Отговори
# 480
да за  Ст з  -пощенска банка

Heart Eyes

# 481
  • Пловдив
Пловдив детски има , интеграц. -не

къде са? newsm78

# 482
на мен осигуровките ми ги преведоха на 10ти при тях са престигнали на 22 и още 15 дни и да чакам майчинство след нова година този месец с пръст в уста
как на 10-ти пък при тях на 22-ри  newsm78 Те попринцип като се обработят документите ги изплащат,в смисъл не чакат края на срока.Понякога ми се е случвало да ми обработят документите за 1 ден,ама и аз много ги притеснявам по тела.Звъня през 1-2 дни  Mr. Green
Най-добре звънни по тела и кажи,че искаш справка за неизплатено майчинство.Работят до 16 и 30ч. и ще ти искат ЕГН и ти дават инфо,защото на мен така ми се случи я те забравили,я счетоводителя забравил някой документ...абе и двете страни при мен са един дол дренки  Tired
днес им звънях и ми казаха че осигуровките ми  ,документи и тн ми са от вчера ,да звъна понеделник вторник да ми кажат кога ще имам превод а счетодителката ми каза че още на 10 ти всичко ми е било внесено  осигуровки , и всичко каквото трябва незнам кой крив кой прав, ама този месец ще остана без превод

# 483
В Пловдив има детски! Hug
На ПИБ съм и проверих току-що-има!

# 484
Попитай бат Бойко Joy.Иначе под"интеграционни"какво да разбираме-чл.43 или интеграционните от "Закрила на детето"???

# 485
В Шумен все още ги няма а тая от социалните каза че днес ще ги пуснат към общинска банка smile3515 newsm61.Някой ако има по нова информация,моля нека пише

# 486
на мен осигуровките ми ги преведоха на 10ти при тях са престигнали на 22 и още 15 дни и да чакам майчинство след нова година този месец с пръст в уста
как на 10-ти пък при тях на 22-ри  newsm78 Те попринцип като се обработят документите ги изплащат,в смисъл не чакат края на срока.Понякога ми се е случвало да ми обработят документите за 1 ден,ама и аз много ги притеснявам по тела.Звъня през 1-2 дни  Mr. Green
Най-добре звънни по тела и кажи,че искаш справка за неизплатено майчинство.Работят до 16 и 30ч. и ще ти искат ЕГН и ти дават инфо,защото на мен така ми се случи я те забравили,я счетоводителя забравил някой документ...абе и двете страни при мен са един дол дренки  Tired
днес им звънях и ми казаха че осигуровките ми  ,документи и тн ми са от вчера ,да звъна понеделник вторник да ми кажат кога ще имам превод а счетодителката ми каза че още на 10 ти всичко ми е било внесено  осигуровки , и всичко каквото трябва незнам кой крив кой прав, ама този месец ще остана без превод
Oбади се пак и кажи,че осигуровките са ти внесени на 10-ти.Не вярвам счетоводителката да те лъже  Rolling Eyes иначе ще е б*ти човека  Crossing Arms

И да питам,някой в Пловдив-пощенска да е получил детски  newsm78

# 487
За Сливен значи остава следващите работни дни или в след нова година....дали изобщо са пуснати или банката ни бави преводите?Как може такова нещо!!! #Cussing out

# 488
някой случайно да знае като престигнат осигуровките в нои след колко превеждат майчинството. Благодаря предварително
след няколко дни,или най-късно седмица

# 489
как на 10-ти пък при тях на 22-ри  newsm78 Те попринцип като се обработят документите ги изплащат,в смисъл не чакат края на срока.Понякога ми се е случвало да ми обработят документите за 1 ден,ама и аз много ги притеснявам по тела.Звъня през 1-2 дни  Mr. Green
Най-добре звънни по тела и кажи,че искаш справка за неизплатено майчинство.Работят до 16 и 30ч. и ще ти искат ЕГН и ти дават инфо,защото на мен така ми се случи я те забравили,я счетоводителя забравил някой документ...абе и двете страни при мен са един дол дренки  Tired
днес им звънях и ми казаха че осигуровките ми  ,документи и тн ми са от вчера ,да звъна понеделник вторник да ми кажат кога ще имам превод а счетодителката ми каза че още на 10 ти всичко ми е било внесено  осигуровки , и всичко каквото трябва незнам кой крив кой прав, ама този месец ще остана без превод
в НАП ги бавят има го и това

# 490
Здравейте!
Извинявам се че така нахлувам във темичката но специално исках да кажа  че за  Пловдив  който са към пощенска банка има детски поне аз ги изтеглих преди час и нещо.

# 491
Здравейте!
Извинявам се че така нахлувам във темичката но специално исках да кажа  че за  Пловдив  който са към пощенска банка има детски поне аз ги изтеглих преди час и нещо.
Благодаря,ще проверя и аз после и ще пиша   bouquet Peace

# 492
  • гр. Шумен
В Шумен все още ги няма а тая от социалните каза че днес ще ги пуснат към общинска банка smile3515 newsm61.Някой ако има по нова информация,моля нека пише
Миличка, аз преди час ги изтеглих от Пощенска банка. Значи банките и те си играят игрички, да ги...

# 493
здравейте,а за Варна някой знае ли нещо,детските ги преведоха още на 19,а по чл.43 няма нищо? newsm78

# 494
  • Пловдив

И да питам,някой в Пловдив-пощенска да е получил детски  newsm78
[/quote]

и аз това питам. а утре работен ден ли е ? да ги чакаме ли утре?

Общи условия

Активация на акаунт