Heart Eyes Жалко, че няма сника в по-близък план Simple Smile
Ели с опашлетата също е много сладинка Heart Eyes

Ива, на снимката на Амаринова Алекс беше с изпънати крака. Аз лично не мога да дърпам Анна без да е вързана, тъй като не виждам какво става назад и в кой момент ще се обърне. И Сами също е с опънати крачета, сега ще видя.

Общи условия

Активация на акаунт