Отговори
# 495
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
В Инвестбанк няма още.

# 496
Здравейте!
Извинявам се че така нахлувам във темичката но специално исках да кажа  че за  Пловдив  който са към пощенска банка има детски поне аз ги изтеглих преди час и нещо.
Само няколко поста преди твоя са писали, ама що да си правите труда да четете нали темата трябва да се пълни

# 497
СЛИВЕН - РАЙФАЙЗЕН - ИМА ДЕТСКИ

Весела Коледа! Heart Eyes

# 498
# 499
  • Ловеч
За radostka1983
Току що дойдоха интеграционните!
Весела Коледа желая на цялото ти семейство!

ПП. Изпразни си кутията във форума, че не мога да ти пратя мейл там.  Wink

# 500
здр,от Ловеч тук има преведен ТЕЛК ,НО МИ СЕ СТРУВами се че с 16 лв.са по малко.

# 501
i v sliven ima detski i integracionni  - ckb

# 502
здр,от Ловеч тук има преведен ТЕЛК ,НО МИ СЕ СТРУВами се че с 16 лв.са по малко.
Здравеи,във Варна все още няма.И  как така 16 лв.по-малко?! Не стига че ги забавят ами не са и цялата сума.СРАМОТА!!!Иначе се радвам за теб .Весели празници

# 503
Na men wednyv taka ми преведоха 70лв по-малко от майчинството.Трябваше да взема за 1м и половина понеже объркване ала бала и накрая ми ги изплатиха с 70лв. по-малко и звънях да се разправям,защото знам по колко ми се падат на ден и като ги умножа по работните дни за това време излизат повече.Та жената 10мин се опитва да ме убеди,че били точно и й казах това,сметнах го и накрая пак се оказа грешка,та на следващия ден ми ги допреведоха  ooooh! ужас.търсете си правата и парите,че при тях е на принципа ако мине номера  ooooh!

# 504
Някои банки на края на годината си удържат таксата за обслужване на картата, така че затова може да имате по-малко пари.
Весели празници!

# 505
Момичета, не намерих по-подходяща тема, затова ще Ви питам тук. Не съм получавала детски от едно 3-4 години и сега изобщо не зная за колко време назад се смята дохода и до колко лв на месец за член на семейството трябва да е. Бихте ли ми казали? И мерси   bouquet

# 506
12 meseca nazad,a dohoда на член от семейството трябва да е по-малък или равен на 350лв.Говорим за брутен доход  ooooh!

# 507
Хасковска област съм аз и теглих следобяд ! Много се радвам че дойдоха навреме Peace
Дано да си ги получите абсолютно всиччки и най-вече тези, които най-много ги чакат !
Хожелавам ви усмихната и здрава Коледа Hug

# 508
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
В Пловдив има детски, Инвестбанк, но няма интеграционни добавки.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 509
В Пловдив има детски, Инвестбанк, но няма интеграционни добавки.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Здравей!А знаеш ли дали са преведени за област Пловдив?Мерси Peace

Общи условия

Активация на акаунт